FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ide li se sutra organizovano ima neki dogadaj na fb neznam dali je iko upoznat.Ma Lazo je igrac koji se trud iskreno mislim da bi on bio bolji stoper nego sto je napadac velik je jak a i dobro pokriva loptu.Nema kakvu brzinu,ali mene kod Laze iskreno najvise nervira je kada izgubi lopzu ili prokocka napad on stane i namjesta stucne
.I njemu fali jedna vazna stvar a to je samouvjerenost kada ide u 100 % i da suta kad moze.Stvarno nam treba jedanjak napadac koji je mladi,brzi,lucidni

svoj ti pos'o !
-
- Kontakt:
Ja navodim sta su igraci trebali raditi konkretno, a vi generalizujete...Kaze Culum sam iznio utakmice do kupa u banja luci i rođenja sina...kako, sta je uradio, osim sto je trcao i trudio se, pa onda mogu i ja igrati u Zelji ili ti, trcat, trudit se i nakon nekog vremena upalit ce nesto...sta je uradio, koliko prekinutih akcija, kartona onih pravih (sve je gotovo kartone na pricu dobio), golova...
@nick, i ti isto, daj mi za lazu i cukija ucinak, uradjeno, pusti zalaganje i trud (samo Niel Wood nije tracao), tu su vec dvije sezone, to je dosta vremena...
@nick, i ti isto, daj mi za lazu i cukija ucinak, uradjeno, pusti zalaganje i trud (samo Niel Wood nije tracao), tu su vec dvije sezone, to je dosta vremena...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.
Nemoj tako, bez Laze nebi golova bilo. Lazo na sebe navuce igrace i stvori prostor za ostale. I kod Amara nije bez razloga standardan napadaclemi_kitao je napisao/la:Svi koji se bave nogometom/fudbalom ili bilo kojim drugim sportom, su apriori profsionalci...
Placeni su za svoj posao i trebaju ga obavljati na najbolji moguci nacin...
Ja placam ulaznicu da gledam njihov "rad", koji mi se moze svidjati ili ne, te imam pravo komentarisati ili izraziti svoje misljenje...
Naucio sam u zivotu, naucio me zivot, da vjerujem samo u rad i zalaganje, nista suplja ili ovo, ono...
Znaci, po ko zna koji put...Lazo u evo skoro dvije sezone kod nas, NISTA ZNACAJNO NIJE NAPRAVIO, broj golova katastrofa, broj asistenscija isto, broj penala na njemu (jedini je napadac) isto nista, kao da igramo sa igracem manje...dokaz vazne utakmice kao u Tuzli, Travniku, Banja Luci, Sirokom brijegu, Derby...nista...
Culum, igra nezahvalnu poziciju, SKORO NISTA ZNACAJNO NIJE NAPRAVIO, kad je tek dosao, odigrao nekoliko solidnih kola, pokazao da zna valjati loptu i tu je sve zavrsilo...prekidanje igre nista, prenos lopte iz odbrane u napad skoro nista, skok igra (frajer je previsok) slabo iskoristena, i brate, valja loptu previse...
Onaj/oni koji nas je/su spasio/spasili Ibrahim Sehic, zaista je pokazao veliki golmanski potencijal, sjajno brani, konstantan je (sto je najvaznije)...Srdjan Stanic, kad je igrao krilo/napad, prejak bio, postizao kljucne golove, strasno brz, mnogo preksaja na njemu, probijao odbrane...Mirsad Beslija, kapitenski (sto bi se reklo), za svoje godine nevjerovatno zalaganje (btw, licno znam Viscu, on je sam rekao nakon finala Kupa prosle godine da Mirsi treba spomenik kao zgrada ispred stadiona napraviti zbog svog ponasanja i zalaganja)...Samir Bekric, o njemuje suvisno govoriti (pozitivno naravno)...
Moje misljenje, nakon mnogo pregledanih utakmica u kojima su ovi igraci imali znacajne uloge, i imam pravo pisati i razmisljati kako ja hocu...

