Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

anfield
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la anfield » 19 jan 2011, 13:27

ma mi se trbamo pomirit s tim da necemo nikoga dovesti sada jer Kenny sve vise koristi mlade igrace dakle nema nista od trasfera u januaru ali steta za Suareza jer je zaista odlican :( :(
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 19 jan 2011, 13:43

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... agent.html

"Liverpool ramp up bid for Luis Suarez as John Henry talks with agent
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 19 jan 2011, 13:47

Unforgotten je napisao/la:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... agent.html

"Liverpool ramp up bid for Luis Suarez as John Henry talks with agent
Daily Fail je to objavio, tako da.. :lol: :roll:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 19 jan 2011, 13:48

Kenny Dalglish is closing in on a deal to make Luis Suarez his first signing at Liverpool.

Reds owner John Henry met with the Ajax striker's agent in London on Tuesday night as talks accelerated over the proposed deal.
Top target: Ajax forward Luis Suarez could be on his way to Anfield this month

Top target: Ajax forward Luis Suarez could be on his way to Anfield this month

Henry dined with agent Pere Guardiola - the brother of Barcelona boss Pep - as Liverpool move in on their No 1 January target.

Suarez's imminent arrival will relieve the burden on Fernando Torres, who has struggled for goals and form during the club's woeful season.
Talks: John Henry with his wife Linda in London on Tuesday night

Talks: John Henry with his wife Linda in London on Tuesday night

Flop forward Ryan Babel is also on his way out of Anfield - with Ajax and Hoffenheim battling it out or his signature.

Uruguay striker Suarez fancies a move to Merseyside as there are plenty of Spanish speakers in the Reds dressing room.

Tottenham are also interested in Suarez but Liverpool the head of the queue.

The Dutch giants want around £27million for the player but he is expected to leave for a much lower figure.

Liverpool believe £15m is a much more realistic figure for Suarez and Babel could be involved as a makeweight if he snubs a £5.9m switch to Hoffenheim.

Dalglish, who took over from Roy Hodgson earlier this month, has inherited a weak squad at Anfield and is keen for reinforcements.

Henry and his wife Linda spent the evening at San Carlo restaurant in London after talks with Guardiola. Damien Comolli, Liverpool's director of football strategy, was also in the capital.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 19 jan 2011, 14:05

Izgleda ima jos sanse za Suareza. :mrgreen:

Daj Boze da se za par dana rjesi sve i da napokon potpise za LFC ! 8-)
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 19 jan 2011, 14:16

ILoveLFC je napisao/la:Izgleda ima jos sanse za Suareza. :mrgreen:

Nemojte biti djeca, pa zašto mislite da je njegovog agenta tek tako Henry vodio na večeru sinoć još u isti restoran u kojem je prethodne noći imao sastanak sa Kingom i ostalih 12 članova grupacije NEVS. Još je Lindu sa sobom poveo ;-)
Ne može taj sastanak biti bez pozitivnog rezultata, naša hamajlija je bila tu :-D
Interesantno je također, da je danas Hondin agent izjavio sljedeće sedmice dolazimo na pregovore sa Liverpoolom ;-)
Tako da možda ovaj prelazni rok bude i dobar za nas ;-)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 jan 2011, 14:20

Rizah,s obzirom da mi je Suarez jedan od najdrazih fudbalera uzdajuci se u tvoje informacije ja vec par dana furam naveliko El Pistolero-El Nino,nemoj da se obrukam :mrgreen: ,a ako zaista i predje njegova slika sa dresom Liverpoola ide na avatar.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 jan 2011, 14:29

Rizah je napisao/la:

Nemojte biti djeca, pa zašto mislite da je njegovog agenta tek tako Henry vodio na večeru sinoć još u isti restoran u kojem je prethodne noći imao sastanak sa Kingom i ostalih 12 članova grupacije NEVS. Još je Lindu sa sobom poveo ;-)
Ne može taj sastanak biti bez pozitivnog rezultata, naša hamajlija je bila tu :-D
Interesantno je također, da je danas Hondin agent izjavio sljedeće sedmice dolazimo na pregovore sa Liverpoolom ;-)
rizah kad se vratis u bosnu imas posao u avazu, tacnije u expresu a cujem i najbolji balkanski tabloidi se pocinju ozbiljno interesovati za tebe.
ja cu ti sad reci nesto sto sigurno nema u tim tvojim tracevima a to je da je kljuc suarezovog transfera babel. ja sumnjam da ce on otici u hoffenhiem jednostavno premalen je to klub za njega. a ako se to desi onda opet ima sanse za suareza jer bez babela cijena za suareza je nerealno visoka.

najlakse je staviti 150 traceva na forum treba malo mozak ukljuciti i vidjeti sta je realno a sta ne. po tebi je suarez do sad bio 3-4 puta kod nas na ljekarskom pregledu, onda ovo gdje su henry i linda vecerali... sve sami tracevi a ima ljudi koji ce se razocarati zbog ovog ako ne bude nista od njih. mi smo hodnu mogli kupiti davno dok je jos igrao u holandiji ali ne pustili smo ga rusima i sad cemo se kao cjenkati sa cska da nam ga proda.... ako nije tad bio spreman za liverpool mogao se poslati sezonu ili dvije na posudbu negdje i vratiti ga kad bude spreman a ne ovako...
You are someone else I am still right here

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 19 jan 2011, 14:52

ma ne damo Babbela Hoffenheimu ni za 20 mil funti on direktno ide na Amsterdam Arenu :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 19 jan 2011, 14:52

Rizah je napisao/la:

Meni to sa vecerom djeluje jos neozbiljnije. Ovakva mi spekulacija spada u red onih kakve su bile prije par sezona kao npr. Ona da je iz Liverpoola narucen veliki broj, mislim, kopacki broja kojeg nosi David Villa :lol:

A sto se tice te hamajlije, Linda jos nista dobro nije ucinila za nas...

