FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
83
37%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
24%

Ukupno glasova: 225

Saban123
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Saban123 » 19 jul 2021, 00:56

JavierBosnia je napisao/la:
19 jul 2021, 00:49
JASMIN BURIĆ JE NOVI IGRAČ FK SARAJEVO!

slika

Jasmin Burić novi je igrač Fudbalskog kluba Sarajevo. Tridesetčetverogodišnji golman na Koševo dolazi kao slobodan igrač iz ekipe Hapoel Haife.

Burić je potpisao ugovor u trajanju od dvije godine.

JASMIN BURIĆ: Uvijek je lijepo vratiti se u svoju domovinu, pogotovo igrati za klub kao što je FK Sarajevo. Svjestan sam pritiska i imperativa pobjede svake utakmice koji se stavlja nama na leđa i drago mi je zbog toga. Nadam se da ću svojim iskustvom također pomoći i razvijanju mladih golmana u klubu. Drago mi je što se publika vratila na stadione i jedva čekam istrčati na Koševo!

Burić je do sada u karijeri igrao za Čelik, Lech i Hapoel.

:bih: :bih: :bih:
Ko te ne zna provjeravo bi... :rol:
Al dobar, nema sta :bih:

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 19 jul 2021, 00:57

To su upalili reflektore :cool:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 19 jul 2021, 00:58

Ma jak blic :urnebes:
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 jul 2021, 01:03

Hoće li braniti sutra?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 19 jul 2021, 01:06

Adi je na golu sutra. Trazili smo iskustvo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 19 jul 2021, 01:07

AlfredNobel je napisao/la:
19 jul 2021, 01:03
Hoće li braniti sutra?
Neće Bagarić branit :D
ORIGINAL 1987

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 19 jul 2021, 01:09

ElCartel11 je napisao/la:
18 jul 2021, 23:08
BordoSarajevo je napisao/la:
18 jul 2021, 23:01
Fini rezultati za nas na ovom početku.
Borac, Zrinjski, Željo i Široki po bod, mi dobijemo, svi su na -2 al valja dobit, sa ovim kadrom realnije je da smo ispod svih -1.

Da je sutra kakvu ludu sreću pa uvaljat frljoku i popravit atmosferu. Kad budemo kompletni i ako se dovede još igrača kao što se govori, mogli bi mi bit u borbi za vrh.
Podržat momke i trenera pa šta bude bude.
Mi smo se sa Bagaricem i Bodulom dobro ukljucili u borbu za vrh. Borac, Zrinjski i mi trenutno sa najjacim igrackim kadrom.
Kako po tebi zrinjski ima jak sastav?
Zrinjski je nazadovao mnogo, u klubu im je totalna rapsodija, nesto kao i kod nas prije vracanja Tana, medjutim mi smo opasno krenuli sa pojacanjima i vratili se na noge dok njih nema nigdje.
Po meni sa ovom cetvoricom koju smo doveli, uz jos 2 pojacanja mi smo ponovo ispred svih. Opet, pare ce imati glavnu ulogu jer znamo gdje smo bili kad god je sve redovno bilo.
Pod moranje golman i bek, nismo smjeli uopste uci u sezonu ovako.
NEMA NAZAD

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 19 jul 2021, 01:26

Foux87 je napisao/la:
19 jul 2021, 00:55
JavierBosnia je napisao/la:
19 jul 2021, 00:49
JASMIN BURIĆ JE NOVI IGRAČ FK SARAJEVO!

slika

Jasmin Burić novi je igrač Fudbalskog kluba Sarajevo. Tridesetčetverogodišnji golman na Koševo dolazi kao slobodan igrač iz ekipe Hapoel Haife.

Burić je potpisao ugovor u trajanju od dvije godine.

JASMIN BURIĆ: Uvijek je lijepo vratiti se u svoju domovinu, pogotovo igrati za klub kao što je FK Sarajevo. Svjestan sam pritiska i imperativa pobjede svake utakmice koji se stavlja nama na leđa i drago mi je zbog toga. Nadam se da ću svojim iskustvom također pomoći i razvijanju mladih golmana u klubu. Drago mi je što se publika vratila na stadione i jedva čekam istrčati na Koševo!

Burić je do sada u karijeri igrao za Čelik, Lech i Hapoel.