- spielführer_21
- Kontakt:
Na lijevom beku smo tanki, rekao sam da ne volim gledati Stanu na toj poziciji, ali izgleda da će on i ovu polusezonu biti zamjena Mirku.. Nadam se da će Mirko odigrati bar 13,14 utakmica u ovoj polusezoni..
Mada ja vjerujem da Benjamin Čolić može igrati i na lijevom boku, i da bi bio tu bolji od Stanića..

Mada ja vjerujem da Benjamin Čolić može igrati i na lijevom boku, i da bi bio tu bolji od Stanića..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Dolazis sutra na trening?Scimmia je napisao/la:MI SMO JOINT UNIONI, MI SMO RAJA SA JUGA
NAMA JE TRAVA DRUGA MAJKA
NAMA JE ŽELJO SVETINJA
MI SMO JOINT UNIONI
A GRBAVICA NAŠ JE HRAM ...
u 1..
Dodjite svi, bit ce dosta raje...
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
mislim sta ocekujes od culuma ko zadnjeg veznog, reci cu ti ovo tamo gdje su svi klepili usima i bjezali od lopte on je klizio sjeko napade i na kraju cesto zavrsio na klupi zbog crvenog... dok su zeba i slicni poskakivali i cuvali nogice culum je igro muski a i lazo isto tako, zato bezveze ulazimo u diskusiju...lemi_kitao je napisao/la:Ja navodim sta su igraci trebali raditi konkretno, a vi generalizujete...Kaze Culum sam iznio utakmice do kupa u banja luci i rođenja sina...kako, sta je uradio, osim sto je trcao i trudio se, pa onda mogu i ja igrati u Zelji ili ti, trcat, trudit se i nakon nekog vremena upalit ce nesto...sta je uradio, koliko prekinutih akcija, kartona onih pravih (sve je gotovo kartone na pricu dobio), golova...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
DolazimEdinTM87 je napisao/la:Dolazis sutra na trening?Scimmia je napisao/la:MI SMO JOINT UNIONI, MI SMO RAJA SA JUGA
NAMA JE TRAVA DRUGA MAJKA
NAMA JE ŽELJO SVETINJA
MI SMO JOINT UNIONI
A GRBAVICA NAŠ JE HRAM ...
u 1..
Dodjite svi, bit ce dosta raje...

FKŽ !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Valjda nece biti ovog smoga pa da mogu dobaciti pogledom sa juga do terena..

Al' hajde opet samo nek se cuje pjesma ponovo..
Iskreno se i ja nadam jos jednom napadacu, i nista vise ne treba..

Al' hajde opet samo nek se cuje pjesma ponovo..

Iskreno se i ja nadam jos jednom napadacu, i nista vise ne treba..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
komšije sa koševa dobile dva nova pojačanja -------struju i vodu 

Izgleda Rovcanin ide u Velez
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
hahaharinjo je napisao/la:komšije sa koševa dobile dva nova pojačanja -------struju i vodu

FKŽ !
Meni je to,ako je istina,bas zanimljiva informacija...ostajemo na Lazi,mada nije sigurno ni da on ostaje..znaci jos Baljic i Nikolic,mladi,neiskusni...jedan napadac bi bio na moranje u tom slucajuBLU SKY je napisao/la:Izgleda Rovcanin ide u Velez
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Tek je poceo prelazni rok samo polako, Amar zna sta radi u slucaju i da ode lazo brko ce naci adekvatnu zamjenu a nije iskljuceno da se na pripremama pojavi jedan ili dva igraca. zato samo lakapo jer sve ide po planu brke no sikirikiboccaccio je napisao/la:Meni je to,ako je istina,bas zanimljiva informacija...ostajemo na Lazi,mada nije sigurno ni da on ostaje..znaci jos Baljic i Nikolic,mladi,neiskusni...jedan napadac bi bio na moranje u tom slucajuBLU SKY je napisao/la:Izgleda Rovcanin ide u Velez

