Slazem se sto se tice Veleza ali po meni TC ima za nijansu jacu ekipu i opet kazem nama se pise zlatna sredina i to je najrealnije u ovom trenutkusviunapad1010 je napisao/la: ↑24 jul 2021, 23:33Najjaču ekipu i najbolju atmosferu u klubu ima Velež. Ovi su svi slabiji nego prošle godine. Zeljescar nije pripreme kako treba odradio uz očigledne finansijske probleme teško da će biti u vrhu, sreća za njih u ligi su Radnik i Leotar pa i Rudar Prijedor koji su realno tri najslabije ekipe trenutno u ligi.MrtvaCarsija je napisao/la: ↑24 jul 2021, 22:49Ma daleko smo mi jos od razmisljanja za titulu pa i evropu…Realno gledajuci ove godine Oni anam imaju po meni daleko najacu ekipu, jos plus na to dodaj velez, zrinjski, borac, zeljeznicar znaci da je nama i dalje realno sredina tabele
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kao sto je Maksa bio igrac utakmice protiv Rudara, za mene je to u Bn bio Abid. Puno otvaranja u prostor, par odlicnih prodora po svojoj strani i sanse za Fedora i mislim Ramica u drugom, bio aktivan i na nasoj polovici i na kraju izboren kazneni udarac.
Zatim Ćiva, jucer je pokazao da je za nase prilike pravo pojacanje. Puno izlazaka na Radnikova krila i fenomenalna reakcija u prvom kod protovnikove kontre.
Amar odlican jucer, Osma ispadanja u prvom, ali sjajno ubacivanje u akciji kod prvog gola.
Balic van utakmice, totalno. Dzenis sa puno energije, ali daleko je od gola i imam osjecaj da je previse opusten na pasu za svoju poziciju. Jedno je zapucati pas u noge protivniku na zadnjem pasu i 20m od protivnickog gola, a drugo zapucati pas na centru i par dobrih tranzicija Radnika se otvaralo nakon tih gresaka.
Kurta odlican gol. Fedor puno rada, ali bez posebnog ucinka. Ramicu svaka cast sto je podnio sve one udarce i đonove Motike.
Alica valja istrpiti, Šubert ga je pojeo, ali s druge strane i hrabrost je na spicu imati 19-godisnjaka.
I raduje da u obje utakmice ritam mijenjamo sa izmjenama, koje su i donijele pobjede.
Zatim Ćiva, jucer je pokazao da je za nase prilike pravo pojacanje. Puno izlazaka na Radnikova krila i fenomenalna reakcija u prvom kod protovnikove kontre.
Amar odlican jucer, Osma ispadanja u prvom, ali sjajno ubacivanje u akciji kod prvog gola.
Balic van utakmice, totalno. Dzenis sa puno energije, ali daleko je od gola i imam osjecaj da je previse opusten na pasu za svoju poziciju. Jedno je zapucati pas u noge protivniku na zadnjem pasu i 20m od protivnickog gola, a drugo zapucati pas na centru i par dobrih tranzicija Radnika se otvaralo nakon tih gresaka.
Kurta odlican gol. Fedor puno rada, ali bez posebnog ucinka. Ramicu svaka cast sto je podnio sve one udarce i đonove Motike.
Alica valja istrpiti, Šubert ga je pojeo, ali s druge strane i hrabrost je na spicu imati 19-godisnjaka.
I raduje da u obje utakmice ritam mijenjamo sa izmjenama, koje su i donijele pobjede.
tuzlanska Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Edis Smajic zavrsio u Kikacima. Znaci momak je pokazao da je napadacki Adnan Salihovic.
Anybody marked my words?

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- TzBulevar87
- Kontakt:
Čudna utakmica jučer. Na prvu se vidjelo da smo kompaktniji i jači, što uopšte ne čudi jer ovi su ekipu sastavili 10 dana pred početak lige.
Nije mi jasno da u utakmici, za koju su svi znali da će bit onakva kakva je bila, ti startaš bez Kurte koji čisti sve živo. Mislim da je obrnuo formacije i taktite u prve dvije utakmice, da bi ishod bio puno pozitivniji i i lakši po nas. Međutim, dobro je i ovo - igru briši, bodove piši!
