Treba im dati, pravo su borbeni. Imaju pravo veseliti se trenutku, njima sada slijedi slobodan pad. Hebat ce ih Dudic s formom, ispuhat ce, oni su i za ovaj rang mali klub.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
- oldschool72
- Kontakt:
hvala na toplim riječima od navijača giganta iz Međugorja

Velež do groba
Ne skaci pred rudu pijacaru.oldschool72 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 07:26Odgoda je zatražena 7 dana prije termina, prema tome se novokompovani klub bez tradicije ne pita, "točnije" rečeno njegova uprava nema pravo glasa![]()
Utakmica se odgadja prema propoziciji i pravilniku takmicenja, a jedan od razloga nije igranje Europe nakon 35 godina, a zahtjev se treba podnjet 8 dana prije, a ne 7.
Tako da ovisite od dobroj volji Zrinjskog, a ovdje si ponivio 100 puta kako se mi ne pitamo.
Nije ti ovo trznica.
Uyeba nas Feđa, što jest jest. Zato kod komšija cvjetaju ruže sa tikatakašem Jakirovićem.
I dalje se najiskrenije nadam da najveći mitomani i falsifikstori svega neće pristati na odgodu, a i ne treba, dobićemo ih i s drugim timom, ko i Posušje.
I dalje se najiskrenije nadam da najveći mitomani i falsifikstori svega neće pristati na odgodu, a i ne treba, dobićemo ih i s drugim timom, ko i Posušje.
- oldschool72
- Kontakt:
Kao prvo nije bilo 100 puta, nego samo replicirao onom kubanskom navijaču kluba bez tradicije, moj mali škucoCesc44 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 08:14Ne skaci pred rudu pijacaru.oldschool72 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 07:26Odgoda je zatražena 7 dana prije termina, prema tome se novokompovani klub bez tradicije ne pita, "točnije" rečeno njegova uprava nema pravo glasa![]()
Utakmica se odgadja prema propoziciji i pravilniku takmicenja, a jedan od razloga nije igranje Europe nakon 35 godina, a zahtjev se treba podnjet 8 dana prije, a ne 7.
Tako da ovisite od dobroj volji Zrinjskog, a ovdje si ponivio 100 puta kako se mi ne pitamo.
Nije ti ovo trznica.

Velež do groba
Sta glumite kulturicu ovdje na forumu, pisi kako inace pricas. Vi ste poznati da na kraju svakog supljaka kazete "jes AlOhaaa mi".
Ovako ja moram dumat valjas li mi supljake ili si smao glup.
Naravno da se vi ne pitate. Zahtjev je poslan 8 dana prije utakmice.Cesc44 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 08:14Ne skaci pred rudu pijacaru.oldschool72 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 07:26Odgoda je zatražena 7 dana prije termina, prema tome se novokompovani klub bez tradicije ne pita, "točnije" rečeno njegova uprava nema pravo glasa![]()
Nije ti ovo trznica.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- oldschool72
- Kontakt:
alohaa mi isto kao prćin ti issssaaa jeli?
a uša vozaru
Velež do groba
Bude svega, ni borba za opstanak nije nemoguca.oldschool72 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 08:07hvala na toplim riječima od navijača giganta iz Međugorja![]()
O čemu pričaš ti, jesi bardo?
Nisi baš najinteligentija persona, jelde?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zatrovase velezovci forum do kraja. Ja ne vjerujem da su pojedinci toliko ograniceni pa ne kontaju da ih veteran trola 

Sta ce pijacari ja s 1 postom dobio 10 replika, primaju se zesce. Sta bi da se trudim trolat, ko taj veteran. Al meni se to ne da na forumu radit, jer sapire.worchester je napisao/la: ↑20 jul 2021, 09:47Zatrovase velezovci forum do kraja. Ja ne vjerujem da su pojedinci toliko ograniceni pa ne kontaju da ih veteran trola![]()
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Kad im se podjeli par šamara, onda oni trollaju. Tužno ko sve ima pristup internetu.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- oldschool72
- Kontakt:
nemoj na srpsku nejač...RacioEmocionalan je napisao/la: ↑20 jul 2021, 10:07Kad im se podjeli par šamara, onda oni trollaju. Tužno ko sve ima pristup internetu.
Velež do groba
-
- Kontakt:
worchester je napisao/la: ↑20 jul 2021, 09:47Zatrovase velezovci forum do kraja. Ja ne vjerujem da su pojedinci toliko ograniceni pa ne kontaju da ih veteran trola![]()

Naravno ostajem pri tome da su tesko ostetili nejako Posušje.
"JOŠ OD 1926"
- OldFashioned
- Kontakt:
Neiživljenoj djeci zabraniti pristup forumu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Oni trolaju i ne primaju se, a veležovci ne trolaju i primaju se. Genijalci sve fino smisle u svojoj glavi.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, Cwirek, Vanja8 i 31 gost.