FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Kad dođe štoper bit ćemo "Galaktikosi".
-
- Kontakt:
Prije svega cestitam na pobjedi protiv Sarajlija, a onda i sve pohvale za dovodjenje Mehanovica.
Ja mislim da je on brat od Mirhada Mehanovica ko je pratio Slobodu od vas mozda se sjeca.
Ja mislim da je on brat od Mirhada Mehanovica ko je pratio Slobodu od vas mozda se sjeca.
Hvala.Skako je u svlačionici.
Tačno je Mirhad je bio brzi lijevi bek i igrao je dok je bio Ćiro i dok se nije povrijedio kasnije se nije vratio.SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 16:48Prije svega cestitam na pobjedi protiv Sarajlija, a onda i sve pohvale za dovodjenje Mehanovica.
I definitivno Vojo nema šta da traži možda bi mu bilo bolje da potraži klub gdje će igrati ili čak na posudbu. Jer pored Krpica i Mehanovića pa sad i ovog Mehanovića teško. Ovaj Mehanović sa Dofom i Brkićem će činit čuda. Ništa nije slabiji i ovaj Mehanović iz Borca veliki ratnik poput Krpica.
Zadnja izmjena: tcity055, dana/u 20 jul 2021, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 16:48Prije svega cestitam na pobjedi protiv Sarajlija, a onda i sve pohvale za dovodjenje Mehanovica.

Je li kad je bio Ćiro?.
-
- Kontakt:
Da da to je taj Mirhad, iz Radnickog Lukavac dosao u Slobodu, desni bek ali ne bitno.tuzlac je napisao/la: ↑20 jul 2021, 16:53SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 16:48Prije svega cestitam na pobjedi protiv Sarajlija, a onda i sve pohvale za dovodjenje Mehanovica.
Je li kad je bio Ćiro?.
Kako god Mirzad Migi je vrlo dobar igrac.
Živ bio i hvala za info.SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 16:59Da da to je taj Mirhad, iz Radnickog Lukavac dosao u Slobodu, desni bek ali ne bitno.tuzlac je napisao/la: ↑20 jul 2021, 16:53SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 16:48Prije svega cestitam na pobjedi protiv Sarajlija, a onda i sve pohvale za dovodjenje Mehanovica.
Je li kad je bio Ćiro?.
Kako god Mirzad Migi je vrlo dobar igrac.
Apsolutno si upravu ovo je najbolji igrac sto je dosao u Premijer ligu BiH . Sretno MirzadeManijakdolopate je napisao/la: ↑20 jul 2021, 16:05Niste ni svjesni da za vas potpisuje najbolji igrač Premijer lige, naravno ako dođe do Saradnje.
Mehanović je dimenzija više stvarno.

Evo pošto je dosta života proživio u Evropi samo za njega.mirza24 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 17:43Apsolutno si upravu ovo je najbolji igrac sto je dosao u Premijer ligu BiH . Sretno MirzadeManijakdolopate je napisao/la: ↑20 jul 2021, 16:05Niste ni svjesni da za vas potpisuje najbolji igrač Premijer lige, naravno ako dođe do Saradnje.
Mehanović je dimenzija više stvarno.![]()
-
- Kontakt:
Dajte još toga defanzivca i da zvanicno objavimo napad na titulu.
Bar jedan iskusni defanzivac treba. Jučer su Čeliković i Šukilović bili solidni. Šukilović zaštićeno godište a i Čeliković mlad dva stopera za budućnost. Tu je i Mehidić, Hasanović nažalost još ne može a i on je dobar na toj poziciji. Ali jedan iskusni treba. Ja bih volio Adukora vidjeti.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑20 jul 2021, 18:36Dajte još toga defanzivca i da zvanicno objavimo napad na titulu.
