Moderator/ica: GracanicaAA
Prodavat će se na biletarnici na samom ulazu stadiona.
Hvala!tuzlac je napisao/la: ↑24 jul 2021, 13:48Prodavat će se na biletarnici na samom ulazu stadiona.
Ograničenja koja je postavio krizni stab našeg kantona. Dozvoljeno je max 500 osoba po tribini. Znači ukupno dozvoljeno je 1.000 stoga prednost imaju oni sa članskim kartama. Ukoliko preostane mjesta do dozvoljenog kapaciteta onda će vjerovatno biti na prodaju.
Ma neznam sta da covjek napise...Igrace imaml, ocito da treba vremena da se to poslozi. Preslikana utakmica kao protiv Sarajeva. Ali bi volio da mi neko docara / objasni ovu taktiku, druga utakmica mi dva pasa ne sastavimo.
Igra nula...katastrofaelvirbaljic je napisao/la: ↑24 jul 2021, 21:56Ma neznam sta da covjek napise...Igrace imaml, ocito da treba vremena da se to poslozi. Preslikana utakmica kao protiv Sarajeva. Ali bi volio da mi neko docara / objasni ovu taktiku, druga utakmica mi dva pasa ne sastavimo.
Sve korektno si rekao drug...po meni je Mehidic Katastrofa. Neznam treba mozda vidjeti dovesti jos kakvog lijevog beka ako ikako moze. Izgleda da smo tu najslabiji a duga je sezonaelvirbaljic je napisao/la: ↑24 jul 2021, 23:11Dobro je...tri boda, pobijeda. Do primljenog gola igrali smo katastrofalno, nepovezano, nema sredine terena. Usli smo u utakmicu gdje nam je napadac igrao u sredini..Ako saberemo i oduzmemo, upisali smo tri boda, ali moze ovo i mora bolje. Efendic mora igrati, Mehidic klupa. Mehanovic odlican, nadam se da ce dizati jos fizicku spremu. Doffu fali snage, ali doce i to.. Ovaj dio utakmice od penala za Zelju, pa do kraja, je nesto sto se trazi i za sta su ulozene pare. Moram pohvaliti stopere, na njih smo najvise "kukali" kako nam fale, ali bilo bi grihota sad ova dva odlicna mlada momka izostaviti iz prvih jedanaest, odlicni su. Mislim da su i cak najmladji stoperski par u ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.