Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kaže nek pokuša muslimanska policija uci u Kotor Varoš znacemo ih docekati, a šta cemo s istocnim Sarajevom Milorade? 

Stvarno vidis kolika stoka vodi jedan narod i to ga vodi u propast. Medju srbima ima stvarno ok ljudi i nema im se sta reci, ali vecina je zatucana kao i ivaj dodik, vulin ili sta ti ja znam. To su gnjide koje gledaju samo svoj interes i huskaju vlastiti narod da radi nesto protiv sebe. U njemackoj ljudi ustali glasno i jasno priznali sta su napravili, od toga se velika vecina ogradjuje, ni kroz salu ljudi ne spominju to nista. Znaju sta su uradili, priznali su to, prihvatili posljedice i ljudi kreni dalje. U nas ljudi idu u nazad, jer ne mogu svoje grijehove da priznaju, to je strasno za jedan narod.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ako SAD i Evropa stanu iza ove odluke, ne treba ti onda nikakav sud da puca kazne.Goalgetter je napisao/la: ↑23 jul 2021, 16:09Ma Incko je samo figura u tom svemu, bez dozvole Amerike, EU, on svakako ne moze odluciti apsolutno nista. Ovi su mu dali signal, sad kako su oni to sebi zamislili da se sprovede u stvarnost je jako upitno. Vjerovatno dobar timing da se svali na njega to sve.akisarajevo92 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 16:01samo zanimljiv tajming odluke Inzka, u fazonu "evo vama vruc krumpir, svadjajte se a ja bjezim sad ionako"
A nije iskljuceno da Schmitt svojim dolaskom povuce taj zakon opet.
Samo te stave na crnu listu i zalede ti sredstva u svojim bankama.
Kad budeš mogao samo do predvorja EU, odnosno do Hrvatske granice dobaciti, a dalje ne, dovoljna ti je to kazna. Ne treba ti ništa više.
Ili ko se sjeća onih Esdaunovih smjena kad je jednim potpisom pola vlasti poslao u aut. Džaba su se žalili, koga je on smijenio, nije se mogao baviti politikom narednih 10-ak godina...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Ne mozes porediti jedan divljacki narod tj. Srbe (cast izuzecima) sa Njemcima. Nemojte bit budale i misliti da je Dodik sam u tom svom razmisljanju. Vjerovatno ih 90% misli kao on. Njima je urodjeno da budu agresivni i ratuju. A Dodik samo iskoristava sto mu se godinama pustalo sve i svasta. Od priznavanja genocida u Srebrenici je dosao do toga da negira te da na svakom koraku govori protiv drzave. Vidio da mu nece niko nista, da ima potporu Srbije i Rusije i digao se. Ameri su mu pustili previse, i ne samo njemu. Nije to samo fotelja u pitanju, nemojte biti budale i misliti da on tako i ne misli.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- ASD
- Kontakt:
Priznali zato što su izgubili rat i jer su imali strane snage na svom teritoriju.redbull93 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 19:24Stvarno vidis kolika stoka vodi jedan narod i to ga vodi u propast. Medju srbima ima stvarno ok ljudi i nema im se sta reci, ali vecina je zatucana kao i ivaj dodik, vulin ili sta ti ja znam. To su gnjide koje gledaju samo svoj interes i huskaju vlastiti narod da radi nesto protiv sebe. U njemackoj ljudi ustali glasno i jasno priznali sta su napravili, od toga se velika vecina ogradjuje, ni kroz salu ljudi ne spominju to nista. Znaju sta su uradili, priznali su to, prihvatili posljedice i ljudi kreni dalje. U nas ljudi idu u nazad, jer ne mogu svoje grijehove da priznaju, to je strasno za jedan narod.
Saveznici kao pobjednici rata su takođe imali raznih grijehova, ali to je uglavnom sklonjeno pod tepih.
Razne četničke vojvode su pobjegle na Zapad jer su im bili ok. U Jugoslaviji bi recimo morali priznati jer su tu izgubili rat.
- ElCartel11
- Kontakt:
Što nije isto. Zločin i genocid nije isto. Zato oni to govore. Ali nista on nije bolji od dodicka to sam ga provalio vec na početku. Vuk obucen u ovcu.90minut je napisao/la: ↑23 jul 2021, 17:41Govorio je Draško više puta da se desio strašan zlocin, al' da nije genocid.ElCartel11 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 17:32Gdje su one Bosnje sto govore, da je Stanivukovic bolji od Dode? Jos gori nego Dodo, samo se je trebao probiti na vlast.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- feniksptica
- Kontakt:
Kaze nametanje ovog zakona nista dobro nece donijeti..al zato negiranjem ruze cvjetaju.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ova Benjamina strasno glupa.
Benjamina Karić "iznenađena i potresena" reakcijama Draška Stanivukovića
- ElCartel11
- Kontakt:
Da je samo Benjamina takva gdje bi nam kraj bio.
Pa O. Vranješ kakvu je tetovazu imao pa se pričalo o tome sedmicu mozda i nakon tog je opet jedno 60% navijača bilo, da se vrati u repku. On se kaže barem bori

