Potpisujem, neki dan sam pisao,jedini gubitnici su korisnici. A ovdje neke slavlje za Arenu ili trazenje propasti Sport Klubu je smjesno u najmanju ruku.Azpi je napisao/la: ↑23 jul 2021, 20:20Ma.ja ba, na kraju mi nayebemo i peglamo se, a ovdje slavlje kao da lično drže areneBurberry46 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 18:09Samo ovdje obicni korisnici ispastaju zbog njihovih prepucavanja i slicno.
Licno me zaboli briga i za ove i one ali obican korisnik bilo kojeg kablovskog operatera ispasta.
Mislim jeste ovo bilo daj i Pisi cifru, ali isto tako bih volio da je to uradio nas telekom tako da razumijem tu stranu, ali slavlje "bošnje" radi arena![]()
Sport i TV
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Zbog ovih stvari drago mi je sto su ih zeznuli.Sad kad krene sve na AS nek prebacuju ako hoce i na SK 8K ako hoce

Upravo zbog ovakvih stvari je ljudima i drago sto su izgubili gotovo sve sto vrijedi, a jok neki tamo lijevi razlozi.
Meni su i Arene i SK nebitni, ali jedni su korektni, a drugi klasicno smece i zbog cega sad ja ne bih preferirao jedne? Pa vecinu ovdje su prevarili za ugovore, potpisali Arene na 24 mjeseca iako su odavno znali da ih nece imati u ponudi, i opet ih nesto brane i stavljaju u istu ravan...
-
- Kontakt:
Marina Sekulić se jako brzo uklopila u Areninu ekipu.
Inače, još će ljudi sa SK preći na AS i novi kanali se očekuju kroz mjesec dana.
Inače, još će ljudi sa SK preći na AS i novi kanali se očekuju kroz mjesec dana.
Imam ja druze..vec govorim sa neutralnog aspekta, sto apsolutno nije u redu..oni prvi rade gluposti prebacivanjem utakmica na SKHD i Nova Sport, a ovamo imaju 10 sk..i poslije kad izgube neku ligu, placu ko najvece p...
Ko ima Moju tv nema SK HD. Ovo nije prvi put da se brukaju sa ovakvim odlukama. Oni su u losijem polozaju vec arena prije par godina. Sta im uradise ljudi. Da imaju milijardu gubitak, koga briga, ne placamo mi.
Ccccc, prodase uvjerenje za veceru, tipicno za narod nebeski.staravremena je napisao/la: ↑24 jul 2021, 23:12Marina Sekulić se jako brzo uklopila u Areninu ekipu.
CPOJ
-
- Kontakt:
sad nek i dalje kupuju te bezvezne lige, evo sad su i češku ligu počeli da prenose
- akisarajevo92
- Kontakt:
vecina dogadjaja u ranim jutarnjim satima i oni na EON ukinu opciju unazad na BHT
Don't believe the hype.
Koja šteta što Majeru radni vijek prođe na ovom BHT1.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Nije do EONa, BHRT je poslao zahtjev svim operaterima da se ne može unazad vraćati sadržaj sa OI. Vjerojatno nemaju prava na to, a npr. na ES može.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 14:59vecina dogadjaja u ranim jutarnjim satima i oni na EON ukinu opciju unazad na BHT
- akisarajevo92
- Kontakt:
Cudi me da drzavne televizije jos uvijek prenose ovo a ne sportske televizije, vjerovatno postoji neko pravilo da moraju, nesto kao sa Eurovizijomstaravremena je napisao/la: ↑25 jul 2021, 15:20Nije do EONa, BHRT je poslao zahtjev svim operaterima da se ne može unazad vraćati sadržaj sa OI. Vjerojatno nemaju prava na to, a npr. na ES može.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 14:59vecina dogadjaja u ranim jutarnjim satima i oni na EON ukinu opciju unazad na BHT
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Ma ja, EBU dodijeli prava.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 15:24Cudi me da drzavne televizije jos uvijek prenose ovo a ne sportske televizije, vjerovatno postoji neko pravilo da moraju, nesto kao sa Eurovizijomstaravremena je napisao/la: ↑25 jul 2021, 15:20Nije do EONa, BHRT je poslao zahtjev svim operaterima da se ne može unazad vraćati sadržaj sa OI. Vjerojatno nemaju prava na to, a npr. na ES može.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 14:59vecina dogadjaja u ranim jutarnjim satima i oni na EON ukinu opciju unazad na BHT
Ako ga ikad sretnem,pitat cu ga to. Jos dobar prijatelj Edina Avdica! Mogao bi ga ujutro gurnut na Arenu a tamo bi itekako imao sta radit!!! Kakve je samo kosarkaske meceve radio plus tenis na OI uh. Ali eto, bosanski mentalitet 1200KM i svi sretni.
Max Allegri
-
- Kontakt:
Jedina mana Majeru je što nekad zna reći npr. "postigao je 20 koševa", malo je nelogično. Inače je sjajan.
Cuj to nisam to znao mislio sam da svi imaju sk123 i skhd pa zato postavljam njemu pitanje zar nemaš.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da li placate rtv taksu? Placam moju tv, telemach takodjer, sto bi platio 7.5KM da mi na bhrtu govore tzv armija?
Ako mate iz posusja i ante iz citluka ne placaju sto bi ja? Kako je to zakonski regulisano?
Ako mate iz posusja i ante iz citluka ne placaju sto bi ja? Kako je to zakonski regulisano?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.