————-———Dizdarević———-
——-Sabanovic—Kurdic—Dupovac—-Pidro—
——————-Susic——-Đokanovic——
—————————Bodul————
———Fanimo——————Bagaric—
————————Cmiljanic———
Još kad bi Sablic stavio Imamovica umjesto Pidre dobro bi bilo.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nadam se da ce ta ekipa izaci na teren. S tim da zamijeni Bagarica i Cmiljanica.Madafaka je napisao/la: ↑25 jul 2021, 12:34Igramo protiv Posusja sve u napad od prve minute![]()
————-———Dizdarević———-
—————————Bodul————
———Fanimo——————Bagaric—
————————Cmiljanic———
Znao sam da će njih dvojica od prve minute, koliko samo jače izgledamo ovako minus Pidro. Odlična formacija samo me čudi što Bodul nije napadač.Madafaka je napisao/la: ↑25 jul 2021, 12:34Igramo protiv Posusja sve u napad od prve minute![]()
————-———Dizdarević———-
—————————Bodul————
———Fanimo——————Bagaric—
————————Cmiljanic———
Sta vam je ljudi pa sad ce i Pidro imati kome loptu da doda. Vidjeces danas sta je lijevi bek.MortemHz je napisao/la: ↑25 jul 2021, 12:42Znao sam da će njih dvojica od prve minute, koliko samo jače izgledamo ovako minus Pidro. Odlična formacija samo me čudi što Bodul nije napadač.Madafaka je napisao/la: ↑25 jul 2021, 12:34Igramo protiv Posusja sve u napad od prve minute![]()
————-———Dizdarević———-
—————————Bodul————
———Fanimo——————Bagaric—
————————Cmiljanic———
Fatos isto zbog novca nije dosao pa se plakalo ovdje do neki dan....Pantelija je napisao/la: ↑25 jul 2021, 12:37Niko ne kaze da nije dobar igrac. Ja kazem samo da prva utakmica nista ne znaci. Konstantan igrac je bolji od bljeskova. Zato se gleda kroz godinu. Rahmanovic i tatar su konstanta bili.
Ovaj nije dosao zbog novca. To je i budali jasno. Azmir mu dao više i glupo se raspravljati dalje.
U pravu si,bas sam slicno neki dan pisao,prije na 10 dana nego je otisao za TC je bio Iniesta,jer se tad povezivao sa nama,cim je izasla vijest da je izabrao TC odma pljuvanje,on je kao anonimus i slicno,a u isto vrijeme pricaju kako ce Cmilja procepitiElCartel11 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 12:16Ne treba omalovazavati igrace koji izaberu drugi klub u ligi. Ne znam zasto neki imate tu potrebu kad igrač izabere Zrinjski, Borac, Tuzlu ili kone prije nas? Ide priča i jeste za njih, nema pojma, propali igrač, a na kraju nam taj igrač zabiberi i tu ekipu vuce do boljih rezultata.
Niko nama nije kriv sto imamo glupave ljude u upravi. Koji ne znaju prepoznati kvalitet i sansu da dovedu dobrog igraca. Mehanovic je definitivno neko, ko bi digao igru na visi nivo. Znajuci, da ce nas Susic napustiti na zimu jer mu istice ugovor, Mehanovic bi bio ekstra zamjena. Ali uprava ce ko kod svega zakasniti i kad dodje zima bice priča nema dobrih igraca na zimu.
I nije samo Mehanovic problem dosta igraca je tu i prije bilo.
Mogli su i nasi traziti zamjenu domacinstva. Lakse je dole igrati u oktobru il kad vec trebamo opet nego sad.Sanchez1987 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 12:51Bice yebeno igrati po ovom dzehenemu,jel bas moralo u 17h da se igra?
Ma Azmir pukne astronomsku cifru na ruke igračima i na taj fazon sve ove bolje igrace je doveo tipa Krpic, Ubiparip i evo sad Mehanovic.feniksptica je napisao/la: ↑25 jul 2021, 12:38Znam da nije htio prihvatit platu od 6000 KM od TC..ne znam na koliko su mu poslije povecali pa je potpisao. Plus na ruke sto je uzeo keš. A i to je mizerija koliko je imao vani
Prvi je klasična desetka, drugi odigrao 14 utakmica u karijeri na poziciji desetke…feniksptica je napisao/la: ↑25 jul 2021, 12:51Izmedju Mehanovica i Bodula izabrali smo ovog drugog. Vrijeme ce pokazati ko je upravu.
Bit će i Pidro bolji kad ima pravog igrača ispred sebe, kao što je imao Tatara u vakat.MortemHz je napisao/la: ↑25 jul 2021, 12:42Znao sam da će njih dvojica od prve minute, koliko samo jače izgledamo ovako minus Pidro. Odlična formacija samo me čudi što Bodul nije napadač.Madafaka je napisao/la: ↑25 jul 2021, 12:34Igramo protiv Posusja sve u napad od prve minute![]()
————-———Dizdarević———-
—————————Bodul————
———Fanimo——————Bagaric—
————————Cmiljanic———
Ako se Bodul i Bagarić pokažu kao pojačanja i ako Cmiljanić oživi ovo nije loša ekipa ni za titule. Pogotovo kad još Lazić i Ševelj ulete u rotaciju + Oremuš i Palić. Previše ako... ali eto, možda i nas prosere nekadMadafaka je napisao/la: ↑25 jul 2021, 12:34Igramo protiv Posusja sve u napad od prve minute![]()
————-———Dizdarević———-
—————————Bodul————
———Fanimo——————Bagaric—
————————Cmiljanic———
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, bordobijelisampion, bvsic, Google Adsense [Bot], Haksss, muhamedhulk, napoleon72, rimljanin90 i 60 gostiju.