FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

slatkis86
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la slatkis86 » 19 jan 2011, 16:25

uff...ovo se pravo zakuhalo..izgleda da je osim vec poceo pravit tim za europu (za lp ili le) ;) jos ako dodju Puric (mada sumnjam), Jese, Dragicevic i ovi crnci se pokazu to ce biti respektabilan tim za evropu
Zadnja izmjena: slatkis86, dana/u 19 jan 2011, 16:41, ukupno mijenjano 2 puta.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 19 jan 2011, 16:26

pile87 je napisao/la:Na prozivci su se pojavili: Ibrahim Šehić, Elvis Karić, Nikola Odović, Damir Rovčanin, Elvis Mešić, Srđan Stanić, Muamer Svraka, Mirsad Bešlija, Mirko Radovanović, Benjamim Čolić, Edin Višća, Goran Perak, Bajro Spahić, Zajko Zeba, Šaban Pehilj, Lazar Popović, Milan Ćulum, Srđan Savić, Jadranko Bogičević, Goran Gančev, Goran Marković, Elvir Čolić, Emir Alić, Omar Baljić, Velibor Vasilić, Perica Stančeski i Nermin Jamak. Opravdano je bio odsutan Aleksandar Nikolić, a osim dvojice tamnoputih Arikanaca na prvom testiranju bila su još trojica igrača.
opravdano odsutan :D moj boccaccio

ko je emir alic???
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 jan 2011, 16:34

slatkis86 je napisao/la:jos ako dodju Puric (mada sumnjam)
Nista od njegovog dolaska...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 19 jan 2011, 16:36

pile87 je napisao/la:Na prozivci su se pojavili: Ibrahim Šehić, Elvis Karić, Nikola Odović, Damir Rovčanin, Elvis Mešić, Srđan Stanić, Muamer Svraka, Mirsad Bešlija, Mirko Radovanović, Benjamim Čolić, Edin Višća, Goran Perak, Bajro Spahić, Zajko Zeba, Šaban Pehilj, Lazar Popović, Milan Ćulum, Srđan Savić, Jadranko Bogičević, Goran Gančev, Goran Marković, Elvir Čolić, Emir Alić, Omar Baljić, Velibor Vasilić, Perica Stančeski i Nermin Jamak. Opravdano je bio odsutan Aleksandar Nikolić, a osim dvojice tamnoputih Arikanaca na prvom testiranju bila su još trojica igrača.
Dobro je :mrgreen: ,koliko se Amar cudio sto nema Nikolica,dobro je da se opravdao u medjuvremenu...najjaca mi je bila zapanjena Amarova faca kad su ga raja pitala gdje je Nikolic :mrgreen: ,covjek se u cudu nasao :mrgreen: ,fakat nema Nikolica :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 jan 2011, 16:37

Zna li se na kojim pozicijama igraju ova dva tamnoputa momka ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

slatkis86
Kontakt:

Post Postao/la slatkis86 » 19 jan 2011, 16:40

Seyo_TM je napisao/la:
slatkis86 je napisao/la:jos ako dodju Puric (mada sumnjam)
Nista od njegovog dolaska...
:cry:
Elegant je napisao/la:Zna li se na kojim pozicijama igraju ova dva tamnoputa momka ?
mislim da je jedan st a drugi vezni

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 19 jan 2011, 16:43

dok ćemo sa Smajlovićem najvjerovatnije sporazumno raskinuti ugovor. U ovom trenutku Smajlović je za nas preskup. Nismo uspjeli naći zajednički jezik, te ćemo najvjerovatnije sporazumno raskinuti ugovor", rekao nam je izvor blizak tuzlanskom premijerligašu. Momak je prebrz,a i zna igrat lopte..po meni odlican napadac :) eto napadaca Amare xD
#samoRudar #zauvijek

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jan 2011, 16:47

domorocki je napisao/la:jedan je prošao školu Lilla a drugi auxera!po mojoj procjeni moraju biti duplo bolji od ovih što imamo da bi ostali.
http://www.vf.is/Frettir/40472/default.aspx kome se da nek prevodi, po onom koliko sam ja shvatio momak je igrao za kamerun U23 repku ustvari mislim da je bio na sirem spisku i igrao par godina za auxer ako sam ja uopste dobro shvatio o ovaom drugom ima puno manje informacija ali evo sta sam uspio naci napadac je
http://www.playerhistory.com/Default.as ... erID=45580
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 19 jan 2011, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jan 2011, 16:51

