NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jan 2011, 11:35

marseille_unique je napisao/la:hej salty evo gledam karte za tekmu i ne mogu da nadem nijedne iza tribina na drugom levelu gdje ces ti biti na kojem dijelu ce biti nasi navijaci

ja nisam uzeo gdje su BHF... ja sam vamo na 115, a bhf je iza gola ...nego ako zelis kartu najbolje da ih nazoves i preko telefona uzmes, jer imaju ulaznice koje na tiket master nistu prikazane ebiga

normalno da su ove nase himne bolje sto si postavio :)...ali gledaj nam repke ba ova ekipa je bila strasna Meho kodro,Baljic,Bolic,Hibic,Konjic,Mujcin,Dedic,Sead Halilovic,Repuh,Sabic,Besirevic ,Varesanovic,Salihamidzic i td
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 19 jan 2011, 11:41, ukupno mijenjano 2 puta.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 19 jan 2011, 11:39

Mala indikacija na odgovor na nedavno postavljeno pitanje ovdje o tome koliko dugo bi P. Manning još mogo igrati:
Coltsi ga namjeravaju napraviti najplaćenijim igračem u historiji NFL-a! Znači računa se na njega još nekoliko sezona. Pregovori su u toku, ali ima i nekih malih kočnica u tom procesu.
Očekuje se i dalje šta će biti sa pregovorima NFL-a i Unije igrača. Već sam ranije piso da su velike šanse da se sljedeća sezona dočeka sa lockoutom zbog nemogućnosti postizanja kompromisa.
Očekuje se da će novi dogovor ili donijeti nazad klasični salary cap ili u svakom slučaju neke restrikcije u vezi plata igrača. Dok se taj dogovor zvanično ne postigne klubovi mogu slobodno produživati ugovore sa svojim igračima, ali ako sam dobro skonto slobodni igrači na kraju sezone moraju sačekati postizanje tog dogovora da bi mogli početi pregovore sa klubovima.
Ako je tako onda recimo Asomugha, kog sam nedavno spominjo kao slobodnog igrača, mora sačekati novi dogovor lige i unije da bi mogo pregovarati sa klubovima. Isto tako Addai iz Coltsa. I zato su Coltsi malo u problemu jer pitanje je kako njega zadržati kad pored njega koji je jedan od najvažnijih igrača imaju još nekoliko slobodnih igrača na kraju sezone: Session, Vinatieri, C. Johnson, Bulitt...
Zadnja izmjena: Taktičar, dana/u 19 jan 2011, 13:15, ukupno mijenjano 2 puta.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jan 2011, 11:49

kod nas ja mislim da niko nije slobodan slijedece sezone i da cemo biti kompletni..kada bi doveli dva igraca u OL imali bi dobre sanse slijedece sezone :)..neznam zasto nisu doveli ove sezone Alan Faneca iz Jetsa , kada su ga odpustili ebiga, jer on bi nam dobro dosao u ovom trenutku uvjeren sam u to
+
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jan 2011, 15:08

Peppers i Chris Harris (onaj sto je uzo zadnju loptu protiv Jetsa) u uzem krugu su kandidata za odbranbenog igraca godine :)...Harris nam je veliko pojacanje ove godine zaista...njega smo poslije super bowlla trade u Pantherse za Wesliya CB, ali smo pogrijesili..Sada smo ga vraitli i on nam je vraito sa 6 ukradenih lopti...samo kako je onu protiv Jetsa uzeo, sa pola terena lik dosao da spasi Jenningsa :)...vec je ta lopta prosla i bio bi sigurno TD, bas kao sto su nam i Patriotsi napraivli 3 sekunde prije kraja prvog poluvremena.

Joj ljudi koc e cekat nedelju :(... jedva cekam majkemi uhhhhhhhhhhh ludilo...mi smo ekipe u chicagu nekako ukleti ebiga i nikd onda kada treba i kada se nadase ne ispuni se... nadam se ovaj put da ce Bearsi uspjeti...DA BEARS!!!!!!!!!!!!!
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 19 jan 2011, 17:58

SaltCityAttack je napisao/la:Peppers i Chris Harris (onaj sto je uzo zadnju loptu protiv Jetsa) u uzem krugu su kandidata za odbranbenog igraca godine :)...Harris nam je veliko pojacanje ove godine zaista...njega smo poslije super bowlla trade u Pantherse za Wesliya CB, ali smo pogrijesili..Sada smo ga vraitli i on nam je vraito sa 6 ukradenih lopti...samo kako je onu protiv Jetsa uzeo, sa pola terena lik dosao da spasi Jenningsa :)...vec je ta lopta prosla i bio bi sigurno TD, bas kao sto su nam i Patriotsi napraivli 3 sekunde prije kraja prvog poluvremena.

