FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Meni se uopste ne svidja Dzenisova pozicija. Nije to to. Po meni Maksimovic najkonkretniji. Malo je podsjetio na onih par utakmica iz Smajiceve ere. Bas je riskantno Zizovic mijenjao formaciju kad smo imali dominaciju, ali srecom zabismo. Da je sad i Radnik otrest pa nek se oni konsoliduju malo kasnije 

Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Izgledamo i jesmo triput bolji nego prošle sezone, neće niko s nama lako proći ove godine samo da ostane u klubu i oko kluba ovakvo stanje. Plate redovne i očekujem nas u gornjem dijelu tabele sigurno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Imamo krila i poluspiceva na.izvoz. Neko je spominjao jos par pojacanja, nama bi na ovu ekipu legao samo centralni vezni da moze poslati kombinovati sa Sasom i da je trkac. Realno i Balic i Kurtalic su klasicni zadnji vezni, Predragovic to nije. Nek odrijese kesu za Stilica pa sta bude 

Fina igra, mnogo prilika ali prva je utakmica pa se nadam da ce popraviti i realizaciju.
Idemo po tri boda u Bijeljinu.
Idemo po tri boda u Bijeljinu.
Ja sam bio na sjeveru, i bas mi se nekakonucinilo da je na zapadu bilo pa i vise od 1000 ljudi
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- TzBulevar87
- Kontakt:
Pamti li iko onakvu navalu iz prvih 11 sinoć, Maksa-Adi-Osma, milina za pogledati 
Em naši, em valjaju