L' Imperator je napisao/la:dok ćemo sa Smajlovićem najvjerovatnije sporazumno raskinuti ugovor. U ovom trenutku Smajlović je za nas preskup. Nismo uspjeli naći zajednički jezik, te ćemo najvjerovatnije sporazumno raskinuti ugovor", rekao nam je izvor blizak tuzlanskom premijerligašu. Momak je prebrz,a i zna igrat lopte..po meni odlican napadac :) eto napadaca Amare xD
Nudjen i odbijen...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 19 jan 2011, 16:54

pile87 je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la:dok ćemo sa Smajlovićem najvjerovatnije sporazumno raskinuti ugovor. U ovom trenutku Smajlović je za nas preskup. Nismo uspjeli naći zajednički jezik, te ćemo najvjerovatnije sporazumno raskinuti ugovor", rekao nam je izvor blizak tuzlanskom premijerligašu. Momak je prebrz,a i zna igrat lopte..po meni odlican napadac :) eto napadaca Amare xD
Nudjen i odbijen...
ccc..jedan od najboljih u ligi...
#samoRudar #zauvijek

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 19 jan 2011, 16:55

pile87 je napisao/la:
domorocki je napisao/la:jedan je prošao školu Lilla a drugi auxera!po mojoj procjeni moraju biti duplo bolji od ovih što imamo da bi ostali.
http://www.vf.is/Frettir/40472/default.aspx kome se da nek prevodi, po onom koliko sam ja shvatio momak je igrao za kamerun U23 repku ustvari mislim da je bio na sirem spisku i igrao par godina za auxer ako sam ja uopste dobro shvatio o ovaom drugom ima puno manje informacija ali evo sta sam uspio naci napadac je
Koje su ovo lige kapaciteti stadiona kod jednog 1500 a kod drugog 2000

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jan 2011, 17:07

Kakvi su ovi Kamerunci sto su potpisali za Liverpool ?! :mrgreen:

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 19 jan 2011, 17:13

na GRBAVICI dva nova pojačanja: došli Perica Stančevski i Nermin Jamak
Semper Fidelis

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 19 jan 2011, 17:15

Admiral_TM87 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Koje su ovo lige kapaciteti stadiona kod jednog 1500 a kod drugog 2000
Island jarane :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 19 jan 2011, 17:19

Koje su ovo lige kapaciteti stadiona kod jednog 1500 a kod drugog 2000[/quote]
Island jarane :D[/quote]

Ma ovo bi moglo potpisat jedino ako je neka bas klasa u sto nevjerujem, pogotovo za ovog veznjaka jer je tu guzva najveca, ali eto neka pokusaju :D :D :D

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 19 jan 2011, 17:28

Dijaliba nije bio klasa kad je dolazio,igrao je od beka do napadaca i na kraju postao igracina za nase uslove....nikad se ne zna sa ovim garavim,ali fala Bogu tu je jedan jedini Amar Osim i on ce najbolje odluciti kao sto je bezbroj puta do sada.Nase je samo da dolazimo i dajemo podrsku koja ce ovog proljeca biti uhh strah me i da pomislimn kako ce biti ludilo od tekme sa Olimpicom pa na dalje.

Danasnja posjeta na prozivci je dokaz tome 8-)
1921-2011

slatkis86
Kontakt:

Post Postao/la slatkis86 » 19 jan 2011, 17:40

Esii TM87 je napisao/la:Dijaliba nije bio klasa kad je dolazio,igrao je od beka do napadaca i na kraju postao igracina za nase uslove....nikad se ne zna sa ovim garavim,ali fala Bogu tu je jedan jedini Amar Osim i on ce najbolje odluciti kao sto je bezbroj puta do sada.Nase je samo da dolazimo i dajemo podrsku koja ce ovog proljeca biti uhh strah me i da pomislimn kako ce biti ludilo od tekme sa Olimpicom pa na dalje.

Danasnja posjeta na prozivci je dokaz tome 8-)

x ko kuca ;)
mi mozemo pisat koga bi voljeli vidjet ali jedino ko ima uvid u sposobnosti nekog igraca je osim i on ima zadnju rijec :mrgreen:

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 19 jan 2011, 18:01

Čuj imate i Eto'o-ovce (Kamerunce). :D
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 19 jan 2011, 18:08

Aleksandar Nikolić :roll: :?:
(Koliko je sigurno da je opravdano odsutan?)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 29 gostiju.