Joj ljudi koc e cekat nedelju :(... jedva cekam majkemi uhhhhhhhhhhh ludilo...mi smo ekipe u chicagu nekako ukleti ebiga i nikd onda kada treba i kada se nadase ne ispuni se... nadam se ovaj put da ce Bearsi uspjeti...DA BEARS!!!!!!!!!!!!!
Još samo nekoliko dana ;) To ti je otprilike 2 utakmice Bullsa i eto Packersa na legendarni Soldier Field ;)
Mislim da je jedna od narednih tekmi Bullsa protiv Mavericksa tako da će to biti malo zagrijavanje za Bearse i Packerse.
A što se nagrade za najboljeg odbrambenog igrača ove sezone tiče ja mislim da je jedan od glavnih kandidata Matthews iz Packersa. Bio je predator ove sezone i najveća je prijetnja Bearsima odnosno Cutleru u nedjelju.
Osim toga svaka čast tebi i ostalima sa foruma koji se planiraju ići u Atlantu i bodriti Zmajeve!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jan 2011, 19:10

sinoc sam bas isao gledao Bullse protiv Bobcatsa :(... vazda kada ja odem na utakmicu mi izgubimo...dobijemo Memphisa koji je kvalitetni milion puta i onda izgubimo kuci od Jordanovih ebiga...ne moze bez Boozera i Noaha nema tu skokova ebiga .

na Bearse bolje ni da ne idem tu se porazi ne mogu lahko nadoknaditi :)....joj znam ja d aje to jos malo ostlao do utkamice, ali nikad to proci ebiga.
Gledam ima jedan bar koji se nalazi blizu Green Baya, ali je bar navijaca Bearsa :)...inace tu dolaze svi i sad su tu neke ko pripreme gdje ce se gledati ko utakmica.... pa na ESPN tv prikazuju i tu je vec rat poceo izmedju navijaca :).....pitaju navijace sta ocekuju kazu da im je ovo veca utkamica nego super bowll :)..nece se moci u chicagu voziti ako dobijemo utkamicu to ce biti ludilo na ulicama vjerujem, jer znam kako je bilo kada su Hawksi hockey uzeli kup, pa to je bilo ludilo lupaju ti ljudi sakama i palicama po autu gdje god ti prolazio, a ne mozes vozit brze zgazit ces nekog, jer ebote svi na ulicama :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 19 jan 2011, 19:46

ako uspijem napraviti zastavu iili nabaviti kako sa stransparentom kojim ja hocu onda cu ici na utakmicu, a ti si haman an sjeveru sto znaci da su na jugu bhf jel i ostali navijaci nasi jel, znaci ti ces biti medu meksikancima
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jan 2011, 19:52

ma nije nismo daleko mi od Bhf ... vamo 115-16 ti je sve nase takodjer i tu su nasi uzimali... pa jarane bice nas 30 hiljada kakvi ebeni meksikanci nece se oni vidjet ahahahhaa
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 19 jan 2011, 19:59

ma jarane nadam se jer ja ih ne podnosim
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Tracy McGrady #1
Kontakt:

Post Postao/la Tracy McGrady #1 » 19 jan 2011, 20:13

kakva tekma pre koji dan izmedju baltimora i pittsburga,au sa uzivanjem sam gledao....

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jan 2011, 20:16

Obama bound for Super Bowl if Bears advance
January 19, 2011 10:21 AM | 28 Comments
By Michael A. Memoli
Tribune Washington Bureau

WASHINGTON -- If the Bears win the NFC title and head to the Super Bowl, President Barack Obama is going with them.

Obama made the declaration this morning as he sat down with Hu Jintao in the Oval Office at the start of the state visit of China's president.

"If the Bears win, I'm going, no doubt," Obama said, according to a transcript provided by CNN.
To get to Super Bowl XLV in Texas, the Bears must beat the Green Bay Packers this Sunday at Soldier Field. Obama is likely to watch the NFC title game in the White House theater.

