Ovog napadaca treba dovesti

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ne treba nama napadac , nama treba dobar desni bek i libero , gledao sam St Juste u prijateljskoj protiv liverpool odlican , borben i brz.kraljttbvb je napisao/la: ↑25 jul 2021, 06:16Theoson Jordan Siebatcheu iz Young Boys Bern.
Ovog napadaca treba dovesti![]()
Da li se ti to zahebavas kraljttbvb , tek danas si skapirao da Malen moze da igra krilo i napadaca .kraljttbvb je napisao/la: ↑25 jul 2021, 15:08Vidim na tm da je ovaj i napadac i krilo![]()
2 u 1 - imas i krilo, a i zamjenu za Halanda u napadu![]()
Vidjet cemo na sta ce to izaci.CarlitoBrigante je napisao/la: ↑26 jul 2021, 08:44Ovaj Malen mi tako smrdi na prevaru, pogotovo kad se sjetim one utakmice kontra Čeha. Ne bi me čudilo da bude crni Ricky van Wolfsvinkel.
Protiv Bilbaa nema ko loptu da iznese. Pokušavaju prvom do sebe dodati, poslati loptu u sredinu, a ovi su to često presijecali.
Sta cekaju sa St Juste , robusan , brz , proigrava , zna iznjeti loptu meni odlican , a sigurno bi se uklopio u Rosevu koncepciju.kraljttbvb je napisao/la: ↑28 jul 2021, 05:43Protiv Bilbaa nema ko loptu da iznese. Pokušavaju prvom do sebe dodati, poslati loptu u sredinu, a ovi su to često presijecali.
Nadati se da će Vitsel, Can i ekipa to raditi, jer bez ovih jačih u sredini ne može se graditi igra, samo se gube lopte.
Tako da je i napad odsječen, nema im ko gurnuti loptu prema naprijed. Sezona brzo počinje, neka sa formacijama eksperimentise na treninzima i prijateljskim utakmicama, vremena je sve manje...
Tako je kod nas , watzke da izvines sto pos*re on bi poj*okraljttbvb je napisao/la: ↑03 avg 2021, 12:18Povuci - potegni, cjenkaj se, probaj spustiti cijenu i ode Merih Demiral u Atalantu...
Da citao sam i ja istu info , sto znaci da se necemo pojacati na bekovskoj poziciji.Desperado09 je napisao/la: ↑25 avg 2021, 19:21Izgleda da se ipak odustalo od Halstenberga kako dolaze "svježe" informacije. Lazaro već u poodmaklim pregovorima sa Benficom duže vremena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.