Nemam još djece, šta će mi knjige za šesti razred?
Škole hB imam dovoljno, trebaju li ti kakve instrukcije?
Javi se poslije 16h
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Nemam još djece, šta će mi knjige za šesti razred?
Shategabri je napisao/la: ↑27 jul 2021, 14:45
Gdje me čekaš za te šamare?![]()
Šta sam slagao? A ja, pošto sam ja za Real tebi to smeta, a kad ti to isto pričaš, onda je u redu![]()
Jel daju bagatela igrače i to konkurenciji koji su masno plaćeni![]()
Ne vidim tu nikakvo ismijavanje samo činjenice![]()
Kakav Varane i zlatna lopta,ako se tome nadao nije normalan.Felixians4 je napisao/la: ↑27 jul 2021, 16:37Kad su Modrića umjesto njega progurali za Zlatnu Loptu 2018. on im vratio slabijim izdanjima
Apsolutno jest. Ligu Prvaka bez ikakve dileme,statistika potpuno potvrđuje., Luka je tu bio debelo najmanje dobar od vezngo tria. Protiv Juvea i i izišao na 0-3,ušao Kova, s(p)retno prošli nakon tog. Modrić je najmanje 2018. zaslužio čisto individualno,imao je bit će 5 boljih godina. Jest,Svjetsko je bio odličan,.no niti tamo sigurno nije bio najbolji igrač. Mbappe je ladno mogao skupiti za najboljeg mladog i ukupnog. Al hoće to u vanameričkom sistemu sporta, nagrade su tu počesto bez ikakvih kriterija,smiješno.
Kako da ne. Klasično - jedan se precjenjuje,drugi podcjenjuje,ko da je riječ o savršensvu,a s druge strane poluamateri,a ne o eltinim igračima jedan i drugi. Tako i na prvenstvima kad s druge strane budu Švedska,Švicarska,Danska i sl. već se zaključi to je rutinski prolaz za favorita, ko da su to neke nenormalne razlike između igrača na tom nivou. Naravno da te neće razuvjeriti,takva sorta.. Nije riječ o 7,8 godina nego konkretnoj sezoni.
Pa eto, te 2018. jesu. Iako u La Ligi je Luka bio odličan te sezone,a Varane OK samo. On je itekako imao te 2018. slučaj da skupi Zlatnu Loptu s obzirom da je bio udarni stoper šampiona Europe,Svijeta,a on igrao odlično.
Pa bolji slucaj ima Jorginho ove godine pa nece dobiti,jednostavno ba nisi igrac te magnitude i cao djaci.Felixians4 je napisao/la: ↑27 jul 2021, 17:47Pa eto, te 2018. jesu. Iako u La Ligi je Luka bio odličan te sezone,a Varane OK samo. On je itekako imao te 2018. slučaj da skupi Zlatnu Loptu s obzirom da je bio udarni stoper šampiona Europe,Svijeta,a on igrao odlično.
Li-la. Ko prvo,Svjetsko vrijedi dosta više od Europskog. Francuska je preko jako teškog ždrijeba SUVERENO do titule koliko se u nogometu to može na tom nivou,Italija se provlačila od Austrije do Engleske,Španjolske. Iako su bili fantastinči čitav turnir i skalp Belgije je izvrstan mada je KdB bio ozlijeđen.L-Train je napisao/la: ↑27 jul 2021, 17:55Pa bolji slucaj ima Jorginho ove godine pa nece dobiti,jednostavno ba nisi igrac te magnitude i cao djaci.Felixians4 je napisao/la: ↑27 jul 2021, 17:47Pa eto, te 2018. jesu. Iako u La Ligi je Luka bio odličan te sezone,a Varane OK samo. On je itekako imao te 2018. slučaj da skupi Zlatnu Loptu s obzirom da je bio udarni stoper šampiona Europe,Svijeta,a on igrao odlično.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.