FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vrijeme je bilo da ga zabijete.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Hajdeeeeee
Zasluzena pobjeda, steta sto nismo u prvom iskoristili dominaciju.
Zasluzena pobjeda, steta sto nismo u prvom iskoristili dominaciju.
Jedan grad, jedna ljubav!
Super je ovo. Zaslužena pobjeda, jest da je go kasno stigao ali 3 boda su bitna. Mada cini mi se Rudar pravo tanak.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Nisu mi jasne rokade Jusic Said... Samo se nadam da nije kakva povreda. A ostalo ce se posloziti cestitam momcima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo neka je pobjeda, bitno za prvi dojam i samopouzdanje. Pa mi nije bitno 1:0 ili 5:0 isti mi je osjecaj.
- Beduin
- Kontakt:
Zazelio se covjek utakmica na stadionu, ona nervoza, strepnja. 0dlican pocetak, ekipa tek treba da uhvati takmicarsku formu i iskristalise se startnih 11. Jedno je jasno, Predragovica vise ne mogu smisliti, a uzima mjesto iza napadaca Dzenisu koji se trosio u oba pravca iako bi bio daleko korisniji blize golu umjesto ovog "igraca".
Lijeva strana fenomenalna u prvom poluvremenu i onda Zizovic to sj3ba guranjem Sase na beka, a Civica na stopera. Sasvim bespotrebno. Mi vazda Civica guramo tamo gdje ne treba.
Alic pretanak danas, u onim godinama on treba da ore zemlju, vrsi pritisak na protivnicku odbranu, a on... Ramic u zracnim duelima neprikosnoven, igrac za 16m, odlicno prsima spusta loptu i treba to cesce da iskoristimo, ali je zato pred kraj utakmice teturao kao da je odigrao 120 minuta.
I da, ne znam vise sta je sa Amaraom ali ovako ba ne ide. 0n iz sezone u sezonu sve losiji, iako je dosta falio prosle sezone i njegovim povratkom koliko-toliko se ustabilila desna strana, ali on u fazi odbrane i citanja protivnika je uzasan, skoro pa ne postoji na svojoj polovini. Steta sto ga se nije ikako unovcilo jer se bojim da ce i ostati i vucarati se po nasoj ligi kao ovakav, ako se ne uozbilji i pocne raditi na nedostacima.
3 boda najbitnija, idemo utakmicu po utakmicu, bod po bod, pokusati uhvatiti ritam pa mozda i budemo hit u ligi koja se sve losija. Evo primjer ovog Rudara, jadna ekipa, ovakvi kao danas nemaju sta traziti u ligi.
Lijeva strana fenomenalna u prvom poluvremenu i onda Zizovic to sj3ba guranjem Sase na beka, a Civica na stopera. Sasvim bespotrebno. Mi vazda Civica guramo tamo gdje ne treba.
Alic pretanak danas, u onim godinama on treba da ore zemlju, vrsi pritisak na protivnicku odbranu, a on... Ramic u zracnim duelima neprikosnoven, igrac za 16m, odlicno prsima spusta loptu i treba to cesce da iskoristimo, ali je zato pred kraj utakmice teturao kao da je odigrao 120 minuta.
I da, ne znam vise sta je sa Amaraom ali ovako ba ne ide. 0n iz sezone u sezonu sve losiji, iako je dosta falio prosle sezone i njegovim povratkom koliko-toliko se ustabilila desna strana, ali on u fazi odbrane i citanja protivnika je uzasan, skoro pa ne postoji na svojoj polovini. Steta sto ga se nije ikako unovcilo jer se bojim da ce i ostati i vucarati se po nasoj ligi kao ovakav, ako se ne uozbilji i pocne raditi na nedostacima.
3 boda najbitnija, idemo utakmicu po utakmicu, bod po bod, pokusati uhvatiti ritam pa mozda i budemo hit u ligi koja se sve losija. Evo primjer ovog Rudara, jadna ekipa, ovakvi kao danas nemaju sta traziti u ligi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Morao je ostavit jednog U21 igraca, izveo je Alica, osto mu Osmic, povuko Civu na stopera a Sasu na beka da se otvori pozicija za Saida.
Vjerovatno da bi mu ostali ofanzivniji igraci u odbranib(civa i sasa)
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Beduin
- Kontakt:
Jel bio ono penal za nas, jesul ponovili usporeni snimak? Meni je s A tribine izgledalo cist penal, od podignutu ruku lopta otisla u korner.
075 ❤
075 ❤
Dominacija jeste bila al nije bila ni toliko bajna igra, ali opet prvo kolo uvijek bude nekako tesko za svaki tim dosta pritiska, zelis s 3 boda otvorit sezonu i poslije neka ide samo. Iznerviralo me opet ono povlacenje nakon postignutog gola poslije kojeg sam mislio da ce se opustit i utrpat jos jedan, ovaj Rudar ako se ne pojaca ispadaju, igraci im vise lice na turisticke vodice nego na profesionalne igrace. Saša nas najbolji igrac veceras zao mk je sto gusi momka s rotacijama, i gura Fedora koji je ko qarina ispred njega na of veznom. Abid isto dobar s klupe, Osmic odlican amaru treba oduzet kapitensku i gurnut ovog malog na beka. Karisik dosta nesiguran, civic na trenutke ni gore ni dole. Treba takodjer pohvaliti i Bukvica imao je dobru odbranu prije naseg gola. Ocekujem da ce od slijedeceg kola biti lakse, idemo u bijeljinu po 3 boda samo i nista vise.