:bih: :bih: :bih:
Nekako mi Jasmin svijetliji od pozadine :nene:
Nista dok zvanicna neobjavi :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 jul 2021, 02:08

NajvecaRadosti je napisao/la:
18 jul 2021, 23:16
Brt mili koliko se samo dizu Zrinjski i Tuzla a nista specijalno(nadam se da me nece karma zbog ovoga lupiti sutra :urnebes: )

Borac isto onako,kad oni ne mogu dobiti Zeljinu djecu sve vam jasno,jos ako im ode Zakaric ili Vranjes ma nista od njih

Veleza vidim kao najveceg konkurenta ove sezone

Ako se i Bagaric i Bodul pokazu kao prava pojacanja i krenu sa golovima,uz to da se dovede jos neko pojacanje
Ja nas vidim kao najvece favorite za titulu

Napisao je Kartel gore,ovako je realno stanje da je sve posteno i fer
Sad hoce li sudije ponovo odlucivati utakmice ostaje da vidimo,mislim da ce ovu sezonu ipak morati malo povuci rucnu,ocekujem bar malo bolje sudjenje ove sezone
Dzaba sto Bagarica,Bodula kad imaju sudije iza sebe i Vicu plus Prijedor,Bijeljina,Trebinje zamjenjuju nekakva domacinstva itd. Jedino mi je drago u svemu ovome sto se igrace tipa Salcina,Sabanovica,Pidre i slicnih ubleha da to nisu talenti vec ublehe tu dodaj i Velkoskog i Hebiba igraci koji samo uzimaju pare bez ikakvog zara,trke,emocije na terenu naprave kardinalnu gresku tj Pidro i lik nista boli ga ubo sa onom mlitavom facom. Nama trebaju borci pa i ako nemas kvalitet nadoknadis trkom,borbom al kod ovih debila nista,pa jedan Oremus sa toliko godina ima vise zara u sebi nego ovi bolidi

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 19 jul 2021, 02:15

Po čemu je Salčin ubleha?
ORIGINAL 1987

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 19 jul 2021, 02:16

Al ga usra za Salcina
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 jul 2021, 02:22

PeakyBlinders je napisao/la:
19 jul 2021, 02:15
Po svemu a to cemo i vidjeti duga je sezona. Od kad pratim Sarajevo vise bezlicnih igraca bez emocije,zara,borbenosti nisam vidio kad im vidis one face sve ti je jasno jedva cekaju da se zavrsi mec. Susic,Hebibovic,Pidro,Kurdic,Salcin sve bezmudi igraci koje je strah da bilo sta pokusaju na terenu jedino sto znaju da dodjaju prvom do sebe. To ljudi nisu zasluzili da primaju plate u Sarajevu makar one bile i 100 maraka. Kad se sjetim kako je Kova kojeg je vecina pljuvala nakon jednog kiksa kako reaguje emotivno ili Rahman,Mujakic odma ti sve bude jasno. Bio bi najsretniji da ni jednom ugovor nisu produzili

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 19 jul 2021, 02:36

Kontam nesto u 02:34… ako ne dovedemo beka, a vjerovatno necemo… ja cu dobiti rak očiju gledajuci Pidru na beku ove sezone.

Sta mislite kada bi sa ovim Palićem pokusali na toj poziciji ? Nije nikada to igrao, ali kada bi pokusali mozda ne bi toliko lose bilo.
I Halilovic nije nikad bek igrao pa je solidan kod nas bio na toj poziciji.
Po meni je veci prioritet da se rijesi bek nego golman. I ne mogu da vjerujem kakav smo mi kiks napravili sa Dizdarevicem, umjesto da posaljemo momka negdje da bude prvi golman i da ga vratimo sa kakvim takvim iskustvom, mi ga poslali u MDK da bude treci golman. Svasta…. I sada opet trazi golmana a mogli smo njega gurat i trpiti kao Kovu.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 jul 2021, 03:45

ajdohordas je napisao/la:
19 jul 2021, 02:36
Kontam nesto u 02:34… ako ne dovedemo beka, a vjerovatno necemo… ja cu dobiti rak očiju gledajuci Pidru na beku ove sezone.

