Ni ja ne vidim isto. A u napadu je među najboljim u ligi.
Ovaj maloprije kad se ubaci naprijed je bilo vrhunski, do vrha terena.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ubacuje se konstantno, i igra fudbal, spasio je i centarsut Pantelica kad je izbacio Osmica ko budalu.
Da li je koji igrac sa strane, u zvijezde bi ga dizali. Ne znam kako smo ovako nezahvalni prema nasim igracima, pogotovo prema Begi. A danas je barem 2-3 puta presjeko ozbiljne prilike za radnik i da je spic kako treba na njegove lopte vec bi dali gol
Alic nema iskustva ali treba ga istpriti svakako, meni se kod njega ne svidja sto ne ucestvuje u igri toliko, ako ne moze doci do lopte barem da otvara prostor nekome drugom, kod njega to nema, ali popravit ce vjerujem.Pashoni je napisao/la: ↑24 jul 2021, 19:45Alic mi nekako vise za lazne devetke pravi dobar pritisak na zadnju liniju ali fali tu znanja kad je u šesnaestrcu, dosta nervira to peljanje lopte posebno Abid ima dosta opcija za pas on je vuce i izgubi to mu je najveci problem. Imamo dosta dobrih pojedinica na klupi za razliku od radnika moglo bi to napraviti prevagu u drugom poluvremenu
Problem kod Beganovica je sto se presporo vraca u odbranu, kad on istrci nesto pa pogriješi ili mu uzmu loptu, presporo se vrati i onda dođe do glupih faulova njegovih. U odbrani je dobar kad je tu, ubacaji sa strane su mu odlični.antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 jul 2021, 19:48Da li je koji igrac sa strane, u zvijezde bi ga dizali. Ne znam kako smo ovako nezahvalni prema nasim igracima, pogotovo prema Begi. A danas je barem 2-3 puta presjeko ozbiljne prilike za radnik i da je spic kako treba na njegove lopte vec bi dali gol
ma ne kazem da ne grijesi i on, al danas puno vecih problema na terenu od njega ima, a slabo se o njima pricaPashoni je napisao/la: ↑24 jul 2021, 19:54Problem kod Beganovica je sto se presporo vraca u odbranu, kad on istrci nesto pa pogriješi ili mu uzmu loptu, presporo se vrati i onda dođe do glupih faulova njegovih. U odbrani je dobar kad je tu, ubacaji sa strane su mu odlični.antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 jul 2021, 19:48Da li je koji igrac sa strane, u zvijezde bi ga dizali. Ne znam kako smo ovako nezahvalni prema nasim igracima, pogotovo prema Begi. A danas je barem 2-3 puta presjeko ozbiljne prilike za radnik i da je spic kako treba na njegove lopte vec bi dali gol
Ne moze se vratit kad Mujagic na centru pogrijesi i hajde sprintaj nazad, tako 3x danas.Pashoni je napisao/la: ↑24 jul 2021, 19:54Problem kod Beganovica je sto se presporo vraca u odbranu, kad on istrci nesto pa pogriješi ili mu uzmu loptu, presporo se vrati i onda dođe do glupih faulova njegovih. U odbrani je dobar kad je tu, ubacaji sa strane su mu odlični.antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 jul 2021, 19:48Da li je koji igrac sa strane, u zvijezde bi ga dizali. Ne znam kako smo ovako nezahvalni prema nasim igracima, pogotovo prema Begi. A danas je barem 2-3 puta presjeko ozbiljne prilike za radnik i da je spic kako treba na njegove lopte vec bi dali gol
Uzeli ga na zub.antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 jul 2021, 19:48Da li je koji igrac sa strane, u zvijezde bi ga dizali. Ne znam kako smo ovako nezahvalni prema nasim igracima, pogotovo prema Begi. A danas je barem 2-3 puta presjeko ozbiljne prilike za radnik i da je spic kako treba na njegove lopte vec bi dali gol