Bukvić (Mojsije) dosta puta nesiguran jučer, istrčavanja katastrofa. Linijski golman, nema ništa gore. Da je Mira tu popravio bi mu ovo do 5. kola, ovako, mrka kapa! Nada se da ce Era uskoro uci u takmičarsku formu. Osmu totalno bespotrebno tuši na lijevoj strani, nipošto onakvom potencijalu to raditi, nipošto. Bega korektan skroz, na momente i odličan. Samo nek nastavi. Kod Karišika mi se ne sviđa to što kad stoji daleko od igrača i kada skonta to, ide tolikom silinom prema igraču (u prijemu lopte protivnika) da je svaki put na granici žutog kartona. Faul pravi bez iznimke. Civa korektan - u granicama korektnog protiv bijeljinskog Radnika.
Dzenisu svaka čast za penal, tri golmana ne bi ono odbranila, međutim, treba mu neko reći da se ne dodaje vanjskom iz svoje trećine terena u 94. minuti. Malo previše igra za raju. Ovakvog Predragovica istrpit možda još ovu tekmu protiv Leotara, protiv krupnijih riba će izgledat još lošije tako da ga stvarno nema smisla forsirat. Josip Balić može bolje od ovoga.
Mislim da je u jučerašnjoj utakmici trebao pokušati sa Zlicicem jer je momak brz i zna s loptom, a njihova odbrana je možda i najsporija u ligi. Sigurno da bi pobjegao par puta, uz dobar zadnji pas, bilo bi tu svega. Ne znam čemu dovodjene igrača sa strane a da ti nisu čak ni u rosteru. I tu praksu treba pod hitno prekinuti.
Nije mi jasno da u utakmici, za koju su svi znali da će bit onakva kakva je bila, ti startaš bez Kurte koji čisti sve živo. Mislim da je obrnuo formacije i taktite u prve dvije utakmice, da bi ishod bio puno pozitivniji i i lakši po nas. Međutim, dobro je i ovo - igru briši, bodove piši!
Bukvić (Mojsije) dosta puta nesiguran jučer, istrčavanja katastrofa. Linijski golman, nema ništa gore. Da je Mira tu popravio bi mu ovo do 5. kola, ovako, mrka kapa! Nada se da ce Era uskoro uci u takmičarsku formu. Osmu totalno bespotrebno tuši na lijevoj strani, nipošto onakvom potencijalu to raditi, nipošto. Bega korektan skroz, na momente i odličan. Samo nek nastavi. Kod Karišika mi se ne sviđa to što kad stoji daleko od igrača i kada skonta to, ide tolikom silinom prema igraču (u prijemu lopte protivnika) da je svaki put na granici žutog kartona. Faul pravi bez iznimke. Civa korektan - u granicama korektnog protiv bijeljinskog Radnika.

Dzenisu svaka čast za penal, tri golmana ne bi ono odbranila, međutim, treba mu neko reći da se ne dodaje vanjskom iz svoje trećine terena u 94. minuti. Malo previše igra za raju. Ovakvog Predragovica istrpit možda još ovu tekmu protiv Leotara, protiv krupnijih riba će izgledat još lošije tako da ga stvarno nema smisla forsirat. Josip Balić može bolje od ovoga.
Mislim da je u jučerašnjoj utakmici trebao pokušati sa Zlicicem jer je momak brz i zna s loptom, a njihova odbrana je možda i najsporija u ligi. Sigurno da bi pobjegao par puta, uz dobar zadnji pas, bilo bi tu svega. Ne znam čemu dovodjene igrača sa strane a da ti nisu čak ni u rosteru. I tu praksu treba pod hitno prekinuti.
075
-
- Kontakt:
Zlicic nije otputovao u Bijeljinu nije registrovan jos valjdaTzBulevar87 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 11:11Čudna utakmica jučer. Na prvu se vidjelo da smo kompaktniji i jači, što uopšte ne čudi jer ovi su ekipu sastavili 10 dana pred početak lige.
