FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Kako saznajemo započeo je pregovore sa Sarajevom i pod uslovima da ne pronađe adekvatan inostrani angažman, što mu je prioritet, tada bi obukao bordo dres i pomogao ekipi sa “Koševa” u novoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Da da bas sa 34 godine ce naci inostrani angazman...
Da da bas sa 34 godine ce naci inostrani angazman...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
- PeakyBlinders
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tako je vise ljudi pricalo, ali jucer nije nikakvih crnaca bilo na treningu koliko znam
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro si upućenGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jul 2021, 20:28Tako je vise ljudi pricalo, ali jucer nije nikakvih crnaca bilo na treningu koliko znam

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Vidiš da debil spinuje jer nije niko minimilizirao bilo koga jedino ko je bio kritikovan su debili koji nisu iz Sarajeva i jedini domet im je da pišu na forumu još usput kritikuju a nisu koševa vidjeli.
A takvih je ovdje bruku!
A takvih je ovdje bruku!
Znači šuplja...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jul 2021, 20:28Tako je vise ljudi pricalo, ali jucer nije nikakvih crnaca bilo na treningu koliko znam
Ako je istina da se ganja Burić i da ce Bagarić igrati na lijevom krilu, ne razumijem gdje onda kontaju ugurati tog drugog bonusa U - 21 ?
Kako ti nije jasno?bordobijeli je napisao/la: ↑18 jul 2021, 20:22Al nikako mi nije jasno zasto se uvijek kasni s sklapanjem tima. Nikad nismo ušli spremni za Europu i novu sezonu. Ogroman ceh placamo zbog toga, valjda se nekad opametimo pa u januaru i proljetnom dijelu sklopimo tim za Europu.
Ne možeš ići u pekaru, kupiti hljeb, ako nemaš para da ga platiš.
Vjv Salcin ili Dal uz Andreja
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Koji vokabular autihtonog Sarajlije

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Zato nam je neka gostujuća, skoro kao domaća.BjelasnicaSarajevo je napisao/la: ↑18 jul 2021, 20:36![]()

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
'ta će njemu biti jasno, lik nije homosapiens.keno83 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 20:55Kako ti nije jasno?bordobijeli je napisao/la: ↑18 jul 2021, 20:22Al nikako mi nije jasno zasto se uvijek kasni s sklapanjem tima. Nikad nismo ušli spremni za Europu i novu sezonu. Ogroman ceh placamo zbog toga, valjda se nekad opametimo pa u januaru i proljetnom dijelu sklopimo tim za Europu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Amidza uzeo pare u ovom dvomecu, dobra kvota. Zato sad imamo budzet i pojačanja. Jedino logično objašnjenje lol
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Selam svim rođenim Sarajlijama i 90om minutu. Izdrži burke.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Pa sad evo ima para i tako stalno kasnimo, nije bas da uvijek nema novca. Moraš imati neki sistem rada a ne svake sezone jovo na novokeno83 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 20:55Kako ti nije jasno?bordobijeli je napisao/la: ↑18 jul 2021, 20:22Al nikako mi nije jasno zasto se uvijek kasni s sklapanjem tima. Nikad nismo ušli spremni za Europu i novu sezonu. Ogroman ceh placamo zbog toga, valjda se nekad opametimo pa u januaru i proljetnom dijelu sklopimo tim za Europu.
Međutim, Musemić pred ovaj meč ima nekoliko problema jer neće moći sutra računati na usluge Brkića i Hasanovića koji se još nisu u potpunosti oporavili zbog povreda. Također, i Doffo će propustiti meč protiv Sarajeva zbog kartona.
No, očekuje se da će u dresu Tuzla Cityja sutra debitovati Krpić, Čeliković, Šukilović i Mehanović.
No, očekuje se da će u dresu Tuzla Cityja sutra debitovati Krpić, Čeliković, Šukilović i Mehanović.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Mogla bi neka pobjeda, bez Doffa i Brkića upola manje opasnijikeli je napisao/la: ↑18 jul 2021, 21:52Međutim, Musemić pred ovaj meč ima nekoliko problema jer neće moći sutra računati na usluge Brkića i Hasanovića koji se još nisu u potpunosti oporavili zbog povreda. Također, i Doffo će propustiti meč protiv Sarajeva zbog kartona.
Trenutno korisnika/ca: broj6, nedimmmm1337, Proximic, riki46, Vanja8 i 47 gostiju.