Nelose vino. Ima onaj "drvenast" okus, vidi se da je odstajalo u bacvi.
Svako dobro Citluk

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Za te pare nećeš bolje naći, sa Kiseljakom ide tonbe .
bombaysaphire je napisao/la: ↑20 jul 2021, 22:47Za te pare nećeš bolje naći, sa Kiseljakom ide tonbe .
Pisanje po sirotinji
Fantasista je napisao/la: ↑21 jul 2021, 09:14Slažem se, početak 2000-ihMTV po čitav dan fercera muzika, rock i rap tada ubijali.
Nigdje , možeš je čuvati kao ukras . Jedino ako na hadž budeš išao pa da tamo potrošiš .
Sta je reci, jesi to isao na Ramsko jezero
Bio za Bajram dole kod dede i nane u Duvnu, i jutros se vratio u Sarajevo busem. Ma divljačko iskustvo u najmanju ruku, još u busu 30 migranata i moja malenkost.
S autom je meni onda zakon voziti, ravnica, nema saobraćaja, baš za uživanja, još onaj veliki pravac gore od Duvna prema Prozoru, prije Varvare, taman prije silaska prema jezeru, kao pista za aerodrom, kao u američkim filmovima, ne vidiš krajaCaptain4 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 15:22Bio za Bajram dole kod dede i nane u Duvnu, i jutros se vratio u Sarajevo busem. Ma divljačko iskustvo u najmanju ruku, još u busu 30 migranata i moja malenkost.
Imao sam osjećaj da ljudske civilizacije nema dok nisam vidio par kuća, ali je onaj dio uz jezero što se tiče prirode baš za takve kao ti.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.