Historicar je napisao/la: ↑24 jul 2021, 23:53Ima li ovdje Pitara koji su bili u Posušju proljeca 2003, kad je bio onaj prekid i belaj.Malo je falio da mrtva glava padne, baš je bilo stresno i napeto.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Historicar je napisao/la: ↑24 jul 2021, 23:53Ima li ovdje Pitara koji su bili u Posušju proljeca 2003, kad je bio onaj prekid i belaj.Malo je falio da mrtva glava padne, baš je bilo stresno i napeto.
Kada god se spomene ovo selo ja se sjetim kalaš, pu jbm im familiju...Lecler je napisao/la: ↑25 jul 2021, 05:45Historicar je napisao/la: ↑24 jul 2021, 23:53Ima li ovdje Pitara koji su bili u Posušju proljeca 2003, kad je bio onaj prekid i belaj.Malo je falio da mrtva glava padne, baš je bilo stresno i napeto.
![]()
Užas brate...sjećam se te utakmice kao da je juče bila. Golman Pintol primi gol kroz noge iz daljine i tu poče belaj.Senner je napisao/la: ↑25 jul 2021, 06:48Kada god se spomene ovo selo ja se sjetim kalaš, pu jbm im familiju...Lecler je napisao/la: ↑25 jul 2021, 05:45Historicar je napisao/la: ↑24 jul 2021, 23:53Ima li ovdje Pitara koji su bili u Posušju proljeca 2003, kad je bio onaj prekid i belaj.Malo je falio da mrtva glava padne, baš je bilo stresno i napeto.
![]()
BioHistoricar je napisao/la: ↑24 jul 2021, 23:53Ima li ovdje Pitara koji su bili u Posušju proljeca 2003, kad je bio onaj prekid i belaj.Malo je falio da mrtva glava padne, baš je bilo stresno i napeto.
Tri milje je tri milje treba stedit sace lockdown opetElCartel11 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 00:37Ma hajd sta se sikiramo oko Mehanovica. Poznavajuci upravu on ako je trazio bubam 10 milja, oni ce potpisati drugog za 7 milja, koji ce biti pojacanje u stilu Cmilje ili Mesanovica. Tako to rade profesionalci. Nema potrebe za sikiraciju.
Bio ja poceo belaj na onoj tribini gdje smo biliHistoricar je napisao/la: ↑24 jul 2021, 23:53Ima li ovdje Pitara koji su bili u Posušju proljeca 2003, kad je bio onaj prekid i belaj.Malo je falio da mrtva glava padne, baš je bilo stresno i napeto.
Imam i ja kartu, cuvam je sa ostalim kartama.Lecler je napisao/la: ↑25 jul 2021, 05:45Historicar je napisao/la: ↑24 jul 2021, 23:53Ima li ovdje Pitara koji su bili u Posušju proljeca 2003, kad je bio onaj prekid i belaj.Malo je falio da mrtva glava padne, baš je bilo stresno i napeto.
![]()
Uvijek se tudja pojacanja dizu vise nego nasa, evo primjera radi Bodul ima puno bolju karijeru od Mehanovica al jbga njegova ide silaznom putanjom, a od Mehanovica uzlaznom ocigledno
Pojacanja se gleda kroz godinu dana a ne 30 min.
Zato sam i napisao da je tokom cijele karijere bio konstantan, jučer je samo nastavio. Bezveze je diskutovati je li to bio Željezničar, je li se lopta spustila ili digla, da li je to bilo po zemlji ili u rašlje.. on je za poluvrijeme koje je proveo na terenu dao gol a nije napadač, to se jedino gleda.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], enzo1, Hamagara, KarloIvandic i 30 gostiju.