FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Napokon!
Jako korektni ljudi.
Bravo Mozzart
Jako korektni ljudi.
Bravo Mozzart
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Napokon, hajd' da i nas više krene majku mu 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jest' lijepo vidjet da se konačno malo atmosfera popravila među svima nama. I mimo foruma vidim neki entuzijazam među rajom, ponovo se ide na tekme, gledamo naše klince kako se bore i ravnopravno nose s najjačim ekipama u BiH, evo mozzart, izabrana nova skupština, još kad bi se našlo neko "pojačanje" za UO bilo bi top...Mada ne treba se zavaravat i dalje situacija nije idealna u klubu ali konačno malo osmijeha i na našim licima...Još kad bi uspjeli registrovat trenera i igrače bilo bi extra
Nadam se da ima istine u tome da smo i sa tom kompanijom se na kraju dogovorili jer bi to bilo bas odlicno a dolaskom prevaranta Cerica mnogi potencijalni sponzori su tad stopirali pregovore.
Osjeca se pozitivna atmosfera u zraku. Puno sposobnih i kvalitetnih ljudi u svojim bransama prijavilo se za skupstinu.
Puno problema je jos pred nama koje treba rijesiti ali u subotu, svi na Grbavicu! Mi navijaci na taj nacin mozemo pomoci nasem Zelji.
Sirimo sve zastave i salove, derimo grla i dlanove i neka nasa pjesma odjekuje i nosi Plave sve do pobjede

braco je napisao/la: ↑27 jul 2021, 14:07Jest' lijepo vidjet da se konačno malo atmosfera popravila među svima nama. I mimo foruma vidim neki entuzijazam među rajom, ponovo se ide na tekme, gledamo naše klince kako se bore i ravnopravno nose s najjačim ekipama u BiH, evo mozzart, izabrana nova skupština, još kad bi se našlo neko "pojačanje" za UO bilo bi top...Mada ne treba se zavaravat i dalje situacija nije idealna u klubu ali konačno malo osmijeha i na našim licima...Još kad bi uspjeli registrovat trenera i igrače bilo bi extra

Nazifeeeeeee

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
- akisarajevo92
- Kontakt:
Hoce li biti novih dresova za ovu sezonu ili ce dvije godine nastupati u istom dizajnu?
Don't believe the hype.
Treba malo balansa, ne treba pretjerivat ni u hvaljenju ni u crnjačenjuKANA je napisao/la: ↑27 jul 2021, 14:24braco je napisao/la: ↑27 jul 2021, 14:07Jest' lijepo vidjet da se konačno malo atmosfera popravila među svima nama. I mimo foruma vidim neki entuzijazam među rajom, ponovo se ide na tekme, gledamo naše klince kako se bore i ravnopravno nose s najjačim ekipama u BiH, evo mozzart, izabrana nova skupština, još kad bi se našlo neko "pojačanje" za UO bilo bi top...Mada ne treba se zavaravat i dalje situacija nije idealna u klubu ali konačno malo osmijeha i na našim licima...Još kad bi uspjeli registrovat trenera i igrače bilo bi extra![]()
a sve fino i onda na kraju ova recenica

A fakat mi žao Tome, lik pojede sebi muda što ne može da vodi utakmicu uz aut liniju
Zadnja izmjena: braco, dana/u 27 jul 2021, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
ja koliko znam da je to propalo radi onog debila Cerica.Jedino ako se nisu ponovo zadaliBrkooo je napisao/la: ↑27 jul 2021, 14:16Nadam se da ima istine u tome da smo i sa tom kompanijom se na kraju dogovorili jer bi to bilo bas odlicno a dolaskom prevaranta Cerica mnogi potencijalni sponzori su tad stopirali pregovore.
Osjeca se pozitivna atmosfera u zraku. Puno sposobnih i kvalitetnih ljudi u svojim bransama prijavilo se za skupstinu.
Puno problema je jos pred nama koje treba rijesiti ali u subotu, svi na Grbavicu! Mi navijaci na taj nacin mozemo pomoci nasem Zelji.
Sirimo sve zastave i salove, derimo grla i dlanove i neka nasa pjesma odjekuje i nosi Plave sve do pobjede![]()

- PointBlank
- Kontakt:
braco je napisao/la: ↑27 jul 2021, 14:27Treba malo balansa, ne treba pretjerivat ni u hvaljenju ni u crnjačenjuKANA je napisao/la: ↑27 jul 2021, 14:24braco je napisao/la: ↑27 jul 2021, 14:07Jest' lijepo vidjet da se konačno malo atmosfera popravila među svima nama. I mimo foruma vidim neki entuzijazam među rajom, ponovo se ide na tekme, gledamo naše klince kako se bore i ravnopravno nose s najjačim ekipama u BiH, evo mozzart, izabrana nova skupština, još kad bi se našlo neko "pojačanje" za UO bilo bi top...Mada ne treba se zavaravat i dalje situacija nije idealna u klubu ali konačno malo osmijeha i na našim licima...Još kad bi uspjeli registrovat trenera i igrače bilo bi extra![]()
a sve fino i onda na kraju ova recenica
A fakat mi žao Tome, lik pojede sebi muda što ne može da vodi utakmicu uz aut liniju

Ma hajde treneri manje-vise njih mozes registrovati kad god, nema ogranicenja. Ali, ne znam je li za igrace sa posudbe konacni rok onaj 13.8. ? Slobodni igraci koji su papire dobili prije tog datuma mogu se isto registrovati kad god, ali ne znam kako to za posudbe fercera.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Posudbe vrijede do 13.8. jer je transfer kao i svaki drugi, nije kao kod slobodnog igrača ko što kažeš. Ali ja mislim da će to biti riješeno i prijeLjoZee je napisao/la: ↑27 jul 2021, 14:33Ma hajde treneri manje-vise njih mozes registrovati kad god, nema ogranicenja. Ali, ne znam je li za igrace sa posudbe konacni rok onaj 13.8. ? Slobodni igraci koji su papire dobili prije tog datuma mogu se isto registrovati kad god, ali ne znam kako to za posudbe fercera.
Koja je cifra u pitanju koju će klub dobiti od Mozzarta ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bersaga
- Kontakt:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Ovo je ono što vraća vjeru navijačima. Svi smo mi svjesni da je klub u veoma teškoj situaciji ali ovo su konkretni potezi koji nam daju nadu. Niko ne očekuje da ćemo mi biti konkurentni u ligi još barem dvije sezone ali hoćemo da vidimo rad, borbu na svim poljima i da punimo stadion i damo podršku klubu i igračima.
Bravo Žeeljoo!!!!!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bablaz1, Bing [Bot], Levin, relativizam, TefalTava i 45 gostiju.