Pa i dalje isto mislim. Nit sam o tome razmisljao dok vi niste trazili odgodu. Neka ba malo krvit. Ja ako sam dobro cuo skandiranje poslije utakmice u cetvrtak ne znam kako neko moze napisat da rastu tenzije izmedju nas i vas al haj. A podjebavanja mora bit sta ces, zbog toga se i prati fudbalRodjeni81 je napisao/la: ↑24 jul 2021, 11:21feniksptica je napisao/la: ↑24 jul 2021, 09:53Cesc44 je napisao/la: ↑24 jul 2021, 09:42Navijaci Sarajeva su u pravu 100%. Iz razloga jer je u covid vrijeme sve bilo u zadnji cas i prica da Velez nije mogo odgodit 3 dana prije je i vise nego smjesna.
Sarajevo je u srijedu igralo u Walesu s Conahom i tek kad su prosli bili su sigurni da ce igrat s Brestom iduci tjedan, a prije toga nisi mogli 100% znat.
I normalno da ce trazit odgodi jer 6 dana je malo za pripremu utakmice i putovanje u Brest, a kamoli jos da u medjuvremenu igras s Velezom i kao prijateljski klub Velez je moro izac u susret.
Da ponovim nije tu samo problem putovanje i umor, najveci problem je sto im je ta utakmica izbila takticku pripremu za Brest.
Zrinjski je zato i odgodio utakmicu sa Sirokom i izuzetno se dobro pripremio za Apoel i zato veliko hvala Sirokom.
Istina moglo je Sarajevo trazit prije odgodu, ali je vjerovatno islo na kartu da su u dobrim odnosima s Velezom i da ce to lako rijesit. Ali tad su shvatili ko su i sta su ljudi iz Veleza.![]()
![]()
Kad ti promjeni plocuja konto ako niko, ti ces nam se zahvaljivati sto nismo odgodili i sto vam nismo nanijeli stetu.
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bolje sto je ovako ispalo bar znamo na cemu smo i nema svrhe vise oko toga raspravljatTatamata1946 je napisao/la: ↑24 jul 2021, 12:52Da je nasa uprava bila sposobna, da znaju razmisljati unaprijed makar par dana i da su su na vrijeme trazili odgodu za svaki slucaj ako prodjemo sad se ne bi raspravljali sa velezovcima...
A i da su oni gospoda pristali bi na odgodu i pomogli nam da se bolje spremimo za bjeloruse, ali to je vec davna proslost i bezeveze se raspravljamo
Rasprava vam je glupa k'o k.urac, ali kad vec spominjes...Nas navijac je poginuo u Listici. Sljedece sezone kad smo gostovali istoj ekipi citav stadion je tom istom momku pjevao da se javi. I ti ocekujes da im FK Sarajevo izadje u susret? Jesi li svjestan na kakvom udaru navijaca bi uprava tek bila da su pristali na odgodu? Jesi li svjestan kakvo bi to bilo pisanje po momku koji je dolje poginuo, po momcima koji su ranjeni taj dan i po svima ostalim koji su prosli sa laksim ili tezim povredama taj dan? Nas odnos sa Velezom i sa Listicom nikad, ali nikad ne mozes porediti.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
fenikse ptico, sta si to cuo na kraju utakmice?
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Djabe se prepirete i jedni i drugi.Sve dok se budu utakmice odgodile da se krema bh fudbala sprema iskljucivo za evropska takmicenja ovo ce biti Buranija Liga.
Gledam raspored za vikend i vidim svedski, danski i ostali klubovi igraju. Malme danas promjenio pola ekipe. Kako ih nije stid jbt umjesto da zatraze da se odgodi. Ups, ne moze.
Gledam raspored za vikend i vidim svedski, danski i ostali klubovi igraju. Malme danas promjenio pola ekipe. Kako ih nije stid jbt umjesto da zatraze da se odgodi. Ups, ne moze.
