FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
uff...ovo se pravo zakuhalo..izgleda da je osim vec poceo pravit tim za europu (za lp ili le)
jos ako dodju Puric (mada sumnjam), Jese, Dragicevic i ovi crnci se pokazu to ce biti respektabilan tim za evropu

Zadnja izmjena: slatkis86, dana/u 19 jan 2011, 16:41, ukupno mijenjano 2 puta.
pile87 je napisao/la:Na prozivci su se pojavili: Ibrahim Šehić, Elvis Karić, Nikola Odović, Damir Rovčanin, Elvis Mešić, Srđan Stanić, Muamer Svraka, Mirsad Bešlija, Mirko Radovanović, Benjamim Čolić, Edin Višća, Goran Perak, Bajro Spahić, Zajko Zeba, Šaban Pehilj, Lazar Popović, Milan Ćulum, Srđan Savić, Jadranko Bogičević, Goran Gančev, Goran Marković, Elvir Čolić, Emir Alić, Omar Baljić, Velibor Vasilić, Perica Stančeski i Nermin Jamak. Opravdano je bio odsutan Aleksandar Nikolić, a osim dvojice tamnoputih Arikanaca na prvom testiranju bila su još trojica igrača.
opravdano odsutanmoj boccaccio
ko je emir alic???
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
Nista od njegovog dolaska...slatkis86 je napisao/la:jos ako dodju Puric (mada sumnjam)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Dobro jepile87 je napisao/la:Na prozivci su se pojavili: Ibrahim Šehić, Elvis Karić, Nikola Odović, Damir Rovčanin, Elvis Mešić, Srđan Stanić, Muamer Svraka, Mirsad Bešlija, Mirko Radovanović, Benjamim Čolić, Edin Višća, Goran Perak, Bajro Spahić, Zajko Zeba, Šaban Pehilj, Lazar Popović, Milan Ćulum, Srđan Savić, Jadranko Bogičević, Goran Gančev, Goran Marković, Elvir Čolić, Emir Alić, Omar Baljić, Velibor Vasilić, Perica Stančeski i Nermin Jamak. Opravdano je bio odsutan Aleksandar Nikolić, a osim dvojice tamnoputih Arikanaca na prvom testiranju bila su još trojica igrača.

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Zna li se na kojim pozicijama igraju ova dva tamnoputa momka ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Seyo_TM je napisao/la:Nista od njegovog dolaska...slatkis86 je napisao/la:jos ako dodju Puric (mada sumnjam)

mislim da je jedan st a drugi vezniElegant je napisao/la:Zna li se na kojim pozicijama igraju ova dva tamnoputa momka ?
- L' Imperator
- Kontakt:
dok ćemo sa Smajlovićem najvjerovatnije sporazumno raskinuti ugovor. U ovom trenutku Smajlović je za nas preskup. Nismo uspjeli naći zajednički jezik, te ćemo najvjerovatnije sporazumno raskinuti ugovor", rekao nam je izvor blizak tuzlanskom premijerligašu. Momak je prebrz,a i zna igrat lopte..po meni odlican napadac
eto napadaca Amare xD

#samoRudar #zauvijek
http://www.vf.is/Frettir/40472/default.aspx kome se da nek prevodi, po onom koliko sam ja shvatio momak je igrao za kamerun U23 repku ustvari mislim da je bio na sirem spisku i igrao par godina za auxer ako sam ja uopste dobro shvatio o ovaom drugom ima puno manje informacija ali evo sta sam uspio naci napadac jedomorocki je napisao/la:jedan je prošao školu Lilla a drugi auxera!po mojoj procjeni moraju biti duplo bolji od ovih što imamo da bi ostali.
http://www.playerhistory.com/Default.as ... erID=45580
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 19 jan 2011, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nudjen i odbijen...L' Imperator je napisao/la:dok ćemo sa Smajlovićem najvjerovatnije sporazumno raskinuti ugovor. U ovom trenutku Smajlović je za nas preskup. Nismo uspjeli naći zajednički jezik, te ćemo najvjerovatnije sporazumno raskinuti ugovor", rekao nam je izvor blizak tuzlanskom premijerligašu. Momak je prebrz,a i zna igrat lopte..po meni odlican napadaceto napadaca Amare xD
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- L' Imperator
- Kontakt:
ccc..jedan od najboljih u ligi...pile87 je napisao/la:Nudjen i odbijen...L' Imperator je napisao/la:dok ćemo sa Smajlovićem najvjerovatnije sporazumno raskinuti ugovor. U ovom trenutku Smajlović je za nas preskup. Nismo uspjeli naći zajednički jezik, te ćemo najvjerovatnije sporazumno raskinuti ugovor", rekao nam je izvor blizak tuzlanskom premijerligašu. Momak je prebrz,a i zna igrat lopte..po meni odlican napadaceto napadaca Amare xD
#samoRudar #zauvijek
-
- Kontakt:
Koje su ovo lige kapaciteti stadiona kod jednog 1500 a kod drugog 2000pile87 je napisao/la:http://www.vf.is/Frettir/40472/default.aspx kome se da nek prevodi, po onom koliko sam ja shvatio momak je igrao za kamerun U23 repku ustvari mislim da je bio na sirem spisku i igrao par godina za auxer ako sam ja uopste dobro shvatio o ovaom drugom ima puno manje informacija ali evo sta sam uspio naci napadac jedomorocki je napisao/la:jedan je prošao školu Lilla a drugi auxera!po mojoj procjeni moraju biti duplo bolji od ovih što imamo da bi ostali.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kakvi su ovi Kamerunci sto su potpisali za Liverpool ?! 

