OI Tokyo 2020 - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

QUARTERBACK
Kontakt:

Re: OI Tokyo 2020 - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la QUARTERBACK » 25 jul 2021, 12:27

kad je repesaz jel iza 14h?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 jul 2021, 12:28

Evander je napisao/la:
25 jul 2021, 12:16
Navodno, imao je problem sa opremom i nekakvim magnetima. Informacija od njegove majke.
Ma ubio ga je ovaj lik svakako, mislim da oprema nije odlucila pobjednika
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 25 jul 2021, 12:29

Drape je napisao/la:
24 jul 2021, 16:41
Njoj ništa prigovarati, ali je dobra prilika da se priča o tretmanu talentovanih sportista od strane medija i javnosti. Kod nas se napravila zvijezda koji glumi u raznim reklamama na televiziji od košarkaša koji niže otkaze u klubovima. Plivačica koja je postala najpopularnija ličnost u BiH, ni o kome ovog ljeta se nije toliko pričalo u medijima kao o njoj, završila je takmičenje na prvoj stepenici, kao sedma od osam u svojoj utrci. To su sportisti koji bi u nekoj drugoj državi dobili tri rečenice na zadnjoj stranici u lokalnim novinama, u BiH ih se tretira nezdravo i mnogo nerealno od njihove prave sportske vrijednosti.
Druze, gdje si ti bio sa 15 godina? Definitivno nisi nikada gledao plivanje do jucer.

Evo bas zbog takvih, otisao sam malo u istraživanje. Sarah Sjostrom, koja je rekorderka u toj disciplini i alfa i omega, 2008.godine na olimpijadu je došla sa 15 godina kao i nasa Lana. Zavrsila je 27. na kraju sa rezultatom 59.08. Sto je losije nego sto je jucer plivala nasa Lana.
Do tada je takodjer imala losiji licni rekord nego nasa Lana. A pogledajte sta je danas Sarah.

Lana je tamo ubjedljivo najmlađa bila i jedino dijete. Zato joj se trebala sva paznja ovog svijeta dati. Nije stvar rezultata nego toga sto je ona cudo od djeteta.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 25 jul 2021, 12:30

QUARTERBACK je napisao/la:
25 jul 2021, 12:27
kad je repesaz jel iza 14h?
Trebalo je po programu u 14:15 al s obzirom da se sve pomjera očekivati oko 14:30 možda.
Evander je napisao/la:
25 jul 2021, 12:16
Navodno, imao je problem sa opremom i nekakvim magnetima. Informacija od njegove majke.
Govorio je i trener onaj njegov sudiji nešto za kacigu čini mi se. Pisao je neko i ovdje ko se bolje razumije da je vidljivo imao nekih problema tu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

ljubuski
Kontakt:

Post Postao/la ljubuski » 25 jul 2021, 12:36

Svi smo jaki na tipkovnici (šteta što to nije olimpijski sport) a prigovaramo dečku na uspjehu karijere, ušao je u polufinale OI i ima borbu za medalju na olimpijadi što je sanak pusti mnogim velikim sportašima.
Ovo je 7 olimpijski ciklus i nikad nismo bili bliže osvajanju te medalje zato momku želim svu sreću i nek je uzme.
A kakva smo država nečudi da nemamo predstavnika u veslanju, kajaku, karateu i sličnim malim sportovima gdje bi imali priliku za još koju medalju

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 jul 2021, 12:37

Kakav je sad fazon sa ovim trećim mjestom? On će se boriti za bronzu sigurno ili mora dobiti još nekog da bi se borio tu?

I nema onog da njih dvojica dobiju bronzu?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 25 jul 2021, 12:38

Samo ime Nedžad je dovoljno da mu donese olimpijsku slavu :kafa:
Walk on

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 25 jul 2021, 12:39

Otelo je napisao/la:
25 jul 2021, 12:37
Kakav je sad fazon sa ovim trećim mjestom? On će se boriti za bronzu sigurno ili mora dobiti još nekog da bi se borio tu?

Dvojica dobijaju bronzu. Ali ima repechage.
Zbog mogućnosti lašeg žrijeba je to uvedeno pa neće neko ko izgubi u polufinalu dobiti bronzu nego će se boriti sa drugim borcima koji su izgubili od finalista nekad prije, da li u četvrtfinalu ili osmini.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 jul 2021, 12:42

ASD je napisao/la:
25 jul 2021, 12:39
Otelo je napisao/la:

Zbog mogućnosti lašeg žrijeba je to uvedeno pa neće neko ko izgubi u polufinalu dobiti bronzu nego će se boriti sa drugim borcima koji su izgubili od finalista nekad prije, da li u četvrtfinalu ili osmini.
Aha, kontam otprilike. Sad ako izgubi ovaj prvi meč, onda ima jos jedan ili ako dobije onda ima bronzu?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 25 jul 2021, 12:42