@igrajlopte 🐦
Ma svi pričaju kako se treba igrati dok ne dođe do toga da njihov klub igra Europu,eh tad svi mijenjaju ploču... a do tad kake ovima čiji klubovi igraju na 2 fronta na pocetku sezone... Svaki klub moze odgoditi tekmu,ako se prijavi sve na vrijeme,a tu je i savez da odluci.. koliko god Veležu sad bilo olakšano da se pripremi za AEK,toliko će mu biti teže i kad dodje momenat da moras igrat subota-srijeda-subota.. A doći će sigurno... dakle nema potrebe da dizete tolike tenzije...ReX je napisao/la: ↑24 jul 2021, 14:47Djabe se prepirete i jedni i drugi.Sve dok se budu utakmice odgodile da se krema bh fudbala sprema iskljucivo za evropska takmicenja ovo ce biti Buranija Liga.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Treba uvest ligu srijeda subota sa samo po mjesec ljetne pauze. Igraj te sunce vam poljubim, pa nakon godinu dana valjda steknu kondiciju. Sezona nije ni krenila u nas klubovi traze odgodu hee haha, strasno.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Ti ako mislis da Sarajevo nije odgodilo utakmicu radi smrti Vedrana dolje stvarno ispadas smijesan samome sebi, pa ta dva kluba i nisu u toliko losem odnosu kako ti mislis pa evo dovoljno je i vidjeti da u zadnjih par godina masa igraca Širokog koja je igrala u Sarajevu evo sad i trener. Odgođeno je normalno iz vlastitih interesaMiljacka je napisao/la: ↑24 jul 2021, 14:31Rasprava vam je glupa k'o k.urac, ali kad vec spominjes...Nas navijac je poginuo u Listici. Sljedece sezone kad smo gostovali istoj ekipi citav stadion je tom istom momku pjevao da se javi. I ti ocekujes da im FK Sarajevo izadje u susret? Jesi li svjestan na kakvom udaru navijaca bi uprava tek bila da su pristali na odgodu? Jesi li svjestan kakvo bi to bilo pisanje po momku koji je dolje poginuo, po momcima koji su ranjeni taj dan i po svima ostalim koji su prosli sa laksim ili tezim povredama taj dan? Nas odnos sa Velezom i sa Listicom nikad, ali nikad ne mozes porediti.
Pa ne mozes uci u sezonu full spreman,to ni jedan klub ne radi tako... iz prostog razloga sto nakon 5 kola,pocinjes padat a ostali klubovi se dizu... Ako se ne tempira forma,dzaba ti i pripreme i kondicija... Nasa liga i jeste u klincu sto igrači rijetko kad misle glavom na terenu... pa do prije par godina kad gledas premijer ligu,obična tuča na terenu i ko će glasnije zaurlat kad ga ovaj lupi po kostobranima...
Pa ti si bas, sto bi Zoran Kesic rek'o, "veverica".Vjeverica777 je napisao/la: ↑24 jul 2021, 15:07Ti ako mislis da Sarajevo nije odgodilo utakmicu radi smrti Vedrana dolje stvarno ispadas smijesan samome sebi, pa ta dva kluba i nisu u toliko losem odnosu kako ti mislis pa evo dovoljno je i vidjeti da u zadnjih par godina masa igraca Širokog koja je igrala u Sarajevu evo sad i trener. Odgođeno je normalno iz vlastitih interesaMiljacka je napisao/la: ↑24 jul 2021, 14:31Rasprava vam je glupa k'o k.urac, ali kad vec spominjes...Nas navijac je poginuo u Listici. Sljedece sezone kad smo gostovali istoj ekipi citav stadion je tom istom momku pjevao da se javi. I ti ocekujes da im FK Sarajevo izadje u susret? Jesi li svjestan na kakvom udaru navijaca bi uprava tek bila da su pristali na odgodu? Jesi li svjestan kakvo bi to bilo pisanje po momku koji je dolje poginuo, po momcima koji su ranjeni taj dan i po svima ostalim koji su prosli sa laksim ili tezim povredama taj dan? Nas odnos sa Velezom i sa Listicom nikad, ali nikad ne mozes porediti.

Kakve to ima veze sviju ti? Jesu li dosli direktno iz listice? Sve i da su dosli kakve to veze ima sa ubistvom Vedrana? Jesu li mu ti igraci pjevali? Ovdje se radi o upravi listice koja nije ni pokusala da osudi skandiranje mrtvom momku i koja je zabranila unosenje majica i transparenta s likom Vedrana Puljica. Osim tog nazovi argumenta, koji jos imas da nam svima ovdje prilozis i ubijedis nas kako su ta dva kluba u dobrim odnosima? Nisam rekao da direktno zbog toga nasi nisu pristali na odgodu, ali ako ti mislis da to nije imalo nikakvog utjecaja onda si "veverica" veca nego sto i sam tvrdis.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- OldFashioned
- Kontakt:

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Zašto se dopušta nizeligasima da komentarisu na ovoj temi?