Za Suareza ste prognozirali da ce potpisati u ponedjeljak, pa u utorak, a evo i srijeda prolazi, a nista konkretno...

The Liverpool captain, Steven Gerrard, has set himself the target of playing for another five years.

The England midfielder, 31 in May, admits he has been lifted by Kenny Dalglish's return as manager and he wants to carry on playing for as long as possible, although he has considered taking his coaching badges.

"It's not my main priority or focus at the moment, I still think that's a long way off," he told LFC Weekly. "I believe I can play football for another four or five years but I do sometimes think about what I'm going to do when I finish playing.

"I would like to stay involved in some capacity, whether that's on the media side or in the dug-out we'll have to wait and see. I will certainly try to get my coaching qualifications at some point."

Gerrard kako primjeti da LFC nece uhvatiti titulu, samo povecava broj godina koliko ce igrati :D Prvo je bilo do 33. a evo sad puca do 35-36 :D Legenda,zasluzio je sve najbolje :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 19 jan 2011, 15:42

http://www.liverpool-rumours.co.uk/

http://www.footballtransferleague.co.uk ... =Liverpool

evo vala na ove dvije stranice samo citajte pa cemo se lozit do mile volje....ovi tracevi svi dolaze sa ovakvih stranica tako da nista ne vjerujem dok nasa stranica ne objavi ;)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 19 jan 2011, 16:17

Nista od suareza, ev pise se da se hanri nije mogao dogovoriti sa ovim njegovim agentom usranim, valjda traze previse para xD.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 19 jan 2011, 16:38

Ryan Babel has gone nowhere yet. He's been at Anfield Junior School today as part of an #lfc community programme.

Neka tako i ostane!!!!
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 19 jan 2011, 16:42

Rizah je napisao/la:

Ajax odbio ponudu od 15 miliona eura + Babel :D
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 19 jan 2011, 16:50

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Nista od suareza, ev pise se da se hanri nije mogao dogovoriti sa ovim njegovim agentom usranim, valjda traze previse para xD.
joj de molim vas prestanite vise sa tim glupim informacijama, odakle vam to jbt, to mogu i aj pisati po nekim blogovima, ova tema je postala isto spanska serija, Rizo brate i ti ga pretjera sa ovim zadnjim postom, isto kao da si ti Suarezov menadzer :roll:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jan 2011, 16:55

Ne moze se samo tako odbiti odlicna ponuda za Suareza. Ne znam tacno koliko je miliona LFC ponudi
( cini mi se da sam jednom procitao 18 m. ) sto je sasvim zadovoljavajuce za Ajax. Nije to igrac koji igra
u nekoj od top 3 lige pa da se za njega daje 25-30 miliona. Holandska liga jeste solidna, ali samim tim i cjene
igracima trebaju biti realne.
Eno npr. Benfica za Luiza trazi 40 miliona ?! Cega, krvih zrnaca jedino. 15 i nek' se udaraju nogom u guzicu. Isto
tako i za Suareza ( ma koliko god bio fenomenalan igrac ).
Ti igraci koji dolaze iz Holandske, Portugalske pa i Francuske lige ne smiju imati abnormalne cijene za kakve
ih timovi prodaju, jednostavno niko ne garantuje da ce se snaci u nekoj od jacih ( Engleska i Spanska
prvenstveno ). Ali to je rizik kojem se timovi izlazu i vise puta se radi o propalim transferima.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 19 jan 2011, 16:56

Nisu još ni odbili ni prihvatili. ;)
You'll never walk alone.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jan 2011, 17:00

volimliverpool je napisao/la:Nisu još ni odbili ni prihvatili. ;)
Ja mislim da ce prihvatiti ponudu 15 m + Babel. ( istina, napisano je da su dozvolili pregovore sa Hoffenhaimom )
ali ukoliko Ajax prihvati ovu ponudu onda Babel ide nazad u Holandiju.
Ne znam zasto, ali mislim da bi morali prihvatiti ukoliko dodje do ove punude. Vidim da je neko napisao da su je
vec odbili, pa bih volio da vidim gdje pise ( izvor prvenstveno ) . Cini mi se nemogucim. :)

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 19 jan 2011, 17:02

Svi bi mi volili da sam ja upravu, jel de? ;-)
Prenosim samo što novine objave, što naravno ne mora nažalost biti i tačno.
Čim je Henry bio sa njegovim agentom, znači prije svega da su pare odobrene za transfere i da Henry prije svega drži do riječi Kinga.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 19 jan 2011, 17:26

ma nema nista od trnsfera u januaru dzaba pisete vise to za Suareza i ostale koji su se s nama povezivali da su htjeli dovesti neko pojacanje to bi vec uradili
LIVERPOOL YNWA

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.