FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
49
20%
2. Borbu za Evropu
111
45%
3. Sredinu tabele
48
19%
4. Borbu za opstanak
39
16%

Ukupno glasova: 247

MarkoMaterazzi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MarkoMaterazzi » 25 jul 2021, 23:48

Sarajevo dalo gol u drugom poluvremenu haha
slika

Muki15
Kontakt:

Post Postao/la Muki15 » 26 jul 2021, 00:25

MarkoMaterazzi je napisao/la:
25 jul 2021, 23:48
slika
Zabilo Posušje samo sebi,jedan od najsmješnijih golova u zadnjih par godina
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾

bojamora
Kontakt:

Re: Re: FK Željezničar

Post Postao/la bojamora » 26 jul 2021, 01:25

KANA je napisao/la:
25 jul 2021, 22:43
Zeljo21 je napisao/la:
25 jul 2021, 21:56
Da hoce registrovat ove hrvate sto su dosli i bit ce ok, fali nam jedan onakav ko onaj Bruno, a gledao sam onaj Crncevic nije los..Sta mislite hocel dobit Jahic mjesto u prvih 11?
Nisam odavno cuo dobre preporuke za nekog igraca kao za Jahica ,cak su ga htjeli I u Osijeku kad je Hiros potpisao ( znam da su govorili da ce biti top igrac) Svako od nas je znao da cemo zijaniti jucer ali opet nekako covjeku tesko padne ,citav dan mi negdje tuga neka ,zao mi na sta smo dosli :roll: navijaci Zelje fakat ovo nisu zasluzili nakon ovih 8 godina tolike podrske klubu na sve nacine I opet smo tu kao u onoj pjesmi stojimo ,prkosimo u srcima te nasim nosimo :salut: ne znam odakle nam vise snage .Sad prebacim Borac jadna posjeta a satro sampioni,pitare ne treba ni komentarisati nakon Titula,Kup - ova da se oduze kkubu njih 1000 dodje na utakmicu :oops: bukvalno klub I'm nikakve koristi od njih nema .
Pa zar nisi ti onaj što je tjero i igrače i trenera i upravu. Ne znam što si tužan pa zar nisi ovo želio.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 26 jul 2021, 06:43

LjoZee je napisao/la:
25 jul 2021, 22:48
Zapratio nas na instagramu Josko Gvardiol, reprezentativac Hrvatske. Ovo ljeto iz Dinama presao u RB Leipzig. :D
LutakSutko je napisao/la:
25 jul 2021, 22:47
:D analiza nase tekme na vasoj temi
Sasvim slucajno je vas danasnji protivnik nas sljedeci. Pa cudno sto se analizira. :D
:urnebes: :urnebes:

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 26 jul 2021, 07:28

KANA je napisao/la:
Zeljo21 je napisao/la:
Da hoce registrovat ove hrvate sto su dosli i bit ce ok, fali nam jedan onakav ko onaj Bruno, a gledao sam onaj Crncevic nije los..Sta mislite hocel dobit Jahic mjesto u prvih 11?
Nisam odavno cuo dobre preporuke za nekog igraca kao za Jahica ,cak su ga htjeli I u Osijeku kad je Hiros potpisao ( znam da su govorili da ce biti top igrac) Svako od nas je znao da cemo zijaniti jucer ali opet nekako covjeku tesko padne ,citav dan mi negdje tuga neka ,zao mi na sta smo dosli :roll: navijaci Zelje fakat ovo nisu zasluzili nakon ovih 8 godina tolike podrske klubu na sve nacine I opet smo tu kao u onoj pjesmi stojimo ,prkosimo u srcima te nasim nosimo :salut: ne znam odakle nam vise snage .Sad prebacim Borac jadna posjeta a satro sampioni,pitare ne treba ni komentarisati nakon Titula,Kup - ova da se oduze kkubu njih 1000 dodje na utakmicu :oops: bukvalno klub I'm nikakve koristi od njih nema .
Tako je bilo kod nas kad smo derali guzovi svima, pa na proslavi titule bilo pet hiljada.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 26 jul 2021, 07:46

Da li iko mi moze objasnit misteriju zvana Zec??

Covjek je redovan ucesnik prijateljskih utakmica cak i zabija ali ga nema na mecevima u premijer ligi???? Ko to moze objasnit ljudi moji???
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 26 jul 2021, 07:57

Ma Zec je po meni fula teška, totalno nepouzdan lik, vidjeces ni ove sezone nista od njega nema
Volim te Zeljo!!!

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 26 jul 2021, 08:14

Zna li se kad će se zvanično formirati skupština?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 26 jul 2021, 08:33

bojamora je napisao/la:
26 jul 2021, 01:25
KANA je napisao/la:
Zeljo21 je napisao/la:
Nisam odavno cuo dobre preporuke za nekog igraca kao za Jahica ,cak su ga htjeli I u Osijeku kad je Hiros potpisao ( znam da su govorili da ce biti top igrac) Svako od nas je znao da cemo zijaniti jucer ali opet nekako covjeku tesko padne ,citav dan mi negdje tuga neka ,zao mi na sta smo dosli :roll: navijaci Zelje fakat ovo nisu zasluzili nakon ovih 8 godina tolike podrske klubu na sve nacine I opet smo tu kao u onoj pjesmi stojimo ,prkosimo u srcima te nasim nosimo :salut: ne znam odakle nam vise snage .Sad prebacim Borac jadna posjeta a satro sampioni,pitare ne treba ni komentarisati nakon Titula,Kup - ova da se oduze klubu njih 1000 dodje na utakmicu :oops: bukvalno klub I'm nikakve koristi od njih nema .
Pa zar nisi ti onaj što je tjero i igrače i trenera i upravu. Ne znam što si tužan pa zar nisi ovo želio.
Ovo niko nije zelio :roll: nego nas je onaj sto je vodao psa okolo doveo u ovu situaciju

