FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jointunija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Forumski sveznalci,ono kudi nekog,jeste li slučajno obišli turnir u nedelju,kupili koji sticker,pomogli,učestvovali?
Pametuju i kukaju.
Pametuju i kukaju.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Danasnja prijateljska, ipak, pocinje u 18:30h.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
kad druge nazivas stručnjacima haj objasni raji za sta sluzi ekonom u klubuBenderrr je napisao/la: ↑27 jul 2021, 12:16Sve sami strucnjaci, treneri, strucnjaci za sjeme trave, i tako. Znaju koliko ima platu, ko gdje pije kafu, da li se održava teren ili ne. Ma sve na jednom mjestu.jointunija je napisao/la: ↑27 jul 2021, 08:54Ako kiksamo tjeramo sve redom,jer nam je to moto zadnjih godina,samo kukamo i tjeramo.Muki15 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 21:26Prva utakmica u sezoni u kojoj je imperativ pobjeda i osvajanje tri boda.
Ali pravo pitanje se postavlja šta ako kiksamo (remi ili poraz),igrači će sigurno psihički pasti,navijačka podrška možda oslabi za 50% a uz to sve sljedeću gostuješ Zrinjskom u Mostaru....

Svi na stadion svi na tribinu da gledamo Zeljinu djecu.Remzo ukljuci rernu Zeljina djeca ginu na terenu.Pobjeda 2-0.
Zamolio bih admina da obrati pažnju na moderaciju zašto neke postove briše a npr ovaj ne briše? Napravili ste od teme studentsku prciju!Robust je napisao/la: ↑27 jul 2021, 12:32kad druge nazivas stručnjacima haj objasni raji za sta sluzi ekonom u klubuBenderrr je napisao/la: ↑27 jul 2021, 12:16Sve sami strucnjaci, treneri, strucnjaci za sjeme trave, i tako. Znaju koliko ima platu, ko gdje pije kafu, da li se održava teren ili ne. Ma sve na jednom mjestu.jointunija je napisao/la: ↑27 jul 2021, 08:54
Ako kiksamo tjeramo sve redom,jer nam je to moto zadnjih godina,samo kukamo i tjeramo.![]()
![]()
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Zato sto si ti njega uvrijedio, a on tebe ne. Podsjetio te samo na tvoju najvecu provalu, to nije uvreda vec se stvarno desilo.
Decko ti haluciniras sta je s tobom? Sta se bolan desilo jesi ti normalan? Ja stvarno ne znam jeste mogli naći gore dijete za moderaciju? Pa na sta ovo lici stvarno nema smisla? On određuje sta je istina a sta nije na temi i onda kad se trola tema nije do studenata. Admine, opominje mene i banujes evo vec treći put a ovi ostali mogu orgijat? Sta trebam napraviti tri acc kao oni pa da citiram i branim sam sebe to se izgleda toleriše?!
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Ne banuje te treci nego 103 put. To sto ti mislis da smo ovdje svi naivni pa ne kontamo da si imao bruku profila je tvoja stvar. Jedini koji orgija si ti, mi drugi koristimo svoje profile godinama i ne pravimo druge. Ako neko i dobije ban to je jednom, dva puta pa se opameti i pazi na ponasanje, a ne pravi odmah drugi profil da nastavi gdje je stao. Svaki put te provali ovdje neko tako da sad, a i u buducnosti dzaba ces se truditi ovdje bitisati.Benderrr je napisao/la: ↑27 jul 2021, 13:07Decko ti haluciniras sta je s tobom? Sta se bolan desilo jesi ti normalan? Ja stvarno ne znam jeste mogli naći gore dijete za moderaciju? Pa na sta ovo lici stvarno nema smisla? On određuje sta je istina a sta nije na temi i onda kad se trola tema nije do studenata. Admine, opominje mene i banujes evo vec treći put a ovi ostali mogu orgijat?
Pitanje za admina zašto ovaj briše komentare koje napišem bez da ikoga uvrijedim a ostavlja od studenata s po 3 acc koji repliciraju sami sebe? To sto ti mislis da znas nesto, ne znaš ti odakle si supalj vjeruj mi. Te vaše taktike kad napadate s po 3 acc i tako pravite atmosferu da nesto znate. Pa izgleda kao da pise 10 ljudi a ustvari dva studenta liječe komplekse i to sve admin dopusta jer tebe postavio da nesto odredjujes a ne znas odakle si supalj.LjoZee je napisao/la: ↑27 jul 2021, 13:11Ne banuje te treci nego 103 put. To sto ti mislis da smo ovdje svi naivni pa ne kontamo da si imao bruku profila je tvoja stvar. Jedini koji orgija si ti, mi drugi koristimo svoje profile godinama i ne pravimo druge. Ako neko i dobije ban to je jednom, dva puta pa se opameti i pazi na ponasanje, a ne pravi odmah drugi profil da nastavi gdje je stao. Svaki put te provali ovdje neko tako da sad, a i u buducnosti dzaba ces se truditi ovdje bitisati.Benderrr je napisao/la: ↑27 jul 2021, 13:07Decko ti haluciniras sta je s tobom? Sta se bolan desilo jesi ti normalan? Ja stvarno ne znam jeste mogli naći gore dijete za moderaciju? Pa na sta ovo lici stvarno nema smisla? On određuje sta je istina a sta nije na temi i onda kad se trola tema nije do studenata. Admine, opominje mene i banujes evo vec treći put a ovi ostali mogu orgijat?
