FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
83
37%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
24%

Ukupno glasova: 225

Haver !
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Haver ! » 18 jul 2021, 22:32

ElCartel11 je napisao/la:
18 jul 2021, 22:26
NajvecaRadosti je napisao/la:
18 jul 2021, 22:17
ElCartel11 je napisao/la:
18 jul 2021, 22:12
Krpic nam uvijek uvali gol. Njega se treba dobro paziti.
Doffo im je opasan kao i Brkic sreca nece igrati. Tu nema ni Badjija koji nam je takodje znao praviti probleme.

Pošto i sutra igramo bez pravog napadaca ni remi nije los.
Ne znam ima li Bagaric nase papire
Ako ima onda sutra mora igrati,inace veliki kiks Sablica
Ako nema onda ce pricekati 10-15 dana ako ne i vise
Valjda ima ali opet tesko vjerujem, da cemo ga uspjeti registrovati do sutra.
Mi nikad nismo registrovali igrača na vrijeme, tako da čisto sumnjam da je drugačije ovaj put.
A sve i da smo poduzeli sve potrebne korake, mislim da nakon ovih sastanaka i bojkota, savez bi se "oglušio" i mislim da će to redovno raditi u sličnim situacijama ove sezone kada smo mi u pitanju

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 18 jul 2021, 22:35

Kerim Palic za dan...
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

gandi
Kontakt:

Post Postao/la gandi » 18 jul 2021, 22:41

Da li bi Azir Muminović bio bolje rješenje od dvojca Kanurić / Dizdarević ? Mislim da je još uvijek slobodan.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 18 jul 2021, 22:43

gandi je napisao/la:
18 jul 2021, 22:41
Da li bi Azir Muminović bio bolje rješenje od dvojca Kanurić / Dizdarević ? Mislim da je još uvijek slobodan.
Svakako se sa Buricem pregovara, mislim da ćemo se uspjeti dogovoriti, a Muminovic je rupa samo takva
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 18 jul 2021, 22:47

feniksptica je napisao/la:
18 jul 2021, 22:35
Kerim Palic za dan...
Da ali za Evropu. Mogao je i Sablić prije 10 dana bit na klupi protiv Milsamija, ali ne može sutra protiv TC.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 18 jul 2021, 22:49

Ne nego je odmah unesen u nas comet sistem..postavljo sam sliku. Cak je prije bio tu nego ga je klub sluzbeno predstavio. A Sablica Bagarica nema
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 jul 2021, 22:57

Najveći problem naše ekipe i uopšteno naših bh ekipa su fizička sprema, energija igrača, sporost i učestale povrede.

Yebo ti igrača kojeg ti moraš u toku utakmice zamjeniti kakav god bio jer nije u stanju odigrati 90 minuta. Yebo ti igrača koji se svaka 3-4 kola povrijedi.
Tu pada taktika i sve zamisli, ne možeš mjenjat da nešto popraviš nego moraš mjenjat jer si primoran kad znaš da ih dosta ne mogu izgurat cijelu utakmicu. To su igrači na koje se ne možeš pouzdat, koji ne mogu skupit u kontinuitetu 10 utakmica po 90 minuta.

A takvih je puna liga, puna liga je sporih igrača-dizelaša, nespremnih kod kojih se to teško i popravlja zbog predispozicija, neenergičnih.

Velkoski jedva izvuče i jedno poluvrijeme, Sušić nakon pola sata već staje, Hebibović nakon 2 ponavljanja ostaje u napadu bez pomisli da se vrati jer ne može, Salčin u najboljim godinama nakon pola sata se presavija i čuči i govori da ne može, Pidru odjednom presječe i niđe ga i kamaru drugih.
Da ne govorim o mlitavim šutevima i ubačajima-balonima.

Đokanović, Oremuš imaju falenki dosta ali su igrači koji imaju predispoziciju da igraju često po 90 minuta, koji mogu i u 90oj šprint napravit kao i u 6oj minuti. Fanimo bi mogao u tu skupinu, možda i Šabanović. Ima ih još al mali broj. To su profesionalci, a gore pobrojani su amateri.

Hrvatska liga je za nas svemirski brod, ne igraju tamo neki strašni igrači, neki tehničari, igraju ljudi koji mogu trčat, koji su brzi, energični, koji mogu jako odvalit loptu, na kojih se možeš oslonut, koji nisu podložni povredama i onda to uz dobre terene izgleda neuporedivo bolje nego kod nas.

Kad budemo u ekipi imali 8/10 igrača koji mogu trčat ko Đokanović i Oremuš, bit ćemo dobra ekipa. Ne moraju to bit tehničari i neki znalci sa loptom, dovoljno ne dobar trener da ih "upućuje" i nećeš imat amatersko ispadanje, prekidanje linija i ono ko protiv Milsamija.

O ovome treba dobro razmisliti.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 jul 2021, 23:01

Fini rezultati za nas na ovom početku.
Borac, Zrinjski, Željo i Široki po bod, mi dobijemo, svi su na -2 al valja dobit, sa ovim kadrom realnije je da smo ispod svih -1.

Da je sutra kakvu ludu sreću pa uvaljat frljoku i popravit atmosferu. Kad budemo kompletni i ako se dovede još igrača kao što se govori, mogli bi mi bit u borbi za vrh.
Podržat momke i trenera pa šta bude bude.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 18 jul 2021, 23:08

BordoSarajevo je napisao/la:
18 jul 2021, 23:01
Fini rezultati za nas na ovom početku.
Borac, Zrinjski, Željo i Široki po bod, mi dobijemo, svi su na -2 al valja dobit, sa ovim kadrom realnije je da smo ispod svih -1.