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 26 jul 2021, 08:45

bojamora je napisao/la:
KANA je napisao/la:
Zeljo21 je napisao/la:
Ma on to kako puše vjetar. Lobotomija ispira mozak svaki isti
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 jul 2021, 08:48

Željezničar dobio novu Skupštinu kluba

Na javni poziv se prijavilo skoro stotinu kandidata
FK Željezničar je na nedavno održanoj Skupštini kluba raspustio aktuelni saziv članova najvišeg klupskog organa. Iz kluba su nakon toga objavili javni poziv, u kojem su pozvali sve zainteresovane da podnesu aplikaciju za novi saziv skupštine i na taj način učestvuju u odlukama o klubu.

Prethodne sedmice je završen javni poziv, a kako smo saznali odazvalo se gotovo stotinu kandidata. Klupska komisija, koju je odredila skupština, u prethodnim danima je reducirala spisak, koji prema Statutu kluba iznosi 54 delegata.

U praksi to znači da je Željezničar izabrao nove članove, koji će sada sačekati zakazivanje novog skupštinskog zasjedanja, kako bi i formalno i pravno postali članovi Skupštine kluba. Ostaje da se vidi za kada će biti zakazana skupština, te koje će biti prve odluke članova najvišeg klupskog organa.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 26 jul 2021, 08:51

Benderrr je napisao/la:
26 jul 2021, 08:45
bojamora je napisao/la:
KANA je napisao/la:

Ma on to kako puše vjetar. Lobotomija ispira mozak svaki isti
Boli tebe **** tebi se nema sta isprati :nene: do jucer prolab sad mozes I proglab (ati) :plac:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 26 jul 2021, 08:53

MarkoMaterazzi je napisao/la:
25 jul 2021, 23:48
slika
Ne broji se šut Palića?
Koševo Zapad

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 26 jul 2021, 09:30

No comment! Statistika :puke:

slika

slika

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 26 jul 2021, 09:34

Statistika nije nikakav pokazatelj naše utakmice. Mi smo nesto brljavili drugo poluvrijeme, jedva centar da smo prešli ali smo bili umrtvili igru i mišljenja sam da bi do kraja završilo neriješeno da nije bilo penala. Tuzla kvalitetnija ekipa, bili bolji i pobjedili. Mi jednostavno nemamo kvalitet, nemamo roster kako sezona bude odmicala mi ćemo biti u sve većim problemima. Sreća nam je što ima jos dosta tankih ekipa.
by KANA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 jul 2021, 09:45

KANA je napisao/la:
26 jul 2021, 08:51
Boli tebe **** tebi se nema sta isprati :nene: do jucer prolab sad mozes I proglab (ati) :plac:
Valjda ce @admin upratiti pa ga sakcionisati i sa ovog profila sto se javlja sad. Banovan je profil @prolab, nadam se i ovaj da ce mu biti uskoro.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 26 jul 2021, 09:47

LjoZee je napisao/la:
26 jul 2021, 09:45
KANA je napisao/la:
26 jul 2021, 08:51
Valjda ce @admin upratiti pa ga sakcionisati i sa ovog profila sto se javlja sad. Banovan je profil @prolab, nadam se i ovaj da ce mu biti uskoro.
Admin ne zna koliko ko ima profila Pa mu ti moras reci. Prvo bi trebao banovati tvoja dva acc pored tog.
by KANA

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 26 jul 2021, 10:03

Konzerva je napisao/la:
26 jul 2021, 07:46

Covjek je redovan ucesnik prijateljskih utakmica cak i zabija ali ga nema na mecevima u premijer ligi???? Ko to moze objasnit ljudi moji???
Zec pristao da otpise polovinu duga ali mu nisu uplatili ni tu polovinu.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 26 jul 2021, 10:12

Konzerva je napisao/la:
26 jul 2021, 07:46

On ne moze da se spremi ni za poluvrijeme u jednoj od najlosijih liga u evropi.. Lik se i kad seve igraju na treningu hvata non stop za zadnju lozu.. Godine zapustanja i nesportskog zivota se nama obijaju o glavu.. On, Stila i Amar su trenutno najveci teret klubu.. Kostaju kao svi ovi sto igraju skupa, a nikakve koristi od njih..
Pročepit će negdje.

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 26 jul 2021, 10:48

Benderrr je napisao/la:
26 jul 2021, 09:34
Statistika nije nikakav pokazatelj naše utakmice. Mi smo nesto brljavili drugo poluvrijeme, jedva centar da smo prešli ali smo bili umrtvili igru i mišljenja sam da bi do kraja završilo neriješeno da nije bilo penala. Tuzla kvalitetnija ekipa, bili bolji i pobjedili. Mi jednostavno nemamo kvalitet, nemamo roster kako sezona bude odmicala mi ćemo biti u sve većim problemima. Sreća nam je što ima jos dosta tankih ekipa.
Napravi odmah novi acc, taman dok ti ovaj banuju drugi ce ti odobriti

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Proximic i 54 gosta.