Puno bolji je Muminović Azir.johntravolta123 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 22:03Velic uopce nije los golman on kad je u formi dobro brani
Najbolje bi bilo forsirati Dizdarevića, kao i otjerati Kanurića i Adilovića.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Puno bolji je Muminović Azir.johntravolta123 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 22:03Velic uopce nije los golman on kad je u formi dobro brani
Ako bube ista postava kao protiv tuzle ma pušiona milion ,%
Dizdarević kod nas četvrti golman (vladan, dzafić, kanurić, on)Red1946 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 22:22Puno bolji je Muminović Azir.johntravolta123 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 22:03Velic uopce nije los golman on kad je u formi dobro brani
Inace se ne slazem s tobom, ali za ovo si upravu. Do sad bi neko vidio taj potencijal yebem mu mater, evo ga 3 trener i niko ga ne koristi, pa nije to sigurno bez razloga yebem mu, pa ako je jedan trener "mutav", nisu sigurno i druga 2.holyman je napisao/la: ↑21 jul 2021, 22:26Dizdarević kod nas četvrti golman (vladan, dzafić, kanurić, on)Red1946 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 22:22Puno bolji je Muminović Azir.johntravolta123 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 22:03Velic uopce nije los golman on kad je u formi dobro brani
Dizdarević ode u doboj kakanj, tamo treći golman.
Vrati se ovdje kada prva 2 golmana odu - opet rezerva.
Musemić , Vinko, Sablić i još 2 trenera u doboj kaknju, ni kod jednog se nije izborio za mjesto.
Je li stvarno vrijedan forsiranja aka pidro?
Ne bi se slozio s tobom. Velic je konstantan a Muminovic je sklon kiksevima(vidjeli smo protiv nas pa je dobio šut kartu).Red1946 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 22:22Puno bolji je Muminović Azir.johntravolta123 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 22:03Velic uopce nije los golman on kad je u formi dobro brani
Nije ni meni to jasno, pa zar ne mogu u Butmiru dogovoriti utakmicu sa kantonalcima Butmirom i Igmanom sa Ilidže ili sa Radnikom iz Hadžića, Igmanom iz Konjica.....Super bi to bilo, da se igraci malo razigraju i rastrce.Kone su ih odigralo oko desetak tokom ovih priprema.
Velic je golman od tekme do tekme od sjaja do ocaja,ako se fatamo za Muminovica(koji je isto los) ,upalite i utakmice Velica i Mladosti na Kosevu i kako prima golove gore od Kanurica. Nije uopšte golman za Sarajeva,njega kad gledam ko da Alaima gledam.johntravolta123 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 22:36Ne bi se slozio s tobom. Velic je konstantan a Muminovic je sklon kiksevima(vidjeli smo protiv nas pa je dobio šut kartu).Red1946 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 22:22Puno bolji je Muminović Azir.johntravolta123 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 22:03Velic uopce nije los golman on kad je u formi dobro brani
Pretpostavio sam
Samo cesce pisi, ono sto mi cesto u huji i sa psovkom kazemo ti to nekako strpljivo i kulturno izneseshilmo je napisao/la: ↑21 jul 2021, 21:08Uvjek sam ja bio kritičar, samo sam u svemu gledao da nađem nešto pozitivno, da ne vrijeđam...
Evo, čitam na prethodnim stranicama dosta raje hvali Palića, međutim ja ni njega ne bih izdvajao da je bio bolji od ostalih, posmatrao sam ga baš mnogo više od ostalih, uvijek nam je nekkako gušio igru, rijetko kad je nalazio neko riješenje naprijed, najčešće je to bila lopta prema stoperima eventualno prema bekovima. Ako bih ga upoređivao sa Đokanovićem, mislim da je Andrej odigrao bolje utakmicu, prvo što je "sigurniji na zemlji" a i puno hrabriji prema naprijed. Jedino ako je ovaj baš neki destruktivac, ono klasični zadnji vezni. Mada mi ne djeluje da je takav.
Naglas razmišljam;
Koliko bi bio bolji potez da je ostao Rahmanović a da Tino nikako nije doveden, mislim da bi se to finansijski moglo preklopiti mnogo bolje. Ali eto, uprava zna bolje. Ja vidim da Tino nema ni najmanje volje da igra kod nas. Nekoliko puta je previše zadržavao loptu kod sebe da sam se sjetio Stojčeva, mada je Stojčev tri stepenice iznad Sušića, po mom mišljenju.
U jednom trenutku sam brojao kontakte sa loptom kada imalo loptu u svom posjedu, uvijek je to više od tri kontakta, u takvom "carinjenu" lopte daješ protivniku priliku da se dobro postavi u odbrani, još ako su motivirani kao naš prethodni protivnik dobiješ to što dobiješ.
Daj nemoj zezati da nasi koce,e svastaHajdeee je napisao/la: ↑21 jul 2021, 22:21"Nasi" iz kluba koce stvar. Moglo bi se lako desiti da nas vrate jer ovi iz kluba ne zele najaviti dolazak svojih navijaca.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 jul 2021, 22:03Dozvoljeno je.
Ne zna se jos hoce li biti nesto organizovano
Vjerovatno ne...ali vidjet cemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.