Bukvić (Mojsije) dosta puta nesiguran jučer, istrčavanja katastrofa. Linijski golman, nema ništa gore. Da je Mira tu popravio bi mu ovo do 5. kola, ovako, mrka kapa! Nada se da ce Era uskoro uci u takmičarsku formu. Osmu totalno bespotrebno tuši na lijevoj strani, nipošto onakvom potencijalu to raditi, nipošto. Bega korektan skroz, na momente i odličan. Samo nek nastavi. Kod Karišika mi se ne sviđa to što kad stoji daleko od igrača i kada skonta to, ide tolikom silinom prema igraču (u prijemu lopte protivnika) da je svaki put na granici žutog kartona. Faul pravi bez iznimke. Civa korektan - u granicama korektnog protiv bijeljinskog Radnika.![]()
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Neka malo, karao nam je živce i on i daidža njegov, malo duži period. Pa da ih se sjetimo, makar ovako simbolično.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja ja
Pitanje je kola kad ce Bukvic primiti neki retardiran gol
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Ma ovo je odlican start, ne treba traziti sad dlaku u jajetu u vidu igre i pojedinih igraca. Ekipa igra, ekipa i gubi i dobija. Pocetak bolji nismo mogli ni zamislit, s obzirom na sve oko kluba zadnjih godina. Mosa bodaSlo
Odlican pocetak,Leotara napasti od prve minute kao i Rudara samo se nadam da cemo biti efikasniji.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Btw, zna li neko na osnovu čega je Slogi dozvoljen onaj kapacitet, i braaaate dragi... Ko su oni ljudi na njihovim utakmicama? Poznajete li vi ikoga sa onih slika? Nije da pljujem nekoga ili nešto, al ko su oni ljudi i odakle su...?
075
Protiv Leotara u petak 20:00
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Imal negdje podatak ko je koliko pretrčao protiv Radnika?
Dijaspora iz Podrinja, simpatizeri Zelje iz okolnih mjesta......pokoji domaci kao sto je nas Balja.....TzBulevar87 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 12:16Btw, zna li neko na osnovu čega je Slogi dozvoljen onaj kapacitet, i braaaate dragi... Ko su oni ljudi na njihovim utakmicama? Poznajete li vi ikoga sa onih slika? Nije da pljujem nekoga ili nešto, al ko su oni ljudi i odakle su...?
🔴⚫️
Nogometaš iz Kameruna, Rostand Junior M’baï, inače član kluba Al Mina iz Iraka, iz mjesta koje se danas nalazi na području drevnog Babilona, kako nezvanično saznajemo, biće ponuđen premijerligašu Slobode iz Tuzle.
Ovaj 26-godišnji napadač bi tako, ukoliko do realizacije transfera dođe, u nastavku sezone mogao pojačati redove tuzlanskog premijerligaša.
Inače, ovaj Kamerunac je ranije tokom svoje karijere igrao još i u Kamerunu za klubove Union Douala, Cotonsport, i Dragon Club, zatim u Tunisu za Es Sahel, i u Maroku za Ittihad Tanger.
V
Makumbaa makumbaa
Nadam se da je ovo greska novinara
Ovaj 26-godišnji napadač bi tako, ukoliko do realizacije transfera dođe, u nastavku sezone mogao pojačati redove tuzlanskog premijerligaša.
Inače, ovaj Kamerunac je ranije tokom svoje karijere igrao još i u Kamerunu za klubove Union Douala, Cotonsport, i Dragon Club, zatim u Tunisu za Es Sahel, i u Maroku za Ittihad Tanger.
V
Makumbaa makumbaa

Nadam se da je ovo greska novinara
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- TzBulevar87
- Kontakt:
Zanimljive njuškeSkver je napisao/la: ↑25 jul 2021, 13:21Dijaspora iz Podrinja, simpatizeri Zelje iz okolnih mjesta......pokoji domaci kao sto je nas Balja.....TzBulevar87 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 12:16Btw, zna li neko na osnovu čega je Slogi dozvoljen onaj kapacitet, i braaaate dragi... Ko su oni ljudi na njihovim utakmicama? Poznajete li vi ikoga sa onih slika? Nije da pljujem nekoga ili nešto, al ko su oni ljudi i odakle su...?

075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.