https://fkzeljeznicar.ba/foto-ognjen-st ... ara/45975/Ognjen Stjepanović i Hasan Jahić novi fudbaleri Željezničara
FK Željezničar potpisao je dva nova fudbalera, a riječ je o Ognjenu Stjepanoviću i Hasanu Jahiću koji već duži period treniraju sa našim timom.
Stjepanović je od početka priprema za Plavima, a potpisao je ugovor na jednu godinu uz opciju produženja na još jednu godinu.
Jahić se priključio Želji početkom priprema, a ugovor s Plavima potpisao je na godinu dana uz opciju automatskog produženja na još jednu sezonu.
Oba fudbalera će biti na raspolaganju šefu struke, Tomislavu Ivkoviću, za narednu utakmicu protiv Posušja koja se igra u subotu u 19 sati.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovaj Stjepanovic nikako ne ulijeva povjerenje da ce ista biti od njega..i na treninzima i na tekmama nekakav nikakav al eto dobar za sirine ako nista.Jahic 1+1 ugovor
Za nadati se da ce i Crncevic bit na raspolaganju do tekme, fali nam jedan vezni igrac s klupe definitivno.

Za nadati se da ce i Crncevic bit na raspolaganju do tekme, fali nam jedan vezni igrac s klupe definitivno.
- LutakSutko
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 06:43![]()
![]()
samo o nama pricate
Momak kojeg si citirao (@MarkoMaterazzi) navija za Posusje, nije nas navijac.
A i Mekic ima dva zuta. Ovim tempom nema ga ili protiv Zrinjskog ili kolo iza.

Realno iz ove dvije utakmice smo zasluzilo izaci minimalno s 4 boda al nije bilo srece i rostera. Bice ovo sve bolje i bolje! SVI NA GRBAVICU!
- svrakino1921
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la: ↑26 jul 2021, 11:19Momak kojeg si citirao (@MarkoMaterazzi) navija za Posusje, nije nas navijac.
![]()
![]()
![]()
Super stvar za Jahica, drago mi je da su uspjeli dogovoriti sve oko njega. Stjepanovic na momente top, na momente podsjeca na Boju na krilu. Fali nas u rosteru, vjerovatno jeftina opcija pa neka ga.
Nadam se da ce u klubu znati iskoristiti ovu dobru atmosferu i privuci narod i protiv Posusja.
Nadam se da ce u klubu znati iskoristiti ovu dobru atmosferu i privuci narod i protiv Posusja.
Bude li Posušje samo sebi zabijalo golove kao protiv Sarajeva bit će super za nas 
@KANA Hvalim Te Bože da si i ti skontao da je klub u ovu dubiozu doveo nečovjek i kriminalac koji sad šeta Lutvu po Trebinju,zato samo jako prema ozdravljenju aBd
@KANA Hvalim Te Bože da si i ti skontao da je klub u ovu dubiozu doveo nečovjek i kriminalac koji sad šeta Lutvu po Trebinju,zato samo jako prema ozdravljenju aBd
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Napokon dva dobra igraca da nam pojačaju konkurenciju. Treba nam krilo ko Stjepanovic, jak je, ima snage sto je najbitnije u ovom trenutku. Nesto slicno kao Gasal ide okomito na gol samo sto je ovaj puno konkretniji a prednost je jer vec igrao Premijer ligu. Nije skupo a solidno pojačanje za konkurenciju.
Jahic moze na stopera a Vrhovac na zadnjeg veznog. To je nesto sto cemo morati igrati s nekim jakim na zadnjem vezanom inače cemo imati dosta problema.
Subasica treba definitivno skloniti s krila. Prije svega nazad je beskoristan a to smo vidjeli protiv Tuzle kad su se šetali po toj strani, gdje je ostavio beka samog na vjetrometini a pri tome bek koji se tek treba naviknuti na igranje u Premijer Ligi.
Jahic moze na stopera a Vrhovac na zadnjeg veznog. To je nesto sto cemo morati igrati s nekim jakim na zadnjem vezanom inače cemo imati dosta problema.
Subasica treba definitivno skloniti s krila. Prije svega nazad je beskoristan a to smo vidjeli protiv Tuzle kad su se šetali po toj strani, gdje je ostavio beka samog na vjetrometini a pri tome bek koji se tek treba naviknuti na igranje u Premijer Ligi.
Zadnja izmjena: Benderrr, dana/u 26 jul 2021, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Stjepanović najviše sliči Ognjenu Đelmiću, ako bude upola kao on dobili smo pojačanje.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- Bersaga
- Kontakt:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Petar Bojo za FTV: Navijači su naš dvanaesti igrač, njihova podrška nosi cijelu ekipu
Pricao je o atmosferi protiv Borca, u svlacionici, razlozima sto je ostao, utakmicama protiv Borca, TC itd. Podugacko je pa je u spoileru.
Manijak pravi

Stanje na pomoćnom terenu sa vještačkom travom je katastrofalno.
Nije mi jasno kako omladinci treniraju na onom.
Podloga se nije promijenila od kada je postavljena.
Nije mi jasno kako omladinci treniraju na onom.
Podloga se nije promijenila od kada je postavljena.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Nedavno sam gledao teren, katastrofa. Izlizano do kraja, ispred polukruga kod šesnaesterca nema je skoro nikako.
Na tom terenu se desila ogromna pronevjera novca i materijala, o tome naš vijećnik u Novom Sarajevu već ima dokaze i ide to u željenom smijeru. Klub je dobio obećanje od Grada i Kantona da će finansirati rekonstrukciju.
Znaci ukupno sedam igraca U-21 nastupilo u Tuzli za nas.Pravilo "zaštićenog godišta" (dva igrača U21 moraju početi utakmicu, a jedan stalno biti na terenu) ispoštovali su svi klubovi, a u početnom sastavu najviše mladih domaćih igrača imali su Željezničar i Radnik (po četiri) s tim da su kod ekipe iz Sarajeva još trojica upisala minutažu, a kod ekipe iz Bijeljine dvojica od kojih je jedan domaći, dok je drugi stranac.
Jedan od važnijih projekata je realizovan prije nekoliko dana.
Naime radi se o projektu izgradnje hair česme u čast našeg rahmetli brata Mirze Raščića.
Svakako da će ova česma poslužiti onima kojima je to najpotrebnije, jer se radi o državi (Niger) u kojoj nema pitke vode, a dvadeset prvi je vijek.
Ovim putem još jednom bi da se zahvalimo svima u ime grupe i porodice Raščić, koji su uzeli učešće u ovoj akciji.

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Trenutno korisnika/ca: Anpa, brig, bvsic, Ferroviere1987 i 39 gostiju.