Steta sto zeljeznicar nije ispao prosle sezone jer je razlika u kvalitetu bila ocigledna u odnosu na Krupu, Mladost i Olimpik koji su danas u nizim rangovima, a izyebali su istog na nekoliko nacina u nekoliko navrata. Krupa pogotovo.
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Moje postiranje slike je bilo čisto radi ukazivanja kontradiktornosti FK Velež. Protiv Sarajeva nisu pristali na odgodu da se ne naruši regularnost takmičenja, a sada sami tražili odgodu i to protiv Zrinjskog i taj argument uopće ne spominju.
Sarajevo je naviklo da se rivali ovako ponašaju kad igra evropske utakmice, isto je uradio i Željo pred derbi koji su pobijedili 5:2, protiv izmrcvarene ekipe Sarajeva.
Željo je barem odbio iz namjere da pobjedi, boli ih briga za nas, što je meni OK. Velež se pozivao na nekakve regularnosti a sad drugu priču vrte. Zanima me šta će uraditi ako prođu AEK, iskreno se nadam da hoće.
Sarajevo je naviklo da se rivali ovako ponašaju kad igra evropske utakmice, isto je uradio i Željo pred derbi koji su pobijedili 5:2, protiv izmrcvarene ekipe Sarajeva.
Željo je barem odbio iz namjere da pobjedi, boli ih briga za nas, što je meni OK. Velež se pozivao na nekakve regularnosti a sad drugu priču vrte. Zanima me šta će uraditi ako prođu AEK, iskreno se nadam da hoće.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ako prodju dovest će još 4 igrača i moći će gurat ligu s njimaZeko87 je napisao/la: ↑24 jul 2021, 15:26Moje postiranje slike je bilo čisto radi ukazivanja kontradiktornosti FK Velež. Protiv Sarajeva nisu pristali na odgodu da se ne naruši regularnost takmičenja, a sada sami tražili odgodu i to protiv Zrinjskog i taj argument uopće ne spominju.

Treb li vam crtati ?Zeko87 je napisao/la: ↑24 jul 2021, 15:26Moje postiranje slike je bilo čisto radi ukazivanja kontradiktornosti FK Velež. Protiv Sarajeva nisu pristali na odgodu da se ne naruši regularnost takmičenja, a sada sami tražili odgodu i to protiv Zrinjskog i taj argument uopće ne spominju.

Velez je trazio odgodu kako pravila nalazu 8 dana prije isto kao sto svak normalan trazi. Utakmice su se odgadjale i odgadjat ce se uvijek ocito. Ko na vrijeme trazi taj ce i dobiti ko trazi 2-3 dana prije, klub protiv koga igraju ima puno pravo da odbije. Pripremaju ljudi taktiku za utakmicu sve se predodredi toj utakmici i da zbog nekog drugog ko ima 2 puta siri roster odgodi

Mi supci jer nismo htjeli 2 dana prije utakmice odgoditi,A oni nisu jer nisu htjeli Širokom izaći u susret?Oni već odgodili utakmicu protiv Olimpika čini mi se htjeli i drugu da odgode,ali to nema veze bitno je da smo mi jednu odgodili u odmah problem. A nije problem što smo mi odgodili Širokom utakmicu kupa jer su bili desetkovani koronom i u drugom terminu ispali iz kupa,to nije problem. Mogli smo i mi igrati protiv juniora kao ni Sarajevo i TC ali ipak nismo.A BH Dinamo sa 30 igrača u rosteru dočeka Široki sa 13 igrača od toga pola juniora i to je normalno ...Rodjeni81 je napisao/la: ↑24 jul 2021, 15:42Treb li vam crtati ?Zeko87 je napisao/la: ↑24 jul 2021, 15:26Moje postiranje slike je bilo čisto radi ukazivanja kontradiktornosti FK Velež. Protiv Sarajeva nisu pristali na odgodu da se ne naruši regularnost takmičenja, a sada sami tražili odgodu i to protiv Zrinjskog i taj argument uopće ne spominju.