Da je sutra kakvu ludu sreću pa uvaljat frljoku i popravit atmosferu. Kad budemo kompletni i ako se dovede još igrača kao što se govori, mogli bi mi bit u borbi za vrh.
Podržat momke i trenera pa šta bude bude.
Mi smo se sa Bagaricem i Bodulom dobro ukljucili u borbu za vrh. Borac, Zrinjski i mi trenutno sa najjacim igrackim kadrom. Znamo i sami, da dobar centarfor u ovoj ligi donosi dosta bodova. A valjda barem sa jednim ubodemo od ova dva nova.

Druga stvar ako dodju sva ova pojacanja sto se spominju i kojim čudom dovedemo normalnog lijevog beka mi smo prvi favorit za titulu opet. Previse vi svi uzdizete Borac i Zrinjski pa i Tuzlu a istina je, da nisu toliko jaci od nas.

Ovo pišem, u slucaju, da liga bude normala i regularna. Ako Vico nastavi gdje je stao onda se zna ko osvaja.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 18 jul 2021, 23:12

Kad zaigramo 352

LiBe
Sevelj Dupovac Lazic
Oremus Djokan TSS Dal Fanimo
Bagaric Bodul
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 18 jul 2021, 23:12

Mah Zrinjski nista specijalno Bgm, Velez i Borac ce biti te ekipe za vrh uz nas, jos ako nam dodju pomenuti igraci, bit ce extra :)
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 18 jul 2021, 23:16

Brt mili koliko se samo dizu Zrinjski i Tuzla a nista specijalno(nadam se da me nece karma zbog ovoga lupiti sutra :urnebes: )

Borac isto onako,kad oni ne mogu dobiti Zeljinu djecu sve vam jasno,jos ako im ode Zakaric ili Vranjes ma nista od njih

Veleza vidim kao najveceg konkurenta ove sezone

Ako se i Bagaric i Bodul pokazu kao prava pojacanja i krenu sa golovima,uz to da se dovede jos neko pojacanje
Ja nas vidim kao najvece favorite za titulu

Napisao je Kartel gore,ovako je realno stanje da je sve posteno i fer
Sad hoce li sudije ponovo odlucivati utakmice ostaje da vidimo,mislim da ce ovu sezonu ipak morati malo povuci rucnu,ocekujem bar malo bolje sudjenje ove sezone
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 18 jul 2021, 23:21

Izgleda da ce igraci u narednih dan - dva dobiti i ostatak plata sto im se duguje, i necemo im vise ni marke dugovati :salut:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 18 jul 2021, 23:21

Ima li kakvog lijevog beka na vidiku, ljubim vam karakter :?:

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 18 jul 2021, 23:22

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
18 jul 2021, 23:21
Izgleda da ce igraci u narednih dan - dva dobiti i ostatak plata sto im se duguje, i necemo im vise ni marke dugovati :salut:
Amidza iz bek madrfakrs

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 18 jul 2021, 23:23

Burić ima još nekoliko ponuda iz inostranstva pa zbog toga posao sa Sarajevom još nije zaključen, ali kako saznajemo, njegov prioritet je povratak u Bosnu i Hercegovinu nakon 12 i po godine karijere provedene u inostranstvu, pa samim tim Sarajevo ima jako dobre šanse da ovaj transfer i realizuje.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 18 jul 2021, 23:24

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
18 jul 2021, 23:21
:pray: :pray: :pray: :pray:
Igra bi se automatski poboljsala za bar 70%
A i sanse za titulu bi nam bile 3x vece
Amidza bas pumpa lovu izgleda :opaopa:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 18 jul 2021, 23:31

@GiS hvala na lijepim vijestima bruda <3
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 18 jul 2021, 23:32

Nirton je napisao/la:
18 jul 2021, 23:23
Burić ima još nekoliko ponuda iz inostranstva pa zbog toga posao sa Sarajevom još nije zaključen, ali kako saznajemo, njegov prioritet je povratak u Bosnu i Hercegovinu nakon 12 i po godine karijere provedene u inostranstvu, pa samim tim Sarajevo ima jako dobre šanse da ovaj transfer i realizuje.
On je rekao na kanalu Celika da hoce u Celiku da zavrsi karijeru,ali ni sam ne zna kada ce to biti,za godinu,dvije,tri...

Neki danas pisali da je on zavrsen??
Kad bi dosao bilo bi odlicno
Ako ne bude nista od toga,nista onda Boze moj,istrpit Kanurica i Dizdarevica ovu polusezonu i onda lagano na zimu u potragu

Igracu od skoro 35 godina se ne smije dati nikakva velika plata
Ja bi ponudio max.4000 eura mjesecno,pa ako hoce hoce
Ako nece,hvala i sretno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 18 jul 2021, 23:34

Ma Salčina i Oremuša na bekove i već si 30% jači. Zadnji vezni Palić i Đokanović. Ispred njih Sušić. Bagarić i Fanimo krila, a u vrhu, Bodul. Ako Burića bude gotov eto nas u ugri za titulu. Samo bez zvižduka igračima odma na početku. Sem Pidri, Hebi i Krletu.
Dobro će ovo izgledati za mjesec dana. Šta je to 4-5 kola.
ORIGINAL 1987

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Hrasno15, Pitar6785, Proximic, Vanja8 i 66 gostiju.