na GRBAVICI dva nova pojačanja: došli Perica Stančevski i Nermin Jamak
Semper Fidelis
Island jaraneAdmiral_TM87 je napisao/la:Koje su ovo lige kapaciteti stadiona kod jednog 1500 a kod drugog 2000pile87 je napisao/la:http://www.vf.is/Frettir/40472/default.aspx kome se da nek prevodi, po onom koliko sam ja shvatio momak je igrao za kamerun U23 repku ustvari mislim da je bio na sirem spisku i igrao par godina za auxer ako sam ja uopste dobro shvatio o ovaom drugom ima puno manje informacija ali evo sta sam uspio naci napadac jedomorocki je napisao/la:jedan je prošao školu Lilla a drugi auxera!po mojoj procjeni moraju biti duplo bolji od ovih što imamo da bi ostali.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Koje su ovo lige kapaciteti stadiona kod jednog 1500 a kod drugog 2000[/quote]
Island jarane
[/quote]
Ma ovo bi moglo potpisat jedino ako je neka bas klasa u sto nevjerujem, pogotovo za ovog veznjaka jer je tu guzva najveca, ali eto neka pokusaju

Island jarane

Ma ovo bi moglo potpisat jedino ako je neka bas klasa u sto nevjerujem, pogotovo za ovog veznjaka jer je tu guzva najveca, ali eto neka pokusaju

Dijaliba nije bio klasa kad je dolazio,igrao je od beka do napadaca i na kraju postao igracina za nase uslove....nikad se ne zna sa ovim garavim,ali fala Bogu tu je jedan jedini Amar Osim i on ce najbolje odluciti kao sto je bezbroj puta do sada.Nase je samo da dolazimo i dajemo podrsku koja ce ovog proljeca biti uhh strah me i da pomislimn kako ce biti ludilo od tekme sa Olimpicom pa na dalje.
Danasnja posjeta na prozivci je dokaz tome

1921-2011
Esii TM87 je napisao/la:Dijaliba nije bio klasa kad je dolazio,igrao je od beka do napadaca i na kraju postao igracina za nase uslove....nikad se ne zna sa ovim garavim,ali fala Bogu tu je jedan jedini Amar Osim i on ce najbolje odluciti kao sto je bezbroj puta do sada.Nase je samo da dolazimo i dajemo podrsku koja ce ovog proljeca biti uhh strah me i da pomislimn kako ce biti ludilo od tekme sa Olimpicom pa na dalje.
x ko kuca

mi mozemo pisat koga bi voljeli vidjet ali jedino ko ima uvid u sposobnosti nekog igraca je osim i on ima zadnju rijec

Čuj imate i Eto'o-ovce (Kamerunce). 

Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Aleksandar Nikolićpile87 je napisao/la:Na prozivci su se pojavili: Ibrahim Šehić, Elvis Karić, Nikola Odović, Damir Rovčanin, Elvis Mešić, Srđan Stanić, Muamer Svraka, Mirsad Bešlija, Mirko Radovanović, Benjamim Čolić, Edin Višća, Goran Perak, Bajro Spahić, Zajko Zeba, Šaban Pehilj, Lazar Popović, Milan Ćulum, Srđan Savić, Jadranko Bogičević, Goran Gančev, Goran Marković, Elvir Čolić, Emir Alić, Omar Baljić, Velibor Vasilić, Perica Stančeski i Nermin Jamak. Opravdano je bio odsutan Aleksandar Nikolić, a osim dvojice tamnoputih Arikanaca na prvom testiranju bila su još trojica igrača.

(Koliko je sigurno da je opravdano odsutan?)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.