The Super Bowl has been a big event each year for the Obama White House. For the first two in his term, Obama has hosted bipartisan Super Bowl parties there, usually inviting lawmakers from the home states of competing teams. He also has sat down for live interviews on the network broadcasting the game -- this year he's set to sit down with Fox's Bill O'Reilly.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 19 jan 2011, 21:47

marseille_unique je napisao/la:ako uspijem napraviti zastavu iili nabaviti kako sa stransparentom kojim ja hocu onda cu ici na utakmicu, a ti si haman an sjeveru sto znaci da su na jugu bhf jel i ostali navijaci nasi jel, znaci ti ces biti medu meksikancima
Bit ces pored Sancheza :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 19 jan 2011, 23:58

Eaglesi otpustili defanzivnog koordinatora - Seana McDermotta. :mrgreen: Bio je i vakat, jer odbrana Eaglesa nikad nije izgledala gore u Reidovoj eri, k'o ove i prošle sezone. Siguran sam da će naći mnogo kvalitetnijeg stručnjaka od pomenutog. 8-) Takođe, trener defanzivnih linijaša - Rory Segrest je otpušten, a na njegovo mjesto je došao iskusni Jim Washburn, koji je imao odlične rezultate kao trener defanzivnih linijaša u Titansima, za koje je radio od 1999. godine. U svakom slučaju, odlični potezi, a čim se imenuje novi defazivni koordinator, vjerovatno će krenuti i u lov za kvalitetnim defanzivcima na tržištu, a naravno prvi na listi je Asomugha, sa kojim se povezuejmo u zadnje vrijeme. Bila bi to ubitačna kombinacija Asomugha i Samuel. :mrgreen: Naravno, prioritet je zadržati Vicka, a vidjećemo koliko će benjaminsa to koštati.

Packersi su, po meni, najveći kandidati za titulu. Moja prognoza je da će igrati sa Steelersima u SB-u, ali kasnije ću elaborirati i zašto. Željno isčekujem nedjelju i pravi praznik NFL-a. :D
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 20 jan 2011, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 jan 2011, 00:12

Kako ocijeniti ovu sezonu Patriotsa? Po meni vrlo dobra sezona, u regularnom dijelu smo bili odlični, svi su djelovali kao da znaju svoju poziciju u timu. U play-offu smo opet kao i lani ispali kući, ovaj put od Jetsa koji su bili bolji. Sada se trebamo okrenuti idućoj sezoni, imamu vrlo mlad tim, na draftu izabrati dobre pickove i sve to će lijepo Bill posložiti do početka sezona. Vrlo važna karika je i Brady koji je produžena trenerova ruka na terenu. Vjerujem da može odigrati još 2-3 dobre sezone, dati mladima savjet, uvest ih u svijet NFL-a.
Sljedeće sezone mislim da možemo najmanje do Super Bowla iako će biti jako teško, ali o tom po tom.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 20 jan 2011, 00:43

Hare_BvB je napisao/la:Eaglesi otpustili defanzivnog koordinatora - Seana McDermotta. :mrgreen: Bio je i vakat, jer odbrana Eaglesa nikad nije izgledala gore u Reidovoj eri, k'o ove i prošle sezone. Siguran sam da će naći mnogo kvalitetnijeg stručnjaka od pomenutog. 8-) Takođe, trener defanzivnih linijaša - Rory Segrest je otpušten, a na njegovo mjesto je došao iskusni Jim Washburn, koji je imao odlične rezultate kao trener defanzivnih linijaša u Titansima, za koje je radio od 1999. godine. U svakom slučaju, odlični potezi, a čim se imenuje novi defazivni koordinator, vjerovatno će krenuti i u lov za kvalitetnim defanzivcima na tržištu, a naravno prvi na listi je Asomugha, sa kojim se povezuejmo u zadnje vrijeme. Bila bi to ubitačna kombinacija Asomugha i Samuel. :mrgreen: Naravno, prioritet je zadržati Vicka, a vidjećemo koliko će benjaminsa to koštati.

Packersi su, po meni, najveći kandidati za titulu. Moja prognoza je da će igrati sa Steelersima u SB-u, ali kasnije ću elaborirati i zašto. Željno isčekujem nedjelju i pravi praznik NFL-a. :D
Nisam vidio da se Asomugha dovodi u vezu sa Eaglesima. Ali kad bi došo u Philadelphiu to bi sa njim i Samuelom bio do sada neviđen duo CB-a. Ako uzmemo da je Revis trenutno najbolji na toj poziciji, onda ova dvojica dijele drugo mjesto. Bacanje na bilo koju stranu protiv Eaglesa bi praktično bilo isključeno. Zadnjih nekoliko gledajući prvo su jednu periodu Dre Bly i Chap Bailey iz Broncosa bili dominantni, a nakon toga je par sezona ta čast pripadala Packersovim paru Woodson-Harris, dok je ove sezone sjajno u prvi plan uletio Tramon Williams umjesto povrijeđenog Harrisa.
Zadnja izmjena: Taktičar, dana/u 20 jan 2011, 02:33, ukupno mijenjano 1 put.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 20 jan 2011, 02:05