Pa O. Vranješ kakvu je tetovazu imao pa se pričalo o tome sedmicu mozda i nakon tog je opet jedno 60% navijača bilo, da se vrati u repku. On se kaže barem bori

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Izgleda da smo zreli za još jedan genocid, pošto smo zaboravili prošli.ElCartel11 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 21:27Da je samo Benjamina takva gdje bi nam kraj bio.
Pa O. Vranješ kakvu je tetovazu imao pa se pričalo o tome sedmicu mozda i nakon tog je opet jedno 60% navijača bilo, da se vrati u repku. On se kaže barem bori![]()
![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Joj jeste i vi naivni i plitki. Zna i Dodik i Stanivukovic da je bio genocid, a pogotovo ovaj prvi koji je na televiziji pricao o tome. Problem su njihovi glasači koji su većinom zatucani šumnjaci i koji im donose fotelju svake izbore. Svi su oni u začaranom krugu tamo u RS.
Ako negira genocid ide protiv zakona i cijele medjunarodne zajednice, a ako priznaje genocid gubi poene kod glasaca i opozicija bi ga pojela odma.
Al tako je kad politiku baziras na lazima i kriminalu.
Ako negira genocid ide protiv zakona i cijele medjunarodne zajednice, a ako priznaje genocid gubi poene kod glasaca i opozicija bi ga pojela odma.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Ma šta znaju , Dodik je 1997 u intervju za Slobodnu Bosnu tada Senadu Avdiću rekao da Karadžića i Mladića treba uhapsiti , i da je bio genocid . Njega je Evropa postavila , oni će ga i otjerati . Samo što je Dodik nakrao bog oca , ode u Rusiju i boli ga racku . Njegovo je vrijeme svakako prošlo , Draško sada nastupa . Pušu neki novi vjetrovi , ovo je odlična vijest . Vidjećemo kakav je plan kod nas , hoće li i dalje pustiti da nam SDA uništava državu kako stigne ili će i njih počistiti .Brokula je napisao/la: ↑23 jul 2021, 21:52Joj jeste i vi naivni i plitki. Zna i Dodik i Stanivukovic da je bio genocid, a pogotovo ovaj prvi koji je na televiziji pricao o tome. Problem su njihovi glasači koji su većinom zatucani šumnjaci i koji im donose fotelju svake izbore. Svi su oni u začaranom krugu tamo u RS.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Reci mi da si glup a da mi ne kažeš da si glup
"Oni to govore i rade zbog glasača"
"Oni to govore i rade zbog glasača"
Još 55 minuta i ključna sedmica. Neka se ispušu još sedam dana a onda ga mogu samo p(pip).
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja se divim Vukanovicu i Stanivukovicu. Ljudi su madjionicari. Pricaju gluposti i ljudi ih po Federaciji grle i slikaju se sa njima. Odu kuci i opet ponizavaju Bosnjake. Sutra opet dodju i ljudi trce da se slikaju sa njima i da im pruze podrsku 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Iako Bosnjaci postaju sve referentnije biracko tijelo u Republici Srpskoj i bitno se pozicionirati pazljivo prema njima a to ce morati za sljedece izbore i Dodik cak - i mislim da ce on olabaviti ili kroz SNSD nekog Bosnjaka isturiti ili olabaviti retoriku, poenta je da Bosnjaci kao nacionalna grupa nemaju nikakve veze ili pravo na ocekivanja od Draska ili Vukana. Oni su politicari RS i ne znam zasto se toliko javnost federacije uopste bavi tim likovima.tuzlak1987 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 23:17Ja se divim Vukanovicu i Stanivukovicu. Ljudi su madjionicari. Pricaju gluposti i ljudi ih po Federaciji grle i slikaju se sa njima. Odu kuci i opet ponizavaju Bosnjake. Sutra opet dodju i ljudi trce da se slikaju sa njima i da im pruze podrsku![]()
Ne znam da sam ikada vidio da se neko u RS bavi ili spominje Konakovica ( mislim da 90% javnosti nije culo za covjeka), Komsica , eto Bakira spomenu ali nista se od njega ne ocekuje niti se on dozivljava kao neki nas predstavnik.
Pitanje je zasto Bosnjaci misle da je put do ojacavanja svoje pozicije onaj koji vodi preko RS, jel to politicki gurana prica ili sta ?
Ja da sam u federaciji birac znao bih da moj prosperitet samo zavisi on nivoa korupcije, kompetencije javnih sluzbi, promovisanja zelenog razvoja, rad na povjerenju izmedju matice i dijaspore, investicije, obrazovanje ...itd ...
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Hajde dodo sljedece sedmice izjasni samostalnost RS-a

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.