Koliko smo napaćeni i gladni medalje, uvijek mi bude zao sto sportaši nemaju adekvatne uslove. Ajd razumijem da smo qarina od države pa na to ne možemo računati, ali kako sponzori ne vide priliku da finansiraju nekog mladog sportistu u ovim manje popularnim sportovima. Pa i mi navijaci bi mogli biti od koristi, evo sad da naprave akciju da se u Mostaru napravi olimpijski bazen sami bi mi skupili sredstva
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Vettel5
Kontakt:

Post Postao/la Vettel5 » 25 jul 2021, 12:42

Kako li se sad dečko osjeća, ima šansu da donese medalju svojoj BiH ali se nađu likovi da ga omalovažavaju. Stavimo se u njegovu poziciju, uspjeh je uopšte što učestvuje i predstavlja ovu čemernu državu. Sretno momče, možeš ti to. :bih: :bih:
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."

M.SCHUMACHER

Greatest of all time.

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 25 jul 2021, 12:44

Vettel5 je napisao/la:
25 jul 2021, 12:42
Kako li se sad dečko osjeća, ima šansu da donese medalju svojoj BiH ali se nađu likovi da ga omalovažavaju. Stavimo se u njegovu poziciju, uspjeh je uopšte što učestvuje i predstavlja ovu čemernu državu. Sretno momče, možeš ti to. :bih: :bih:
Ma ne brinem ja za njega, on da sluša dežurne idiote kojih je prepuna država, za početak ne bi ni bio na OI. Na ove morone sto piskaraju, pišu luzerski mentalitet isl. ne treba uopste obraćati pažnju.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 25 jul 2021, 12:45

Otelo je napisao/la:
ASD je napisao/la:
25 jul 2021, 12:39
Otelo je napisao/la:

Aha, kontam otprilike. Sad ako izgubi ovaj prvi meč, onda ima jos jedan ili ako dobije onda ima bronzu?
Ima jedan meč poslije kojeg ide kući.
Ako dobije, ide s medaljom, ako izgubi, ide bez medalje.

U tom meču se bori protiv pobjednika boraca koji su izgubili u četvrtfinalu i osmini od onog Britanca koji se plasirao u finale.

Vettel5
Kontakt:

Post Postao/la Vettel5 » 25 jul 2021, 12:47

Madal je napisao/la:
25 jul 2021, 12:44
Vettel5 je napisao/la:
Ma ne brinem ja za njega, on da sluša dežurne idiote kojih je prepuna država, za početak ne bi ni bio na OI. Na ove morone sto piskaraju, pišu luzerski mentalitet isl. ne treba uopste obraćati pažnju.
Ja se samo u njegovu situaciju stavim, kakav je to pritisak ne mogu ni zamisliti. Da on predstavlja lupam FRA, VB, NJE, ŠPA itd pa okej, ali on je tu i nosi zastavu ove države koja je realno među najslabijim nacijama u sportu općenito. I umjesto podrške koja mu treba dobija ovakve komentare, no eto ima hvala Bogu i nas normalnih koji ga podržavamo. Šta god uradio, njegovo ime će ostati upamćeno. Mlad je još.

M.SCHUMACHER

Greatest of all time.

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 25 jul 2021, 12:48

Ono što me raduje jeste to što imamo ovih mlađih sportista čiji vrhunac tek slijedi. Samo da se sve svojim normalnim tokom nastavi odvijati i mogli bi imati svijetlu budućnost.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 25 jul 2021, 12:49

Imamo li mi vaterpolo i basket reprezentaciju?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Vettel5
Kontakt:

Post Postao/la Vettel5 » 25 jul 2021, 12:49

Kakav je ovaj Turčin? Može li se izvući medalja? :pray:

M.SCHUMACHER

Greatest of all time.

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

staravremena
Kontakt:

Post Postao/la staravremena » 25 jul 2021, 12:50

Nirton je napisao/la:
25 jul 2021, 12:49
Imamo li mi vaterpolo i basket reprezentaciju?
Bolje da nemamo :mrgreen:

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 25 jul 2021, 12:50

Vettel5 je napisao/la:
Pa puna nam je drzava kurwinih sinova, zasto mislis zasto smo ovakva nakarada od drzave, pa zbog ovih jadova koji vise vole neuspjeh svoje drzave, mrze sve sto je drugacije od njih, znaci one koji pokusavaju da naprave neki uspjeh i slicno. Uvijek je bolje da komsiji crkne krava, lijepo im bude tad, osjecaju se blazeno i zadovoljno.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Odgovori

Natrag na “Olimpijske igre TOKYO 2020”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.