Gdje je Nam ? Kad će grupna faza ?HordasOdMalena je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:02Gdje je gospodin Cerić? Kad će zlatne lopte, grupne faze? Hoće li to?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- oldschool72
- Kontakt:
ma opančar nije čist sam sa sobom, ne zna ni on sam bili kmečao na ije- ili ekaviciRodjeni81 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 23:00Vidis da mu je neko dao petaka da laje na forumu cijelu veceoldschool72 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:56ViDećemo u sLJedećomveteran 1987 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:45Nećete razbojnici, otimate od malog Posušja, vidjećemo već u sledećem kolu kad se namjerite na starijeg Mostarskog brata.![]()
![]()

Velež do groba
Nema i vidi se da žele da igraju i prave presing, nedostaje tu samo kvalitete, želja je tu, ali je očito da neki ne mogu ispratiti ovaj nivo fudbala pa ih protivnik pretrčava i sjecka se na prvom koraku kad je protivnik u naletu.
Ove 3 RS ekipe koje si naveo su definitivno lošije.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Leotar je po timu možda i najslabiji.
Ali Krunić nije uopšte loše trener, možda im je tu šanse za opstanak.
Doće nekih igrača sigurno, sa 2-3 iskusna, mogu do opstanka.
Ali Krunić nije uopšte loše trener, možda im je tu šanse za opstanak.
Doće nekih igrača sigurno, sa 2-3 iskusna, mogu do opstanka.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Što bi brat @Neutral rekao, Velež ovom pobjedom dolazi vrlo blizu titule, jedna ruka je već na trofeju. Iskoristili su kikseve Sarajeva, Zrinjskog i Širokog. Sumnjam da će ih Tuzla City moći ispratiti do kraja. 

"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
-
- Kontakt:
Pa ti si teško nepismen likoldschool72 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:56ViDećemo u sLJedećomveteran 1987 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:45Nećete razbojnici, otimate od malog Posušja, vidjećemo već u sledećem kolu kad se namjerite na starijeg Mostarskog brata.![]()

"JOŠ OD 1926"
- oldschool72
- Kontakt:
Nisam ja nepismen nego si ti malo ograničen shvatiti poentu što me nimalo ne čudi...veteran 1987 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 23:07Pa ti si teško nepismen likoldschool72 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:56ViDećemo u sLJedećomveteran 1987 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:45Nećete razbojnici, otimate od malog Posušja, vidjećemo već u sledećem kolu kad se namjerite na starijeg Mostarskog brata.![]()
![]()
Velež do groba
Koliko je ovo utakmica bez poraza, pitam za prijateljicu
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Nepismen si i sa tobom daljnja rasprava je besmislena, koeficijent inteligencije kao sobna temparatura. Maksimalno.oldschool72 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 23:13Nisam ja nepismen nego si ti malo ograničen shvatiti poentu što me nimalo ne čudi...
"JOŠ OD 1926"
- Simpatizer
- Kontakt:
Nemoj ga vise. 

- oldschool72
- Kontakt:
Znas kako se u BiH racuna 30,31,32,33, VelezOnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 23:15Koliko je ovo utakmica bez poraza, pitam za prijateljicu
-
- Kontakt:
Sad ozbiljnije.
Prvo kolo, samo sam ocekivao bolji rez Sarajeva, ostalo manje vise ocekivano, mozda me i Siroki iznenadio jer je iscupao bod nakon brodoloma u Albaniji. Tek od petog ili sestog kola neke stvari ce biti jasnije, kad ekipe sklope timove za jesenje borbe.
Prvo kolo, samo sam ocekivao bolji rez Sarajeva, ostalo manje vise ocekivano, mozda me i Siroki iznenadio jer je iscupao bod nakon brodoloma u Albaniji. Tek od petog ili sestog kola neke stvari ce biti jasnije, kad ekipe sklope timove za jesenje borbe.
"JOŠ OD 1926"
- Tristan
- Kontakt:
Kod njih je normalno reci "gOnjati" , "sljedecOm" i "visočiji" i on bi da prica o pravopisu.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- HordasOdMalena
- Kontakt:

Nisam ja najavljivao grupne faze (koliko se sjećam

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Rekao sam da je lagana utakmica za Velez, ocekivao sam 3:0, da su igrali sa najjacim sastavom pala bi i petarda. Ljudi treniraju nakon utakmice, Fedja daleko najbolji trener u ligi.
Velez je prosle sezone osvojio trece mjesto, niko im nije otisao a dodatno su se pojacali. Sve osim prva dva mjesta u ligi bilo bi iznenadjenje.
Od pet najboljih igraca u ligi, Velez ima dva, Radovca i Brandao. Samo povrede i suci mogu zaustaviti Veleza u pohodu na Evropu, a mozda i titulu. Igraju napdacki fudbal, jako agresivno, jedina ekipa koja igra presing, sto je svakako mac sa dvije ostrice sto smo vidjeli u 1 ili 2 minuti kada je igrac Posusja izasao 1 na 1 sa golmanom Veleza.
Zar ima neko u ligi, mimo navijaca zrinjskog da moze mrziti ovaj Velez i njihovu igru?
Svaka im cast, njihove utakmice nisu nimalo dosadne za gledati jer igraju otvoren fudbal.
Velez je prosle sezone osvojio trece mjesto, niko im nije otisao a dodatno su se pojacali. Sve osim prva dva mjesta u ligi bilo bi iznenadjenje.
Od pet najboljih igraca u ligi, Velez ima dva, Radovca i Brandao. Samo povrede i suci mogu zaustaviti Veleza u pohodu na Evropu, a mozda i titulu. Igraju napdacki fudbal, jako agresivno, jedina ekipa koja igra presing, sto je svakako mac sa dvije ostrice sto smo vidjeli u 1 ili 2 minuti kada je igrac Posusja izasao 1 na 1 sa golmanom Veleza.
Zar ima neko u ligi, mimo navijaca zrinjskog da moze mrziti ovaj Velez i njihovu igru?
Svaka im cast, njihove utakmice nisu nimalo dosadne za gledati jer igraju otvoren fudbal.
- oldschool72
- Kontakt:
E moja šajkačo, u Mostaru sigurno ne.
Neka je taketo i maketo

Velež do groba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.