FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ovo ako je tacno za slatke si !GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jul 2021, 23:21Izgleda da ce igraci u narednih dan - dva dobiti i ostatak plata sto im se duguje, i necemo im vise ni marke dugovati![]()
Ima da gore na terenu
Još jedan završen po infu. 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- BordoSarajevo
- Kontakt:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Samo reci poziciju i nista vise

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Bravo sve tacno. Jedino u nasoj ligi u svojim ekipama su glavni igraci Sušić, Velkoski, Štilić, Vranjes, Bekric, Bilblija, Cujuric, Gavric, i ostali dizelaši. Oni u iole ozbiljnim ligama nebi igrali 20 minuta.BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 jul 2021, 22:57Najveći problem naše ekipe i uopšteno naših bh ekipa su fizička sprema, energija igrača, sporost i učestale povrede.
Yebo ti igrača kojeg ti moraš u toku utakmice zamjeniti kakav god bio jer nije u stanju odigrati 90 minuta. Yebo ti igrača koji se svaka 3-4 kola povrijedi.
Tu pada taktika i sve zamisli, ne možeš mjenjat da nešto popraviš nego moraš mjenjat jer si primoran kad znaš da ih dosta ne mogu izgurat cijelu utakmicu. To su igrači na koje se ne možeš pouzdat, koji ne mogu skupit u kontinuitetu 10 utakmica po 90 minuta.
A takvih je puna liga, puna liga je sporih igrača-dizelaša, nespremnih kod kojih se to teško i popravlja zbog predispozicija, neenergičnih.
Velkoski jedva izvuče i jedno poluvrijeme, Sušić nakon pola sata već staje, Hebibović nakon 2 ponavljanja ostaje u napadu bez pomisli da se vrati jer ne može, Salčin u najboljim godinama nakon pola sata se presavija i čuči i govori da ne može, Pidru odjednom presječe i niđe ga i kamaru drugih.
Da ne govorim o mlitavim šutevima i ubačajima-balonima.
Đokanović, Oremuš imaju falenki dosta ali su igrači koji imaju predispoziciju da igraju često po 90 minuta, koji mogu i u 90oj šprint napravit kao i u 6oj minuti. Fanimo bi mogao u tu skupinu, možda i Šabanović. Ima ih još al mali broj. To su profesionalci, a gore pobrojani su amateri.
Hrvatska liga je za nas svemirski brod, ne igraju tamo neki strašni igrači, neki tehničari, igraju ljudi koji mogu trčat, koji su brzi, energični, koji mogu jako odvalit loptu, na kojih se možeš oslonut, koji nisu podložni povredama i onda to uz dobre terene izgleda neuporedivo bolje nego kod nas.
Kad budemo u ekipi imali 8/10 igrača koji mogu trčat ko Đokanović i Oremuš, bit ćemo dobra ekipa. Ne moraju to bit tehničari i neki znalci sa loptom, dovoljno ne dobar trener da ih "upućuje" i nećeš imat amatersko ispadanje, prekidanje linija i ono ko protiv Milsamija.
O ovome treba dobro razmisliti.
moj podoji
- ElCartel11
- Kontakt:
Joj braco jes me krenulo od petka.
Ja kad krenem ne znam stati. Zaustavljajte me braco ili cu nam probiti budžet

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Mehanovic vrlo vjerovatno u iducih par dana da potpisuje.
Marjan Radeski, reprezentativac Makedonije, je bio blizu da potpise ali predomislio se u zadnjem trenutku. Izgleda da mu je neko koga poznaje ispricao “svasta” o atmosferi, platama i sl
Po mojim saznanjima blizu je i Branislav Tomic, najbolji asistent srbijanske lige iz prosle sezone. Roditelji su mu iz Sarajeva, tako da bi se trebao voditi kao domaci a ne stranac…
Marjan Radeski, reprezentativac Makedonije, je bio blizu da potpise ali predomislio se u zadnjem trenutku. Izgleda da mu je neko koga poznaje ispricao “svasta” o atmosferi, platama i sl

Po mojim saznanjima blizu je i Branislav Tomic, najbolji asistent srbijanske lige iz prosle sezone. Roditelji su mu iz Sarajeva, tako da bi se trebao voditi kao domaci a ne stranac…
-
- Kontakt:
Golf2 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 00:08Mehanovic vrlo vjerovatno u iducih par dana da potpisuje.
Nemoj nam vise Makedonaca svega ti

Mehanovic bi bio odlican,isto kao i Tomic
Nadam se da ce jedan od njih dvojice šarnuti
Uglavnom,mozemo ocekivati bar jos 1 pojacanje u narednih 7-10 dana,mozda i prije

Bit ce ovo sve dobro aBd braćo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Joj krste ebem li ga usta odvratnaGolf2 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 00:08Mehanovic vrlo vjerovatno u iducih par dana da potpisuje.
Nema ko drugi hahahaha90minut je napisao/la: ↑19 jul 2021, 00:15Joj krste ebem li ga usta odvratnaGolf2 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 00:08Mehanovic vrlo vjerovatno u iducih par dana da potpisuje.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Joj sto ce nas obradovati za Bajram
Ovaj Makedonac zadnjih 6 golova, 5 iz penala, i bolje da nije potpisao.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 19 jul 2021, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ne letite raja, pravit se da je sve sivo, pa da nam bude bordo proljeće.
SARAJEVO SIAMO NOI
SARAJEVO SIAMO NOI
ORIGINAL 1987
- JavierBosnia
- Kontakt:
JASMIN BURIĆ JE NOVI IGRAČ FK SARAJEVO!

Jasmin Burić novi je igrač Fudbalskog kluba Sarajevo. Tridesetčetverogodišnji golman na Koševo dolazi kao slobodan igrač iz ekipe Hapoel Haife.
Burić je potpisao ugovor u trajanju od dvije godine.
JASMIN BURIĆ: Uvijek je lijepo vratiti se u svoju domovinu, pogotovo igrati za klub kao što je FK Sarajevo. Svjestan sam pritiska i imperativa pobjede svake utakmice koji se stavlja nama na leđa i drago mi je zbog toga. Nadam se da ću svojim iskustvom također pomoći i razvijanju mladih golmana u klubu. Drago mi je što se publika vratila na stadione i jedva čekam istrčati na Koševo!
Burić je do sada u karijeri igrao za Čelik, Lech i Hapoel.

Jasmin Burić novi je igrač Fudbalskog kluba Sarajevo. Tridesetčetverogodišnji golman na Koševo dolazi kao slobodan igrač iz ekipe Hapoel Haife.
JASMIN BURIĆ: Uvijek je lijepo vratiti se u svoju domovinu, pogotovo igrati za klub kao što je FK Sarajevo. Svjestan sam pritiska i imperativa pobjede svake utakmice koji se stavlja nama na leđa i drago mi je zbog toga. Nadam se da ću svojim iskustvom također pomoći i razvijanju mladih golmana u klubu. Drago mi je što se publika vratila na stadione i jedva čekam istrčati na Koševo!

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nekako mi Jasmin svijetliji od pozadineJavierBosnia je napisao/la: ↑19 jul 2021, 00:49JASMIN BURIĆ JE NOVI IGRAČ FK SARAJEVO!
![]()
![]()
![]()

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Trenutno korisnika/ca: Evander, juka55, keli, Mahalac7, mire971, MostarskiSin, nedimmmm1337, Proximic i 165 gostiju.