Em naši, em valjaju

075
Svaka cast Zizovicu i momcima na pobjedi jako teska utakmica gdje je protivnik dosao da se brani
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Ne zanima jel Rudar ili neko drugi, ali ne pamtim kad smo onako nekog izdominirali u prvom poluvremenu, pamtim samo da nas Zrinjski onako izdominira.
Visok presing, brze tranzicije i brzi napadi, Maksa je bio odlican, podcjenjen kao i uvijek.
Opet neki nadju zamjere, tanko, lose, treba ovo treba ono, polako ja sam zadovoljan.
Visok presing, brze tranzicije i brzi napadi, Maksa je bio odlican, podcjenjen kao i uvijek.
Opet neki nadju zamjere, tanko, lose, treba ovo treba ono, polako ja sam zadovoljan.
Maksa je vec duze vrijeme debelo potcijenjen igrac i malo hvaljen, izuzev Saida on je jedini nas igrac koji hoce uz to i zna uc u dribling i koji to konstantno radi.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Odlicno izdanje za prvu prvenstvenu tekmu....to su uvijek bile teske utakmice. Najvece Slobodino pojacanje je Mladen Zizovic.
🔴⚫️
Bravo momci ,najbitniji nam je start da ne rasipamo bodove...ici iz utakmice u utakmicu i bice to dobro.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
zamal nas je Murinjo sa svojim eksperimentisanjima kostao pobjede, ali eto dobro je.
prvo poluvrijeme u polju dobra igra, posebno trkacki, jak pritisak , cesto uzimanje lopti i na 35 m od njihovog gola, stvarno nisu mogli preko pola izac kako treba.
medjutim prema naprijed smo strasno sterilni bili u tom dijelu utakmice prvenstveno zbog ove nove pozicije za Dzenisa, gdje uopste nije iskortisten koliko moze biti ofanzivno.
U prvom dijelu Maksa ubjedljivo najjaci, Osmic dobar u pritisku ali nema zavrsnice, Kurta svoje super odradio. Civa je bio najlosiji, konstantno daleko od igraca, moglo nas je to kostati da je samo malo ozbiljniji rival bio. Fedor isto upitan iza spica, posebno jer je nekompatibilan sa Alicem koji se nije dobro snasao u prvom dijelu. Umjest da otvara u dubinu, da popuni sesnaesterac mi smo konstnano imali igraca koji probije po strani i nema kome da posalje loptu u 16 . morali ili traziti neke povratne na 25 ili sam ici u zavrsnicu iz nepovoljne pozicije.
drugo pol smo malo pali, imali su ljudi finih sansi, i stvarno me Bukvic iznenadio pozitivno, sve pohvale za njega. Igra je pala jer smo zrtvovali Sasu koji je motor ekipe. Medjutim opet vrhunska akcija kod gola, Fedor se izvadio pasom, Abid dobro odradio svoje a Ramic pokazao da ce biti veliko pojacanje.
medjutim sad je problem ko i kako ce igrati, posebno sa tim u-21 igracima (toliko o tome da nemamo s tim problema). Alic je dobar igrac, ali premlad da vodi navalu posebno kada iza sebe nema realizatore kao sto nije imao jucer. Ono je lijepo izgledalo Maksa, Sasa, Fedor, Alic, ali 3 godine ne bi dali gola tako, tj samo ga Sasa od tih igraca moze dati.
u Bijeljinu valja po 3 boda, ali morat ce napraviti neke korekcije. Isto tako se nadam da Sasa nece ispastati zbog Veselog.
Ja bih u Bijeljini krenuo:
Bukvic
Bega, Jusa, Keni, Osmic. Posebno jer Civa na beku, a ni Karisik mi nisu bili nesto sad toliko dobri.
Kurta, Fedor, Dzenis
Abid, Sasa, Ramic. U drugom imamo Saida, Civu, Balica, Veselog, Karisika da ubacimo ako nesto ne bude islo.
Radnik je bas los i pruza se dobra sansa, zato se nadam da Murinjo nece puno srat vec izvest najbolje sto imamo, pa po cijenu i izmjene u21 igraca odmah, pa da se donesu 3 boda.
prvo poluvrijeme u polju dobra igra, posebno trkacki, jak pritisak , cesto uzimanje lopti i na 35 m od njihovog gola, stvarno nisu mogli preko pola izac kako treba.
medjutim prema naprijed smo strasno sterilni bili u tom dijelu utakmice prvenstveno zbog ove nove pozicije za Dzenisa, gdje uopste nije iskortisten koliko moze biti ofanzivno.
U prvom dijelu Maksa ubjedljivo najjaci, Osmic dobar u pritisku ali nema zavrsnice, Kurta svoje super odradio. Civa je bio najlosiji, konstantno daleko od igraca, moglo nas je to kostati da je samo malo ozbiljniji rival bio. Fedor isto upitan iza spica, posebno jer je nekompatibilan sa Alicem koji se nije dobro snasao u prvom dijelu. Umjest da otvara u dubinu, da popuni sesnaesterac mi smo konstnano imali igraca koji probije po strani i nema kome da posalje loptu u 16 . morali ili traziti neke povratne na 25 ili sam ici u zavrsnicu iz nepovoljne pozicije.
drugo pol smo malo pali, imali su ljudi finih sansi, i stvarno me Bukvic iznenadio pozitivno, sve pohvale za njega. Igra je pala jer smo zrtvovali Sasu koji je motor ekipe. Medjutim opet vrhunska akcija kod gola, Fedor se izvadio pasom, Abid dobro odradio svoje a Ramic pokazao da ce biti veliko pojacanje.
medjutim sad je problem ko i kako ce igrati, posebno sa tim u-21 igracima (toliko o tome da nemamo s tim problema). Alic je dobar igrac, ali premlad da vodi navalu posebno kada iza sebe nema realizatore kao sto nije imao jucer. Ono je lijepo izgledalo Maksa, Sasa, Fedor, Alic, ali 3 godine ne bi dali gola tako, tj samo ga Sasa od tih igraca moze dati.
u Bijeljinu valja po 3 boda, ali morat ce napraviti neke korekcije. Isto tako se nadam da Sasa nece ispastati zbog Veselog.
Bukvic
Bega, Jusa, Keni, Osmic. Posebno jer Civa na beku, a ni Karisik mi nisu bili nesto sad toliko dobri.
Kurta, Fedor, Dzenis
Abid, Sasa, Ramic. U drugom imamo Saida, Civu, Balica, Veselog, Karisika da ubacimo ako nesto ne bude islo.
Radnik je bas los i pruza se dobra sansa, zato se nadam da Murinjo nece puno srat vec izvest najbolje sto imamo, pa po cijenu i izmjene u21 igraca odmah, pa da se donesu 3 boda.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Meni je civa bio top na beku, dok ga ne prebaci na stopera.
Ja sam se protiv Dobojlija ibretio zbog Dzenisa na de facto 6ici u toj nekoj 4231. Fedor je, kazu, divno gradsko dijete, nelos fudbaler ali sam uvjeren da je iza 9ke mnogo korisniji Beganovic, tim prije sto je i sporiji fudbaler, ima taj sut, cak i nije hendikepiran od podvaljivanja lopti.
On kao box to box veznjak mislim da je nedorastao. Tu imas Balica, klupiraj Fedora i mnogo bi to bolje bilo.
Jazuk je i Osmic na lijevom beku.
Jazuk je i sto Amara nece.
Uglavnom, ono sto je pozitivno dugo, dugo nismo vise licili na klub. Pa ljudi dragi, kada smo zadnji put' iskljucivo diskutovali o taktici i odabiru igraca.
Bravo za rad uprave.
Ovo je fakat administracija, a ne, kao do sada, ego trippin' pojedinca.
Idemo dalje!
On kao box to box veznjak mislim da je nedorastao. Tu imas Balica, klupiraj Fedora i mnogo bi to bolje bilo.
Uglavnom, ono sto je pozitivno dugo, dugo nismo vise licili na klub. Pa ljudi dragi, kada smo zadnji put' iskljucivo diskutovali o taktici i odabiru igraca.
Bravo za rad uprave.
Idemo dalje!
tz tz tz tz tz tz
Jbg. to su trenerove zamisli, ne mozemo mi znati kakve on njima zadatke da ponaosob.slusalica je napisao/la: ↑19 jul 2021, 15:55Ja sam se protiv Dobojlija ibretio zbog Dzenisa na de facto 6ici u toj nekoj 4231. Fedor je, kazu, divno gradsko dijete, nelos fudbaler ali sam uvjeren da je iza 9ke mnogo korisniji Beganovic, tim prije sto je i sporiji fudbaler, ima taj sut, cak i nije hendikepiran od podvaljivanja lopti.
Bravo za rad uprave.
Idemo dalje!
Od kad je Zizovic tu Predragovic igra blizu golu puno je opasniji.
Kako god duga je sezona i imamo konacno širinu tako da rotacija ce biti sigurno, kad ti sa klupe udje Said, Veseli, Abid, Ramic, Balic, to je vise nego odlicno.

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
4 nova sponzora danas!?!
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Iskreno mislim da Devedzic nece puno igrat ove sezone, od one utakmice protiv Zelje do kraja je sve bio na klupi osim jedne utakmice kad je mislim Jusic bio suspendovan u paru sa Avdicem je igrao. Cak je to prokomentarisao I Milenko u intervju za Meridian kad ga je Marko pitao moze li Devedzic bit vodja odbrane Slobode on je rekao "Pa vidite i sami da je na klupi stalno, to puno govori"ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑19 jul 2021, 14:15zamal nas je Murinjo sa svojim eksperimentisanjima kostao pobjede, ali eto dobro je.
Bukvic
Kurta, Fedor, Dzenis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.