Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Ako se ima para ja bih radije doveo Ricea nego ovog malog. Kosta svakako vise ali je Englez i dokazan je u EPLu, nekako mi je taj prostor za gresku daleko manji. Camavingha, ili kako vec, vrlo lako moze biti novi Renato Sanches.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Rice nije ispod 80-100 mil, dakle piši propalo sad, jedino ako Pogba ode da damo tu lovu i još doplatimo. al opet ne bi bilo to direktna zamjena za Pogbu jer je Rice dosta defanzivniji igrač i ne bi mogao nadomjestiti Pogbu u kreaciji i org napada.
Dok je malo Camavinga dosta jeftiniji, ne bi bio skuplji od 40ak mil.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da ali ako bude macak u vreci onda opet na zimu moras izdvajati 50-60-70, koliko god, za novog veznjaka. Ovako sa Riceom znas sta kupujes.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Šta je s Nevesom?
On isto tako ne bi bio skup, a dugo je u Engleskoj.
On isto tako ne bi bio skup, a dugo je u Engleskoj.
Nekako imam osjecaj da ce on opet kod Nuna, a po meni je bolji igrac od Ricea
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Nekako mi Neves malo tromo djeluje ali bi i on bio bolje pojacanje od Camavinge.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Felixians4
- Kontakt:
Ja bih uzeo mladog Francuza odmah.
Budale su ako i pomisle dati 60-80mil za Ricea. A mislim da nisu. Daj malog Camavingu za 40ak mil i riješeno pitanje veznjaka. Nadam se uz ostanak Pogbe.
Zadnja izmjena: Poligon10, dana/u 27 jul 2021, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
Cijene engleskih igraca su tragikomicno visoke. Ovaj Rajs je operisan od tehnike. Ako on vrijedi 100 miliona Verati vrijedi milijardu jer je 10 puta bolji igrac. Ili Zorzinjo.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 22:01Rice nije ispod 80-100 mil, dakle piši propalo sad, jedino ako Pogba ode da damo tu lovu i još doplatimo. al opet ne bi bilo to direktna zamjena za Pogbu jer je Rice dosta defanzivniji igrač i ne bi mogao nadomjestiti Pogbu u kreaciji i org napada.
Bez jakih tehnicara u veznom redu nemoguce je postati prvak Evrope i veoma tesko prvak Engleske, a to su valjda ciljevi jednog od najbogatijih kluba svijeta.
Uostalom, Rajs nije nista bolji igrac od Mektomineja. Slican profil.
Junajted treba ganjati vrhunske tehnicare jer bez njih nema titula. Fizicka snaga se podrazumijeva u danasnje vrijeme. Jedan Luka Modric izgleda slabasno ali je jak kao bik i moze trcati dvije utakmice zaredom. Jak u duelu, dobar u defanzivni itd. Kao sto je bio Skols.
Mrcine poput Rajsa nisu igraci za sampionske ambicije.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Felixians4
- Kontakt:
Rice je igračina,to je i dokazao na Euru i u WHU. Za njega i Romera već 2 godine tvrdim koliko su dobri
Upravo ovo. Scott je identičan profil, a ništa manje kvalitetan od Ricea koji navodno vrijedi 80ak mil. Smiješno i polemisati oko ovakvog transfera. Ako im se već daju te pare daj onda Tielemansa koji je 5x bolji igrač.Uostalom, Rajs nije nista bolji igrac od Mektomineja. Slican profil.
Ma ne mogu igrace borbene a prvom do sebe vazda. Ljudi pricaju o Royu te vakan nakav,pojma nije ima,borben a ko ga je gledao zna da je imao fudbal u malom prstu i takav nam profil igraca treba iza Brune i eventualno Pogbe
Zeljeznicar! 1921 !
Daj Ndidija da izginemo. Nacrtan za nas
Kako bi legao sad Carrick, kako sam tog volio igrača..
A npr Valencia će reći da je on bio odron i da se slepao uvijek uz Skolsa..
Dovoljno je poslusati sta Pep i Xavi kazu o Carricku, ali nema na trzistu trenutno takvih.
Ugl nasi su kao krenuli po ovog malog iz Lillea ali je problem njegova zelja da igra u Spaniji, u startu bih takve prekrizio i krenuo dalje.
Haidara iz RBa je isto tako interesantna opcija npr, bas dobar veznjak.
Ali ako vec Mino odbije novi ugovor onda nema logike traziti pojacanje u Camavingi ili Riceu, pljuni koliko treba sa Saula i jos si jaci nego s Pogbom.
Ugl nasi su kao krenuli po ovog malog iz Lillea ali je problem njegova zelja da igra u Spaniji, u startu bih takve prekrizio i krenuo dalje.
Haidara iz RBa je isto tako interesantna opcija npr, bas dobar veznjak.
Ali ako vec Mino odbije novi ugovor onda nema logike traziti pojacanje u Camavingi ili Riceu, pljuni koliko treba sa Saula i jos si jaci nego s Pogbom.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Felixians4
- Kontakt:
Čuj,Tielemans bolji 5x od Ricea. Oh,svašta. Rice ima fenomenalnu dijagonalu,a s drugačijom ulogom,u klubu s više posjeda,do izražaja bi došle i njegove of.kvalitete. ŠCOTT i RIŽA
Krema fudbala,bas sto kazes kako bi nam Carrick legao u ovaj sastav da Bog sacuva
Zeljeznicar! 1921 !
Nova struktura daje rezultat, dva igraca koja bi mogla biti ozbiljna pojacanja. Sada samo sacekati da se pokazu na terenu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Sad je ovo već ozbiljno. Ostaje još status Pogbe koji odbija produženje ugovora, potencijalno jedan destruktivac u veznom redu i po meni ekipa je tip-top
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.