Ne brinite ako iko prati situaciju oko Hulka onda sam to ja.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Jbte,ja koji pratim sve oko tih talenata(soccermanager opsesija),nisam cuo za tog Sordella,a zar nije Barton Irac ?Rizah je napisao/la:Trenutno najveći talenti u nižim ligama su:
Oxlade - Southampton RM,RW,CM 17 godina.
Adam Barton - Preston CM 19 godina.
Marwin Sordell- Watford CF 19 godina.
Connor Wickham - Ipswich CF 17 godina.
To su četiri najveća talenta a koji su svi ujedno i englezi.
Svaki od njih košta 10 miliona funti i više.
Pa ni ba PES-u se ne može ovako igrat 4-2-4 bez klasičnog zadnjjeg veznogPonos Torina je napisao/la:Hulk nije djaba taj nadimak kad covjek ubija sve pred sobom daje golove kako hoce,jednom rijecju El Maestro!!
Ja mislim da ce mo do kraja Januara dobiti 4 prava igraca..Kvalitet!
--------------------------------------------Reina------------------------------------------
-----Johnson--------------Shawcross-------------------Agger-------------Coentrao----
--------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------Gerrard---------------Meireles----------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------
-------------Maxi----------------------------------------------------Young---------------
-------------------------------Hulk-------------------Torres------------------------------
Ne znam kako nisi čuo za njegaDylan Dog je napisao/la:Jbte,ja koji pratim sve oko tih talenata(soccermanager opsesija),nisam cuo za tog Sordella,a zar nije Barton Irac ?Rizah je napisao/la:Trenutno najveći talenti u nižim ligama su:
Ne znam kako moze biti zadovoljan minutazom. Pa ne znam je li ijednu utakmicu poceo od pocetka sezone.reds je napisao/la:Suareza nema uopšte protiv Feynoorda ni na klupi,razlog ?
Jel još uvijek pod suspenzijom ili ?
P.S. @OTNYS Lass ostaje u Realu.
ma to su ti sve igraci koji se povezuju sa liverpoolom. barton je sjeverni irac ali se vodi kao domaci igrac jer je rođen i cijelu karijeru proveo u engleskoj. za wickama nisam cuo da se povezuje sa liverpoolom al on je navijac liverpoola pa ko zna mozda i dođe kod nas.Dylan Dog je napisao/la:Jbte,ja koji pratim sve oko tih talenata(soccermanager opsesija),nisam cuo za tog Sordella,a zar nije Barton Irac ?Rizah je napisao/la:Trenutno najveći talenti u nižim ligama su:
To se itekako da popraviti.volimliverpool je napisao/la:Tačno je da je Hulk zvijer i da trebamo takvog igrača u timu,ali nekada je presebičan.![]()
LFC_LAVOV je napisao/la:Samo mi nije jasno kako u izmjene mozete staviti Shelveya![]()
Lik ni za Schountorp* nemoze igrat *valjda se ovako pise
Nebi ni kuyt u wolwehemptonu igrao u prvih 11 a nama je vec godinama desno kriloLFC_LAVOV je napisao/la:Samo mi nije jasno kako u izmjene mozete staviti Shelveya![]()
pa valjda jeste jer dobio je 7 utakmica suspenzijereds je napisao/la:Suareza nema uopšte protiv Feynoorda ni na klupi,razlog ?
Suarez u UKanfield je napisao/la:pa valjda jeste jer dobio je 7 utakmica suspenzijereds je napisao/la:Suareza nema uopšte protiv Feynoorda ni na klupi,razlog ?
Nisi svjestan šta si napisao.Torres Da Killa.!. je napisao/la:Nebi ni kuyt u wolwehemptonu igrao u prvih 11 a nama je vec godinama desno kriloLFC_LAVOV je napisao/la:Samo mi nije jasno kako u izmjene mozete staviti Shelveya![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.