Taktičar je napisao/la:Nisam vidio da se Asomugha dovodi u vezu sa Eaglesima. Ali kad bi došo u Philadelphiu to bi sa njim i Samuelom bio do sada neviđen duo CB-a. Ako uzmemo da je Revis trenutno najbolji na toj poziciji, onda ova dvojica dijele drugo mjesto. Bacanje na bilo koju stranu protiv Eaglesa bi praktično bilo isključeno. Zadnjih nekoliko gledajući prvo su jednu periodu Dre Bly i Chap Bailey iz Broncosa bili dominantni, a nakon toga je par sezona je ta čast pripadala Packersovim paru Woodson-Harris, dok je ove sezone sjajno u prvi plan uletio Tramon Williams umjesto povrijeđenog Harrisa.
To sam čitao na netu prošle sedmice, ali sad se stvarno ne mogu sjetiti gdje. Nije ništa ozbiljno, možda čista špekulacija, ali nije isključeno da ga dopeljaju u Grad Bratske Ljubavi. :mrgreen: Vjerovatno je i njegova želja da dođe u jak tim, koji ima velike ambicije u narednoj sezoni, a Eaglesi će to definitivno biti. Novi Vickov ugovor će smanjiti budžet, a neophodnost je i dovođenje kvalitetnih linijaša u ofanzivi. Tu prvenstveno mislim na RT-a, koji bi mogao kvalitetno štititi Vickovu blind stranu, što nije bio slučaj u ovoj sezoni. Pored toga, trebao bi biti doveden još jedan kvalitetan ofanzivni linijaš, jer su Eaglesi imali nedopustivo velik broj sackova na svoje QB-ove ove sezone. Trade-ovanje Kolba bi bila jako dobra opcija, jer bi se mogli izvući kvalitetni pickovi ili čak i igrači koji nam trebaju, ali i to je mač s dvije oštrice, pogotovo ako se uzme u obzir Vickov način igre i velika mogućnost da on bude povrijeđen, a na klupi nemaš kvalitetnu zamjenu. Kolb je izjavio da želi biti starter i vjerovatno će biti trade koji uključuje njegov odlazak. Defanzivni dio tima bi mogao doživiti velike promjene, ali i dosta startera je bilo povrijeđeno u ovoj sezoni, tako da ostaje da sačekamo ljeto. Mislim da će Eaglesi imati oko 15 igrača koji će na ljeto postati free agenti, i vjerovatno će biti dosta saobraćaja u oba pravca.

Willimas igra sezonu života i već je presjeko 3 lopte u ovom doigravanju, a možda to i udupla u nedjelju, ako Cutler poludi. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

FKS-Falcons
Kontakt:

Post Postao/la FKS-Falcons » 20 jan 2011, 02:19

SaltCityAttack je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:hej salty evo gledam karte za tekmu i ne mogu da nadem nijedne iza tribina na drugom levelu gdje ces ti biti na kojem dijelu ce biti nasi navijaci

ja nisam uzeo gdje su BHF... ja sam vamo na 115, a bhf je iza gola ...nego ako zelis kartu najbolje da ih nazoves i preko telefona uzmes, jer imaju ulaznice koje na tiket master nistu prikazane ebiga

normalno da su ove nase himne bolje sto si postavio :)...ali gledaj nam repke ba ova ekipa je bila strasna Meho kodro,Baljic,Bolic,Hibic,Konjic,Mujcin,Dedic,Sead Halilovic,Repuh,Sabic,Besirevic ,Varesanovic,Salihamidzic i td
Nasi su pretezno bazirani u sekciji 125 al sve sekcije izmedzu 124-128 ce bit popunjene nasim navijacima.Dosta raje je i vamo na sredini sa saltyjem.