Sta mislite kada bi sa ovim Palićem pokusali na toj poziciji ? Nije nikada to igrao, ali kada bi pokusali mozda ne bi toliko lose bilo.
Po meni je veci prioritet da se rijesi bek nego golman. I ne mogu da vjerujem kakav smo mi kiks napravili sa Dizdarevicem, umjesto da posaljemo momka negdje da bude prvi golman i da ga vratimo sa kakvim takvim iskustvom, mi ga poslali u MDK da bude treci golman. Svasta…. I sada opet trazi golmana a mogli smo njega gurat i trpiti kao Kovu.
Igrača koji čitavu karijeru igra defanzivnog veznog, ti bi stavio na beka? I to iz razloga jer nemamo dobrog lijevog beka?

Kakvo izmišljanje pozicija i slične gluposti. Ne može se igrač za dva treninga naučiti određenoj poziciji, niti ga uopšte treba učiti. Ne znam kako vam takve ideje padaju na pamet..

Salčin nije ubleha, ali isto tako nije ni neki majstor kakvim se ovdje predstavlja. Ima vicu u igri i to je sve. Snage nema, šut i centaršut za bogu plakati, te vrlo često solira i pelja loptu do mile volje.
Za mene ni blizu nekog kvaliteta, s obzirom koliko raja svršava. Da ima potencijala, itekako.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 jul 2021, 07:49

AlfredNobel je napisao/la:
19 jul 2021, 03:45
ajdohordas je napisao/la:
19 jul 2021, 02:36

Igrača koji čitavu karijeru igra defanzivnog veznog, ti bi stavio na beka? I to iz razloga jer nemamo dobrog lijevog beka?

Kakvo izmišljanje pozicija i slične gluposti. Ne može se igrač za dva treninga naučiti određenoj poziciji, niti ga uopšte treba učiti. Ne znam kako vam takve ideje padaju na pamet..

Salčin nije ubleha, ali isto tako nije ni neki majstor kakvim se ovdje predstavlja. Ima vicu u igri i to je sve. Snage nema, šut i centaršut za bogu plakati, te vrlo često solira i pelja loptu do mile volje.
Za mene ni blizu nekog kvaliteta, s obzirom koliko raja svršava. Da ima potencijala, itekako.
Brate ide lik prema 22 godini,kakav vise potencijal nije mu 18 godina.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 19 jul 2021, 08:12

PeakyBlinders je napisao/la:
19 jul 2021, 02:15
Nema ništa fakinsko u sebi :mrgreen:

Ozbiljno, lopte zna, al mekan skroz. Da je to kako promjeniti, nimalo loš.
Koševo Zapad

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jul 2021, 08:16

Svi na Koševo igra Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 jul 2021, 08:16

Sa Mirzadom bi bili pravo ****
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 19 jul 2021, 08:17

Golf2 je napisao/la:
19 jul 2021, 00:08
Mehanovic vrlo vjerovatno u iducih par dana da potpisuje.

Marjan Radeski, reprezentativac Makedonije, je bio blizu da potpise ali predomislio se u zadnjem trenutku. Izgleda da mu je neko koga poznaje ispricao “svasta” o atmosferi, platama i sl ;)

Po mojim saznanjima blizu je i Branislav Tomic, najbolji asistent srbijanske lige iz prosle sezone. Roditelji su mu iz Sarajeva, tako da bi se trebao voditi kao domaci a ne stranac…
Koliko ja znam, sve plate su isplaćene, a ide do kraja sedmice i dug poreskoj :cool:
Koševo Zapad

BjelasnicaSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BjelasnicaSarajevo » 19 jul 2021, 08:20

90minut je napisao/la:
19 jul 2021, 00:15
Golf2 je napisao/la:
19 jul 2021, 00:08
Mehanovic vrlo vjerovatno u iducih par dana da potpisuje.

Marjan Radeski, reprezentativac Makedonije, je bio blizu da potpise ali predomislio se u zadnjem trenutku. Izgleda da mu je neko koga poznaje ispricao “svasta” o atmosferi, platama i sl ;)

Po mojim saznanjima blizu je i Branislav Tomic, najbolji asistent srbijanske lige iz prosle sezone. Roditelji su mu iz Sarajeva, tako da bi se trebao voditi kao domaci a ne stranac…
Joj krste ebem li ga usta odvratna
Krste da je ista pricao o Sarajevu tim makedoncu, vec bi on bio igrac Sarajeva.
Vise on voli Sarajevo nego pojedini ovde veliki navijaci..

Krste :bih: :tokralju:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Hajdeee, riki46, samoFKS, Tatamata1946 i 66 gostiju.