neka bude tako i danas

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
neka bude tako i danas
Vjeruj mi da bi stavio i Kanurica, samo da rumenog ne gledam više. Od njega tesko da neko moze biti losiji.AlfredNobel je napisao/la: ↑19 jul 2021, 03:45Igrača koji čitavu karijeru igra defanzivnog veznog, ti bi stavio na beka? I to iz razloga jer nemamo dobrog lijevog beka?ajdohordas je napisao/la: ↑19 jul 2021, 02:36Kontam nesto u 02:34… ako ne dovedemo beka, a vjerovatno necemo… ja cu dobiti rak očiju gledajuci Pidru na beku ove sezone.
Sta mislite kada bi sa ovim Palićem pokusali na toj poziciji ? Nije nikada to igrao, ali kada bi pokusali mozda ne bi toliko lose bilo.
I Halilovic nije nikad bek igrao pa je solidan kod nas bio na toj poziciji.
Po meni je veci prioritet da se rijesi bek nego golman. I ne mogu da vjerujem kakav smo mi kiks napravili sa Dizdarevicem, umjesto da posaljemo momka negdje da bude prvi golman i da ga vratimo sa kakvim takvim iskustvom, mi ga poslali u MDK da bude treci golman. Svasta…. I sada opet trazi golmana a mogli smo njega gurat i trpiti kao Kovu.
Kakvo izmišljanje pozicija i slične gluposti. Ne može se igrač za dva treninga naučiti određenoj poziciji, niti ga uopšte treba učiti. Ne znam kako vam takve ideje padaju na pamet..
Salčin nije ubleha, ali isto tako nije ni neki majstor kakvim se ovdje predstavlja. Ima vicu u igri i to je sve. Snage nema, šut i centaršut za bogu plakati, te vrlo često solira i pelja loptu do mile volje.
Za mene ni blizu nekog kvaliteta, s obzirom koliko raja svršava. Da ima potencijala, itekako.
Nemoj se džaba furat na sušića nema od njega ništaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jul 2021, 10:47Bagaric..............................Bodul...................................Fanimo
...........................................Susic...............................................
..............................Oremus...........Djokanovic...........................
Novi bek................Dupovac..........Lazic........................Sevelj..
...........................................Buric................................................
Realno kad bi zavrsili Burica i doveli lijevog beka bili bi sigurno prvi kandidati za titulu,i vjerujem da bi je uzeli sa ovim timom
Mi od Crepulje nemamo tog veznjaka koji je povezivao odbranu i napad i držao tempo utakmiceElCartel11 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 11:41Oremus i Djokanovic ne mogu igrati zajedno u vezi. Isto tako mislim, da ne mogu Ševelj i Djokanovic zajedno igrati. To su defanzivni vezni koji su u fazi napada anemicni.
Nama fali jedan CM koji ce povezati ekipu. Susic to slabo radi za sad. Ali ko po obicaju ima jos pola godine ugovora pa bi mogao sad eksplodirati.
Crepulja je kod nas bio puno povrijedjen ali ono sto je igrao se je vidjelo, koliko nam takav igrač znacikeli je napisao/la: ↑19 jul 2021, 11:45Mi od Crepulje nemamo tog veznjaka koji je povezivao odbranu i napad i držao tempo utakmiceElCartel11 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 11:41Oremus i Djokanovic ne mogu igrati zajedno u vezi. Isto tako mislim, da ne mogu Ševelj i Djokanovic zajedno igrati. To su defanzivni vezni koji su u fazi napada anemicni.
Nama fali jedan CM koji ce povezati ekipu. Susic to slabo radi za sad. Ali ko po obicaju ima jos pola godine ugovora pa bi mogao sad eksplodirati.
Ja ba 24 mjeseca bez plata ljudi.
Pretjera ga brate ali ono bas