Idi izbrisi i ovo zlato

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
samo ne znam sta ovo znaci za ekipne sportove?! da li recimo vaterpolisti ili odbojkasice ako uzmu medalju, svi igraci/ce dobijaju tu cifru?Hrvatska za zlatnu medalju daje sportistima 200.000 kuna, ili 27.600 evra, ali je najveće nagrade u regionu pripremila Srbija koja je zlatnim olimpijcima namijenila 8.229.158 dinara ili 70.000 evra. Za srebro Hrvatska daje 17.300 evra, a za bronzu izdvaja 12.200 evra.
Hrvatski sportisti, kao i neki drugi u regionu, osvajanjem olimpijske medalje dobijaju i sportsku penziju, koju će dobijati kada napune 45 godina. Hrvatska će za osvajanje medalja nagraditi i trenere. Trener osvajača olimpijskog zlata dobiva 22.600, srebra 12.200, a bronze 9.500 evra.
Crna Gora zlato nagrađuje sa 35.000 evra, srebro sa 30 hiljada, a bronzu sa 25 hiljada evra.
Srbija za zlato daje 70.000 evra, za srebro 60.000, a za bronzu 50.000.
BiH daje 2.300 evra za bilo koju od osvojenih medalja.
Ne razumijem, o čemu pričaš?
Prava janicarska faca,cestitkeEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑27 jul 2021, 14:56KRENULA ZETVA ZLATNIH MEDALJA![]()
MILICA MANDIC U POSLEDNJEM MECU KARIJERE POSTAJE NAJVECI TEKVONDO-SAMPION SVIH VREMENA![]()
![]()
![]()
DRAGAN JOVIC![]()
![]()
![]()
Krenuo iz jednog podruma, bez opreme, bez uslova, bez pomoci drzave, prodao sopstveni stan da bi osnovao prvi tekvondo-klub u Srbiji !!!
Rezultat za 10 godina: 2 ZLATA, 1 SREBRO, 1 BRONZA - sa samo DVE DEVOJKE !!!![]()
![]()
![]()
BOGINJA SVETSKOG TEKVONDOA![]()
![]()
![]()
![]()
Cudi me daju i toliko.
Galeta znam 15-ak godina. Upoznao sam ga kao tada mlad novinar. Nevidjena energija. Divan covek.hayden je napisao/la: ↑27 jul 2021, 15:22Lijep dan za srpski sport.
Milica je velika šampionka. Divna osoba. Upoznao sam je prije par godina. Normalna djevojka.
Gale je legenda. Srpski tekvando će i u budućnosti imati odlične rezultate. Talenta ima.
Sve predispozicije za 10 medalja Srbije na ovim OI su tu. Malo razočarenja. Šteta što nema Medhia, košarkaša, ali ovi što su došli uglavnom opravdavaju očekivanja.
Samo taekwondoiste poslati, Srbija, Hrvatska i Makedonija osvojili tu medalje na ovim OI, Husic bio na jednu pobjedu od medalje, taj sport se definitivno cini kao jedina sansa da BiH ikad osvoji neku medalju.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 jul 2021, 15:41Nadam se da mi na iduce igre ne saljemo nikog, bolje te pare uloziti u nesto korisno
Bili bi šampioni u onim bezveznim eventima kao Salko Zildžić ili Mensur Peljto.
vjerovatno. kad pola grada dočeka kadetsku reprezentaciju pred vječnom vatrom jasno je da nešto nije u redu u glavama ljudiASD je napisao/la: ↑27 jul 2021, 15:55Bili bi šampioni u onim bezveznim eventima kao Salko Zildžić ili Mensur Peljto.
Kada je naš mentalitet u pitanju.
U Sarajevu je 90-ih ili početak 2000-ih bio veliki Bilboard sa Mensurom Peljtom gdje je pisalo "Hvala ti šampione".![]()
Zbog tih stvari i jesmo tu gdje jesmo.
Ne znas ni cestitke prihvatiti,sta fali ako cura ima malo turske krvi.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑27 jul 2021, 15:09l-Train
Pati, sta ti ja mogu. Ili se kvalifikuj pa osvoji zlato. A ova zena sama dva iz tri moguca pokusaja.
Ja na tvom mestu bih danas prestao da pratim Igre.Frajer kipti zbog sportskog uspeha, sta sve necu videti u zivotu
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.