"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
- RollingPaper
- Kontakt:
Titula!
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- TzBulevar87
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Evo sad sam i ja vidio snimak, ipak nije penal. Jer je lopta prvo pogodila nogu i skrenula loptu u ruku.SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 21:46Pogodila ga u nogu pa u ruku, ne znam da li se to gleda kao penal.
Ali ruka jeste 100%.
075 ❤
075 ❤
Prvo poluvrijeme dobro,u drugom se oni vec oslobodili pritiska.. Beganovic sazrio za klupe,ne znam koji mu je djavo.. od prinova Karisik nesiguran bar ovu utakmicu,Bukvic dobar,on je bio najveca briga,Civic solidan moze jos bolje,Ramic veoma dobar,bice nam od velike pomoci..
Prvo kolo jbg i ne treba ocekivat neku bajnu igri,nadat se da ce kako koje kolo odmice biti sve bolje.. sad u Bijeljinu ,bod bi bio dobar,ako se otvori sansa uzet i sva tri,uzeo ih je Leotar,valjda cemo i mi,al mi smo poznati baksuzi..
Prvo kolo jbg i ne treba ocekivat neku bajnu igri,nadat se da ce kako koje kolo odmice biti sve bolje.. sad u Bijeljinu ,bod bi bio dobar,ako se otvori sansa uzet i sva tri,uzeo ih je Leotar,valjda cemo i mi,al mi smo poznati baksuzi..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Mislim da ce Zizovic bas biti na slatkim mukama oko ofanzivnog dijela. Ako Maksa igra na AMF na krilima imas Veselog, Dzenisa, Osmica, Abida, Saida, Zlicica...Opet ako Sasa igra krilo, najlogicnije je da Said bude AMF i opet petorica cekaju sansu za jedno krilo. Bas je guzva ako pretpostavimo da u sredini igraju Kurtalic, Balic, Predragovic.
U sredini bih ja stavio iskreno Balica Kurtalica i Maksimovica na AMF, desno Dzenisa iza na beku Osmica, u spicu Zlicica pokusati i lijevo Saida ili Veselinovica
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- Beduin
- Kontakt:
Sve zaboravim napisati, i veceras Zapad nije izdao, ocekivano, mislim da je znatno preko 500 ljudi bilo. Medjutim, Sjever jedva 200-250 ljudi max, onako odokativno. Bas razocaravajuce s obzirom da je prva utakmica s navijacima nakon dugo vremena i prva utakmica u sezoni, a i Uprava radi odlican posao i zasluzuju podrsku na ovaj nacin.
Mozda jeste 10KM puno s obzirom na kvalitet fudbala i da mi ne igramo neku bitnu ulogu vec duze vrijeme, ali ima svako mogucnost uzeti clansku, ali i zrtvovati se za klub u ovim teskim trenucima za fudbal i nasu Slobodu.
Ako bi vratili vise ljudi na stadione, onda bi bilo razumnije i da spuste cijenu karte. Sjecam se koliko se plakalo kad je Azmir podigao cijenu karte na 10KM, ali se tad igrao dobar fudbal, Evropa...
Mozda jeste 10KM puno s obzirom na kvalitet fudbala i da mi ne igramo neku bitnu ulogu vec duze vrijeme, ali ima svako mogucnost uzeti clansku, ali i zrtvovati se za klub u ovim teskim trenucima za fudbal i nasu Slobodu.
Ako bi vratili vise ljudi na stadione, onda bi bilo razumnije i da spuste cijenu karte. Sjecam se koliko se plakalo kad je Azmir podigao cijenu karte na 10KM, ali se tad igrao dobar fudbal, Evropa...
075 ❤
075 ❤

Slicno razmisljamo samo sto bi grehota bilo Osmica trositi na beku, taj mali je bas talenat i mogao bi napraviti dobru karijeru. Kad bi igrali 3-5-2, onda bi on bio idealan na tom RWB.
Karte su bile rasprodane sto je i ocekivano.Beduin je napisao/la: ↑18 jul 2021, 22:47Sve zaboravim napisati, i veceras Zapad nije izdao, ocekivano, mislim da je znatno preko 500 ljudi bilo. Medjutim, Sjever jedva 200-250 ljudi max, onako odokativno. Bas razocaravajuce s obzirom da je prva utakmica s navijacima nakon dugo vremena i prva utakmica u sezoni, a i Uprava radi odlican posao i zasluzuju podrsku na ovaj nacin.
Ko god je član kluba karta mu je 5km sto nije puno i mislim da ce se sad jos vise ljudi odluciti bas zbog toga da budu clanovi, sto je dobra stvar.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.