Zadnja izmjena: Benderrr, dana/u 27 jul 2021, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
by KANA
by KANA
Otkrivas se sam jer si sve isto pisao sa profila @prolab, @Bezideja i slicno. Profili su tu i mogu se vratiti postovi pa uporediti.
A nikakav problem nije da kazem @adminu da si u postu Robusta nazvao "teletabisom", a on nije nijednu ruznu rijec napisao. Neka procijeni je li moj potez ispravan ili ne.
A nikakav problem nije da kazem @adminu da si u postu Robusta nazvao "teletabisom", a on nije nijednu ruznu rijec napisao. Neka procijeni je li moj potez ispravan ili ne.
-
- Kontakt:
Klix
Veliko pojačanje Želje: Mozzart postao sponzor do 2024. godine
Na čuvenoj Grbavici opet se čuje pjesma, a mladi fudbaleri Željezničara uz podršku navijača kreću u misiju povratka na stare staze uspjeha.
Šestostruki prvak Premijer lige BiH posljednju titulu osvojio je u sezoni 2012/2013, a u godini kada proslavlja 100 godina postojanja, Željo pokušava da se vrati u gornji dio tabele. Vjetar u leđa neće imati samo od vjerne publike, nego i od kompanije Mozzart, koja se pridružila porodici "plavih".
Ugovor o sponzorstvu do 2024. godine danas su potpisali Nazif Hasanbegović, predsjednik kluba i Tamara Đajić, rukovodilac marketinga kompanije Mozzart.
"Zahvalni smo kompaniji Mozzart na iskazanoj želji i potrebi ulaganja u sport, a posebna zahvalnost za podršku koju će u budućem periodu pružati FK Željezničar, najvećem sportskom kolektivu u državi. Smatramo da je realizacija našeg partnerstva u ovakvim uslovima i tržišnim kretanjima izuzetno dobra priča, pozitivnog karaktera. Kompanija Mozzart je prepoznala da klub odiše jednom novom energijom, ambicijama i vizijom zdravog razvojnog puta. Pregovori su bili intenzivni, dugotrajni, ali na kraju uspješni za obje strane. Željezničar i Mozzart će ostvariti brojne benefite ovom saradnjom i ponosni smo što će logo Mozzarta krasiti dres našeg kluba", naglasio je Hasanbegović.
Na Grbavici se prave veliki planovi, a navijači su prepoznali važan trenutak da ponovo ispune tribine i zapjevaju svojim ljubimcima. U prvom kolu Željezničar je remizirao sa Borcem iz Banjaluke (1:1), a mladi tim pokazao je veliku borbenost i potencijal da ove sezone napravi iskorak.
Plavi su dobili veliko pojačanje u godini kada se obilježava 100 godina postojanja.
"Kompanija Mozzart je poznata po ulaganju u sport na svim nivoima, od niželigaškog ranga do onog najjačeg. Pomažemo i neafirmisane sportove, ali i one najpopularnije kao što je fudbal. Ponosni smo što danas postajemo sponzori jednog od najboljih sportskih kolektiva u zemlji i radujemo se saradnji na mnogim poljima. Željezničar je klub sa dugom tradicijom i želimo da mu pružimo podršku na putu ka starim stazama slave. Vjerujemo da ćemo novim ulaganjem u sport u našoj zemlji i ovim partnerstvom pomoći klubu u ostvarivanju ambicija u narednom periodu", naglasila je Tamara Đajić, rukovodilac marketinga u Mozzartu.
Predstavnici kompanije su poslije potpisivanja ugovora obišli stadion, a tom prilikom su im uručeni dresovi Željezničara.
Donezi odluku!
Zna li ko okvirno cifru?

Zna li ko okvirno cifru?
Opaaaaa
Edit: E jbg kolko se uznemiri ja pomislio ovo novi dresovi..

Edit: E jbg kolko se uznemiri ja pomislio ovo novi dresovi..

@igrajlopte 🐦
Sad ce se Koke javiti video linkom da uzme zasluge 

💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
-
- Kontakt:
dovesti brata pravo mozzart da reklamira a i bio bi korisniji od Mujezinovića

Cudi me da je Mozzart nije postao generalni sponzor, imajuci u vidu sve ovo sto se navodi u tekstu. Kakve to ovi imaju rigorozne kriterije za GS da mi je znati..
Sve u svemu, potez vrijedan pohvaliti!

Sve u svemu, potez vrijedan pohvaliti!

@igrajlopte 🐦