-
- Kontakt:
Ja iskreno Hasanovića ne računam da je u ekipi.tcity055 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 18:57Bar jedan iskusni defanzivac treba. Jučer su Čeliković i Šukilović bili solidni. Šukilović zaštićeno godište a i Čeliković mlad dva stopera za budućnost. Tu je i Mehidić, Hasanović nažalost još ne može a i on je dobar na toj poziciji. Ali jedan iskusni treba. Ja bih volio Adukora vidjeti.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑20 jul 2021, 18:36Dajte još toga defanzivca i da zvanicno objavimo napad na titulu.
Lose izgleda čak dok šeta gradom. Nažalost, mlad talentovan momak ali povreda ga je bas unazadila.
Dobri su bili jucer Čeliković i Šukilović, jos jedan super kvalitetan defanzivni bi upotpunio nas tim u borbi za titulu.
Posebno me raduje ovo što je Mehanović izabrao nas ispred Sarajeva. Malo zbog porijekla, malo zbog blizine doma a ponajviše zbog ponuđenih uslova. Raduje to da renomirani igrači biraju nas ispred Sarajeva. To je dokaz koliko je klub narastao, napredovao i šta znači ime Tuzla City.
Izvini je li ti misliš na štopera ili defanzivca ispred štopera odnosno zadnjeg veznog?.Akomisliš na defanzivca ,dali to treba da bude grmalj čistač ili neki Ordagić.JUČER JE AKO SI PRIMIJETIO UDRUGOM POL. ČELIKOVIĆ IZAŠAO NA POZICIJU DEFANZIVCA.Odigrao je perfektno.Prvo.razbio je srednji red Sarajeva i drugo stizao je je i do šesnesterca protivnika u igri .U tom periodu igreu drugom poluvremenu na njegovupozicijuprekomandovan je defanzivac Gavrić.U prvom poluvremenu je u akciji kod postizanja našeg gola učestvovao je i Gavrić duboko u polju protivnika.On je dobivši loptu od Mišića odmah proigrao Mešinovića koji je asistirao Krpiću.tcity055 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 18:57Bar jedan iskusni defanzivac treba. Jučer su Čeliković i Šukilović bili solidni. Šukilović zaštićeno godište a i Čeliković mlad dva stopera za budućnost. Tu je i Mehidić, Hasanović nažalost još ne može a i on je dobar na toj poziciji. Ali jedan iskusni treba. Ja bih volio Adukora vidjeti.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑20 jul 2021, 18:36Dajte još toga defanzivca i da zvanicno objavimo napad na titulu.
Ja mislim ako je priča ozbljna da treba kupit štopera a ne defanzivca.Jer ako imamo Čelikovića koji jako dobroigra defanzivca,pa Gavrića i Karjaševića onda očito trebamo osigurati važnu poziciju.Mehidić može igrai štopera za nuždu ali to je neozbiljno.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 20 jul 2021, 22:01, ukupno mijenjano 5 puta.
Nije njegovo stanje bezilazno ,ali dugo traje to jest zavratila mu se ta povreda i naravno da ga to čini tužnim.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑20 jul 2021, 19:28Ja iskreno Hasanovića ne računam da je u ekipi.tcity055 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 18:57Bar jedan iskusni defanzivac treba. Jučer su Čeliković i Šukilović bili solidni. Šukilović zaštićeno godište a i Čeliković mlad dva stopera za budućnost. Tu je i Mehidić, Hasanović nažalost još ne može a i on je dobar na toj poziciji. Ali jedan iskusni treba. Ja bih volio Adukora vidjeti.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑20 jul 2021, 18:36Dajte još toga defanzivca i da zvanicno objavimo napad na titulu.
Lose izgleda čak dok šeta gradom. Nažalost, mlad talentovan momak ali povreda ga je bas unazadila.
Dobri su bili jucer Čeliković i Šukilović, jos jedan super kvalitetan defanzivni bi upotpunio nas tim u borbi za titulu.
Posebno me raduje ovo što je Mehanović izabrao nas ispred Sarajeva. Malo zbog porijekla, malo zbog blizine doma a ponajviše zbog ponuđenih uslova. Raduje to da renomirani igrači biraju nas ispred Sarajeva. To je dokaz koliko je klub narastao, napredovao i šta znači ime Tuzla City.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.