FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Brada raste sa 16.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Shategabri
- Kontakt:
Onda Dupovca u napad danas i riješeno.feniksptica je napisao/la: ↑19 jul 2021, 14:52To golobrado pada u vodu kad ti iskusni Krste s bradom igra.
Samo ko će nam odbranu igrati?
Koševo Zapad
- siroliver69
- Kontakt:
Strah me faulova oko šesnaest, Brkića i neikustva našeg golmana po klizavom terenu.
Strah me svega u p.m., a opet vjerujem u pobjedu.
Ne igra Brkicsiroliver69 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 15:01Strah me faulova oko šesnaest, Brkića i neikustva našeg golmana po klizavom terenu.
-
- Kontakt:
Dobijamo lakše od očekivanog 

Ja sam mislio da ga ti završavaš da se vratiElCartel11 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 14:39Sta je sa Tatarom nesto ga nema u ekipi zadnje utakmice?

- ElCartel11
- Kontakt:
Ganjam nam jace kriloHaver ! je napisao/la: ↑19 jul 2021, 15:04Ja sam mislio da ga ti završavaš da se vratiElCartel11 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 14:39Sta je sa Tatarom nesto ga nema u ekipi zadnje utakmice?![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dakle očekivati skoro isti sastav ko protiv Milsamija, ja bi samo Oremuša vratio na desnog beka, a Palića upario sa Andrejom.
Juče 1,60 na nas,danas 2,00 

- feniksptica
- Kontakt:
Jebote ako nam Bagaric i Bodul ne mogu ni medju 18 onda smo prejaki
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dobar bajramluk.Naime, u prošloj sedmici fudbaleri i radna zajednica su na svoj račun dobili plate za februar i mart, a u ovoj sedmici na račun će im leći i plate zarađene za april i maj.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sad kad krene igrat Pidro kao nekad.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ne vjerujem u pobjedu, ama baš nikako danas. X puna šaka brade
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- feniksptica
- Kontakt:
Prica se na kafi da se ne vjeruje u pobjedu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ja bi prije golmana doveo nego lijevog beka. Salcin je igra pristojno na lijevom beku kod vinka.
Ima jos islamovic imamovic pa i hebib plus pidro.
Dalice zategnuti misic zvani polen alergija moci igrat danas bar 30 min
Sa bodom bi bio zadovoljan posebno ako nebude mogo lazic sevija bagaric igrat..
Naprijed naprijed Sarajevo
Tc se uvjek fino napali kad igraju protiv nas uigranisu odradili su bolje pripreme i trenutno imaju bolji tim ako ovi nadi novo pridosli nebudu mogli igrat.
Hadzic Emir je givorio da nismo mogli cmiljenica registrovat jer smo imali dug prema poreznoj i vjerovatno je to i sada problem. Bolje bilo da smo poreznoj isplatili dug nego igracima. Igrac dok tuzi dok tuzba stigne mi cemo dobit lovu od evrope kove i lagano debile isplatit.
TAKODJE MI JE USI ZAPARALO JUCE KADUMOVA IZJAVA MISMO NASLI INVESTITORA AL TO CE TRAJAT 3-4 godine..
Ima jos islamovic imamovic pa i hebib plus pidro.
Dalice zategnuti misic zvani polen alergija moci igrat danas bar 30 min
Sa bodom bi bio zadovoljan posebno ako nebude mogo lazic sevija bagaric igrat..
Naprijed naprijed Sarajevo
Tc se uvjek fino napali kad igraju protiv nas uigranisu odradili su bolje pripreme i trenutno imaju bolji tim ako ovi nadi novo pridosli nebudu mogli igrat.
Hadzic Emir je givorio da nismo mogli cmiljenica registrovat jer smo imali dug prema poreznoj i vjerovatno je to i sada problem. Bolje bilo da smo poreznoj isplatili dug nego igracima. Igrac dok tuzi dok tuzba stigne mi cemo dobit lovu od evrope kove i lagano debile isplatit.
TAKODJE MI JE USI ZAPARALO JUCE KADUMOVA IZJAVA MISMO NASLI INVESTITORA AL TO CE TRAJAT 3-4 godine..
Dokle dogura ona nagradna igra za proslu sezonu, ko je ubrao kajmak
?

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ljudi dobili plate za februar i mart 2020, a tek Ce sad dobiti za april i maj, znaci kanarinac je bio upravu..

Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 19 jul 2021, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ne lazite narod, 13 mjeseci kasne plate, plus premije za titulu iz 2015.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jel istina da je Risto Mitrevski tužio klub za neisplaćene plate iz 2014. godine?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
S obzirom da se pojacavamo ovo danas ce nam biti tekma s maltene , B timom,zato bi nam pobjeda ogromno znacila,mada bi I bod bio OK. No,bice tesko. TC ce pokusati iskoristiti sansu.
Ne bih danas stavljao Pidru. On ni kad je u top formi nije neki igrac a sad poslije Milsamija I nase opravdane kritike je mentalno sjeban. Nije on kalibar,da se moze nositi s prtiskom.
Ne bih danas stavljao Pidru. On ni kad je u top formi nije neki igrac a sad poslije Milsamija I nase opravdane kritike je mentalno sjeban. Nije on kalibar,da se moze nositi s prtiskom.