Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
ide u Goztepe?
Ne bi me cudilo da se oprosti od fudbala, ima love moze da uziva 

- OldFashioned
- Kontakt:
Kako bi mu bundesliga legla...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Tuzla city, po meni okej transfer.
-
- Kontakt:
Sta je sa ovim covjekom?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Penzioner
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Ne razumijem sta se desava. Nema problema sa povredama, trenira li uopste? Dosadio mu fudbal? Ima dovoljno novca ne treba mu vise lopta? Sta je?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Odgovorio si sam sebi na pitanje. Fudbal postao teret našem Mukiuzeljovac21 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 01:20Ne razumijem sta se desava. Nema problema sa povredama, trenira li uopste? Dosadio mu fudbal? Ima dovoljno novca ne treba mu vise lopta? Sta je?

⚜️~⚜️~⚜️
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Šta čeka Muhamed Bešić?

Hebote, čovjeku tek 29 godina, kakva šuplja glava.Međutim, već smo pri kraju jula, a Bešić još nije potpisao za novi klub, što znači da će u novu sezonu najvjerovatnije ući bez odrađenih ljetnih priprema, što će u mnogome utjecati na tok sljedeće sezone.

⚜️~⚜️~⚜️
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne znam zasto, ali jako cesto to tako urade slobodni igraci, vjerovatno kao pritisak da izganjaju bolje licne uslove. Cekace zadnji dan prelaznog roka, i onda ce potpisati za nekog kao da gledam. Ali svakako da je sa on nesto vecim zavrsio. Turska, Madjarska ili u Katar/UAE.
Bešić je posljednje klupske minute odigro u januaru prošle godine, više od 1.5 godinu neigranja.
Ko zna u kakvom je stanju fizički. Niko neće zapuštenog igrača, pogotovo ako traži neku ozbiljniju sumu novca, a Bešići su navikli na milione.
Ko zna u kakvom je stanju fizički. Niko neće zapuštenog igrača, pogotovo ako traži neku ozbiljniju sumu novca, a Bešići su navikli na milione.
Ne mora on čekati zadnji dan prelaznog roka...moze on i kasnije napraviti transfer, slobodan je igrac?!
Znaci nista ni od ove polusezone ... pogledacemo ga opet tamo negdje u februaru, martu ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Da li će ovaj Mehin uhljup ikad naći novi klub? Očito je da pripreme nije prošao i da će mu trebati bar polusezona da uhvati ritam, ako ikad nađe klub... Kakav pileći mozak... 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- NerminFatic
- Kontakt:
Tacno, ali pitanje je da li bi i u Bolusporu dobio prostor kad preskocis pripreme i dodjes kad je prvenstvo vec pocelo. Ocigledno je interes klubova slab a Besici nisu racunali, ili su podcijenili efekat pandemije i cinjenice da je Besic Jr. godinu i po bez aktivnog, ozbiljnog fudbala.
Covjek se posvetijo religiji. Fudbalsku karijeru je okoncao.NerminFatic je napisao/la: ↑27 avg 2021, 10:04Tacno, ali pitanje je da li bi i u Bolusporu dobio prostor kad preskocis pripreme i dodjes kad je prvenstvo vec pocelo. Ocigledno je interes klubova slab a Besici nisu racunali, ili su podcijenili efekat pandemije i cinjenice da je Besic Jr. godinu i po bez aktivnog, ozbiljnog fudbala.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Kao sto sam jucer rekao.Maestro je napisao/la: ↑27 avg 2021, 10:09Covjek se posvetijo religiji. Fudbalsku karijeru je okoncao.NerminFatic je napisao/la: ↑27 avg 2021, 10:04Tacno, ali pitanje je da li bi i u Bolusporu dobio prostor kad preskocis pripreme i dodjes kad je prvenstvo vec pocelo. Ocigledno je interes klubova slab a Besici nisu racunali, ili su podcijenili efekat pandemije i cinjenice da je Besic Jr. godinu i po bez aktivnog, ozbiljnog fudbala.

Zaboravljeni Muhamed Bešić okrenuo se vjeri: Klanjam pet puta dnevno i postim ramazan
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
"Ne paničim oko pronalaska novog kluba jer vjerujem u Boga."
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Sveti, zastitaIdentiteta i 34 gosta.