jolicnikola je napisao/la: ↑26 jul 2021, 01:26nego pitam još jedanput: šta mislite o Moniki Ivkić? ja jesam dosadan al vas pitam za vaše mišljenje o njoj
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Čovjek ovu Teu vidi i izgubi nafaku u idućih godinu dana. Nevjerovatno antipatična djevojka. Klasičan primjer kako se preko kreveta dolazi do scene, pjevanje nula.Derdiyok je napisao/la: ↑26 jul 2021, 01:31jolicnikola je napisao/la: ↑26 jul 2021, 01:26nego pitam još jedanput: šta mislite o Moniki Ivkić? ja jesam dosadan al vas pitam za vaše mišljenje o njoj

"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
-
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Čekamo proglas đenerala Mileta o disoluciji 

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- Shategabri
- Kontakt:
Meni fakat nije jasno šta ima loše u zabrani negiranja genocida, zločina?!
Mi smo kao društvo oboljeli '90.
Nikad se nismo od toga oporavili, uzgajamo razne maligne tumore, sad se čitava frka digla zaboga je li bio ili nije genocid...ali jeste zločin.
Ja razumijem političare, njima je ovo hljeb, oni na tome grade svoje glasačko tijelo, ali ne razumijem pojedinog građanina ove zemlje koji ima djecu...pa kakvu im budućnost gradiš ako ćeš ih učiti da mrze komšiju, da si ga malo ubio ali ne puno jel, da to što komšija priča i nije (baš) istina, da ima druga varijanta istine...jedan Švabo (tad bio, sad Nijemac) se pokajao, platio dugove i novčano i katarzom, ali jok, Balkanci bi prije glavom kroz zid nego priznali.
I tako godinama živimo u toj izmaglici nacionalizma i šuplje političara...jer se svi borimo za nešto 'naše', a zapravo njihovo.
Al dobro, nismo bolje ni zaslužili, ko nas j...
Mi smo kao društvo oboljeli '90.
Nikad se nismo od toga oporavili, uzgajamo razne maligne tumore, sad se čitava frka digla zaboga je li bio ili nije genocid...ali jeste zločin.
Ja razumijem političare, njima je ovo hljeb, oni na tome grade svoje glasačko tijelo, ali ne razumijem pojedinog građanina ove zemlje koji ima djecu...pa kakvu im budućnost gradiš ako ćeš ih učiti da mrze komšiju, da si ga malo ubio ali ne puno jel, da to što komšija priča i nije (baš) istina, da ima druga varijanta istine...jedan Švabo (tad bio, sad Nijemac) se pokajao, platio dugove i novčano i katarzom, ali jok, Balkanci bi prije glavom kroz zid nego priznali.
I tako godinama živimo u toj izmaglici nacionalizma i šuplje političara...jer se svi borimo za nešto 'naše', a zapravo njihovo.
Al dobro, nismo bolje ni zaslužili, ko nas j...
Koševo Zapad
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kakvo je stanje sa odlaskom u CG, je li tacno da od 2. augusta treba PCR test za ulazak?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ode Gordana nije rekla zbogom.
Nesto (pozitivno) se iza brda valja

Previše dobrih stvari se dešava za državu Bosnu i Hercegovinu u zadnje vrijeme. Ubijeđen sam da ovo dirigira neko sa zapada, nema šanse da je sve slučajnost
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
God bless USA.
USA i Britanija su max uz BiH. Ostaje da vidimo šta će novi Visoki predstavnik, jer su Nijemci tradicionalnu uz kockaste. Nadam se da je čovjek pragmatičan i da vidi ovaj prijedlog Izbornog zakona kao brojanje krvnih zrnaca i da on ne može nikako biti u skladu sa EU-om.
Konačno ljepši dani.
Zar ovu nije Muriz Memic podrzavo?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ako je zamijeni neki SDA kadar nikakav napredak to nece biti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.