FKS-Falcons
Kontakt:

Post Postao/la FKS-Falcons » 20 jan 2011, 02:22

Hare_BvB je napisao/la:
Taktičar je napisao/la:Nisam vidio da se Asomugha dovodi u vezu sa Eaglesima. Ali kad bi došo u Philadelphiu to bi sa njim i Samuelom bio do sada neviđen duo CB-a. Ako uzmemo da je Revis trenutno najbolji na toj poziciji, onda ova dvojica dijele drugo mjesto. Bacanje na bilo koju stranu protiv Eaglesa bi praktično bilo isključeno. Zadnjih nekoliko gledajući prvo su jednu periodu Dre Bly i Chap Bailey iz Broncosa bili dominantni, a nakon toga je par sezona je ta čast pripadala Packersovim paru Woodson-Harris, dok je ove sezone sjajno u prvi plan uletio Tramon Williams umjesto povrijeđenog Harrisa.
To sam čitao na netu prošle sedmice, ali sad se stvarno ne mogu sjetiti gdje. Nije ništa ozbiljno, možda čista špekulacija, ali nije isključeno da ga dopeljaju u Grad Bratske Ljubavi. :mrgreen: Vjerovatno je i njegova želja da dođe u jak tim, koji ima velike ambicije u narednoj sezoni, a Eaglesi će to definitivno biti. Novi Vickov ugovor će smanjiti budžet, a neophodnost je i dovođenje kvalitetnih linijaša u ofanzivi. Tu prvenstveno mislim na RT-a, koji bi mogao kvalitetno štititi Vickovu blind stranu, što nije bio slučaj u ovoj sezoni. Pored toga, trebao bi biti doveden još jedan kvalitetan ofanzivni linijaš, jer su Eaglesi imali nedopustivo velik broj sackova na svoje QB-ove ove sezone. Trade-ovanje Kolba bi bila jako dobra opcija, jer bi se mogli izvući kvalitetni pickovi ili čak i igrači koji nam trebaju, ali i to je mač s dvije oštrice, pogotovo ako se uzme u obzir Vickov način igre i velika mogućnost da on bude povrijeđen, a na klupi nemaš kvalitetnu zamjenu. Kolb je izjavio da želi biti starter i vjerovatno će biti trade koji uključuje njegov odlazak. Defanzivni dio tima bi mogao doživiti velike promjene, ali i dosta startera je bilo povrijeđeno u ovoj sezoni, tako da ostaje da sačekamo ljeto. Mislim da će Eaglesi imati oko 15 igrača koji će na ljeto postati free agenti, i vjerovatno će biti dosta saobraćaja u oba pravca.

Willimas igra sezonu života i već je presjeko 3 lopte u ovom doigravanju, a možda to i udupla u nedjelju, ako Cutler poludi. :lol:
Asomugha je izjavio zelju da bi volio bit Jets sljedece sezone.Mislim da bi to bio upidacan duo CB.U eagles ga nebi volio vidjet jer igramo protiv njih sljedece sezone tako da mu zelim da bude sto dalje od njih.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 jan 2011, 02:37

Ted Mosby je napisao/la:Kako ocijeniti ovu sezonu Patriotsa? Po meni vrlo dobra sezona, u regularnom dijelu smo bili odlični, svi su djelovali kao da znaju svoju poziciju u timu. U play-offu smo opet kao i lani ispali kući, ovaj put od Jetsa koji su bili bolji. Sada se trebamo okrenuti idućoj sezoni, imamu vrlo mlad tim, na draftu izabrati dobre pickove i sve to će lijepo Bill posložiti do početka sezona. Vrlo važna karika je i Brady koji je produžena trenerova ruka na terenu. Vjerujem da može odigrati još 2-3 dobre sezone, dati mladima savjet, uvest ih u svijet NFL-a.
Sljedeće sezone mislim da možemo najmanje do Super Bowla iako će biti jako teško, ali o tom po tom.
Salezem se s tobom da je sezona bila uspjesa i da su u regularnom dijelu svi znali koji im je zadatak, a protiv Jetsa se to nekako raspalo kao kula od karata. Naravno imamo mald tim i siguran sam da ce nam u buducnosti prirediti jos dosta radosti. Nadam se da ce za dvije-tri godine kao sto ti kazes nasljednik Bradya imati iole njegove kvalitete, mada ja licno nesta ne vjerujem u Hoyera i meni izgleda dosta izgubljeno.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 jan 2011, 04:57

cim ja ovako gorim od zelje da utakmica pocne sto prije, sve vise mi izgleda da cu izgoriti u zelji :(....tako me vazda prati taj peh ebiga , ali sta je tu je...ja sam zadovoljan i ovim sto su Bearsi napravili i ako im nisu davali velike sanse prije pocetka sezone.....nego sve sto znam, a to da ce utakmica biti napeta, i nezizvjesna do samog kraja...ako Packersi preskoce Bearse, za mene i za vecinu ce biti prv favoriti za osvajanje super bowlla, ali ako Bearsi prodju, mislim da ce tad biti neizvjesno skim god budu igrali u super bowll
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.