Željo je barem odbio iz namjere da pobjedi, boli ih briga za nas, što je meni OK. Velež se pozivao na nekakve regularnosti a sad drugu priču vrte. Zanima me šta će uraditi ako prođu AEK, iskreno se nadam da hoće.![]()
Velez je trazio odgodu kako pravila nalazu 8 dana prije isto kao sto svak normalan trazi. Utakmice su se odgadjale i odgadjat ce se uvijek ocito. Ko na vrijeme trazi taj ce i dobiti ko trazi 2-3 dana prije, klub protiv koga igraju ima puno pravo da odbije. Pripremaju ljudi taktiku za utakmicu sve se predodredi toj utakmici i da zbog nekog drugog ko ima 2 puta siri roster odgodi. Sjecam se da je zrinjski trazio odgodu protiv Krupe ako prodju protivnika u Europi. Nisu prosli, i odigrali su utakmicu da su prosli odgodila bi se. Da nisu trazili na vrijeme, i da su dosli 2-3 dana prije utakmice traziti odgodu Krupa je imala puno pravo ne pristati. Samo budala bi tad pristao.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Sta se palite na pitarsku demagogiju, naviknite se na to
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Pa najljubomorniji na ovo sto Velez radi su forumski pitari. Deset stranica bljuvotina su napisali na svom pdfu o pobjedi protiv AEKa. Jedva se okrenuse svom klubu. Prelistah i ostale pdfove, sem rijeci hvale nista drugo ne nadjoh.
I ono najljepse od svega: zelimo vam srecu, ali pazite se da ne prikite 5 komada, a ono u sebi daj boze da ih nakantaju da pitarsko pucanstvo nastavi zivjeti u iluziji da su bh. Dinamo.
I ono najljepse od svega: zelimo vam srecu, ali pazite se da ne prikite 5 komada, a ono u sebi daj boze da ih nakantaju da pitarsko pucanstvo nastavi zivjeti u iluziji da su bh. Dinamo.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 24 jul 2021, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
emil02in je napisao/la: ↑24 jul 2021, 16:30Mi supci jer nismo htjeli 2 dana prije utakmice odgoditi,A oni nisu jer nisu htjeli Širokom izaći u susret?Oni već odgodili utakmicu protiv Olimpika čini mi se htjeli i drugu da odgode,ali to nema veze bitno je da smo mi jednu odgodili u odmah problem. A nije problem što smo mi odgodili Širokom utakmicu kupa jer su bili desetkovani koronom i u drugom terminu ispali iz kupa,to nije problem. Mogli smo i mi igrati protiv juniora kao ni Sarajevo i TC ali ipak nismo.A BH Dinamo sa 30 igrača u rosteru dočeka Široki sa 13 igrača od toga pola juniora i to je normalno ...Rodjeni81 je napisao/la: ↑24 jul 2021, 15:42Treb li vam crtati ?Zeko87 je napisao/la: ↑24 jul 2021, 15:26Moje postiranje slike je bilo čisto radi ukazivanja kontradiktornosti FK Velež. Protiv Sarajeva nisu pristali na odgodu da se ne naruši regularnost takmičenja, a sada sami tražili odgodu i to protiv Zrinjskog i taj argument uopće ne spominju.
Željo je barem odbio iz namjere da pobjedi, boli ih briga za nas, što je meni OK. Velež se pozivao na nekakve regularnosti a sad drugu priču vrte. Zanima me šta će uraditi ako prođu AEK, iskreno se nadam da hoće.![]()
Velez je trazio odgodu kako pravila nalazu 8 dana prije isto kao sto svak normalan trazi. Utakmice su se odgadjale i odgadjat ce se uvijek ocito. Ko na vrijeme trazi taj ce i dobiti ko trazi 2-3 dana prije, klub protiv koga igraju ima puno pravo da odbije. Pripremaju ljudi taktiku za utakmicu sve se predodredi toj utakmici i da zbog nekog drugog ko ima 2 puta siri roster odgodi. Sjecam se da je zrinjski trazio odgodu protiv Krupe ako prodju protivnika u Europi. Nisu prosli, i odigrali su utakmicu da su prosli odgodila bi se. Da nisu trazili na vrijeme, i da su dosli 2-3 dana prije utakmice traziti odgodu Krupa je imala puno pravo ne pristati. Samo budala bi tad pristao.
Od ovoga je bordo kocija krenula niz brdo, ispadanje od bjeloruskih traktorasa, pa onda izgubljena titula, za sve je kriv Velez. Gdje bi sada divovi bili da je Velez samo pristao na odgod tekme...
samo mostarski, samo bahato
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 16 gostiju.