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
ja ne znam ko ih moze zamjenit, iz nase lige vjerovatno niko...mislim izbor je presmjesan sto se tice napadaca
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Svi u dolinu!
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
@harinjo hehehehehe dobar skroz upišah se j te od smijeha
a ovo sto se igraca, boli me ko god da dodje ili ne, ko god da ostane ili ne Zeljo je Zeljo sa ili bez njih, a o ljubavi prema istom je suvisno pricati i nase je da ih podrzavamo maksimalno, jer samo tako mogu doci na neki zeljeni nivo. Lazo kakav je takav je nas je i tacka, ende, konec, fin
a ovo sto se igraca, boli me ko god da dodje ili ne, ko god da ostane ili ne Zeljo je Zeljo sa ili bez njih, a o ljubavi prema istom je suvisno pricati i nase je da ih podrzavamo maksimalno, jer samo tako mogu doci na neki zeljeni nivo. Lazo kakav je takav je nas je i tacka, ende, konec, fin
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
-
- Kontakt:
za one mlađe..m bešlija je u reprezentaciji igrao beka i koliko znam brko koji sjedi planira kapitena polako tu stavljati i ponovo ga navikavati (i zbog godina, iskustva i dobrog postavljanja)..zato se i razmišljao puriću a e. čolić tek sada treba pokazati da je dooobar igrač, bar za ove lige.
oni koji pljuju po lazaru ne znaju puno o lopti..samo toliko o tome
jesea je bitno uzeti jer je najškolovaniji od svih koje imamo vani a najvažnije je da je to igrač koji zna igrati na zemlji, iznijeti loptu, dodati - i zato je bitno da on bude u paru sa mešićem ili bogićevićem....amar želi tim u kojem svako zna lopte, svaki igrač - bez nabijanja i sl.
to nije mogllo odmah, u prvih 1,5 godinu (kad je bio presing rezultata - jer je rezultat bio imperativ - + pare koje dolaze od njega)....sada se polako pravi (i opet ponavljam: i za ovu etapu treba jako mnogo strpljenja od navijača) tim i igra, polako ...ali kad to bude to, e onda ćemo reprizirati ona vezana slavlja ispred vječne i na koševu (sve u 7 dana razmaka, ko nekad).
Tek tada ćemo moći govoriti o nekom kvalitetu, i igre i igrača
do tada, strpljenje.
jesea je bitno uzeti jer je najškolovaniji od svih koje imamo vani a najvažnije je da je to igrač koji zna igrati na zemlji, iznijeti loptu, dodati - i zato je bitno da on bude u paru sa mešićem ili bogićevićem....amar želi tim u kojem svako zna lopte, svaki igrač - bez nabijanja i sl.
to nije mogllo odmah, u prvih 1,5 godinu (kad je bio presing rezultata - jer je rezultat bio imperativ - + pare koje dolaze od njega)....sada se polako pravi (i opet ponavljam: i za ovu etapu treba jako mnogo strpljenja od navijača) tim i igra, polako ...ali kad to bude to, e onda ćemo reprizirati ona vezana slavlja ispred vječne i na koševu (sve u 7 dana razmaka, ko nekad).
do tada, strpljenje.
na izvoru intervju sa Pericom.
Samo da ti kazem da je Colic dok je bio u Velezu usao u prvu ekipu sa pozicije desnog defanzivnog bocnog igrac,sa puno ubacivanja naprijed.I protiv nas je igrao na toj poziciji nekoliko puta i tu je najbolje igre pruzao.Ja bi ga i sada vratio na tu poziciiju,i ko beton bi bio.Ovako gura se nesto u napad,a ne zna ni kretanja,ni postavljanja,ni otvaranja,nista on gore nece napraviti,pogotovu sto ce konkurencija stalno biti veca,i pritisak jaci na svim pozicijama.On kada se(i ako) spremi moze dobrih 60 minuta drzati komopletnu desnu stranu,a vjerujte da je duplo opasniji iz drugog plana....TOJEMOJTIM je napisao/la:za one mlađe..m bešlija je u reprezentaciji igrao beka i koliko znam brko koji sjedi planira kapitena polako tu stavljati i ponovo ga navikavati (i zbog godina, iskustva i dobrog postavljanja)..zato se i razmišljao puriću a e. čolić tek sada treba pokazati da je dooobar igrač, bar za ove lige.
do tada, strpljenje.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa i 45 gostiju.