FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

samoSA
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samoSA » 17 jul 2021, 15:25

Aduka87 je napisao/la:
17 jul 2021, 15:15
samoSA je napisao/la:
17 jul 2021, 15:09
Aduka87 je napisao/la:
17 jul 2021, 14:57
Koje drkanje na Sisoje, pa cemu ce nam uvalit peticu ? Otislo im 80% ekipe, stoperski par Barisic - Morris takodjer odleprsao, jedini vrijedan pomena je Krpic i tjt.
Ne znam hoce li nam peticu uvalit ali su trenutno bolji od nas
I kad smo jaci bili patilismo se sa njima
Ja im dajem prednost samo zato sto ulaze u boljoj atmosferi, nasi su sigurno u nockdaunu, a po kvaliteti tu je to negdje.
Nasi su u nockdaunu od zimus kako je poceo proljetni dio prvenstva.Mi nemamo golmana sad nikako a TC ima dobar napad najvise me toga strah.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 jul 2021, 15:26

To su pitari, od vasione do sunovrata. Nema ništa između. Kakva petica, jadni ne bili. Nećemo izgubiti od Tuzle, neka oni budu zadovoljni sa bodom.

Rauber33
Kontakt:

Post Postao/la Rauber33 » 17 jul 2021, 15:29

NajvecaRadosti je napisao/la:
17 jul 2021, 15:13
brig je napisao/la:
17 jul 2021, 15:06
17 jul 2021, 12:45

Uopste nije
Svakako pripreme i nisu odradjene
U Evropi svakako i da smo prosli Moldavce odvalili bi nas Svedjani
Moglo se ovo i prije zavrsiti ali u dobar trenutak doveden,jos ako ga uspiju registrovati do 3-4 kola ma ekstra
Samo da vise Krleta ne gledam,bilo ko neka je dosao
Bagaric je odlican igrac,bolji i od Nedima Hadzica i od Irfana Hadzica i od Mesanovica i jos par imena sto je bilo kod nas ili se spominjalo
Što ga ne bi registrirali?
Bagarić nije stranac
Ispravi me ako grijesim ali Bagaric mislim da nema nase drzavljanstvo,vec Austrijsko i Hrvatsko
Kazem,ispravi me ako grijesim ali tako pise na TM
pisao je neko nedavno, ima naše državljanstvo kako je navedeno na njemačkom Transfermarktu https://www.transfermarkt.de/drazen-bag ... ler/217136

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 jul 2021, 15:30

Miljacka je napisao/la:
17 jul 2021, 12:52
Mozda se Kanuric dozove, rano je jos bilo sta govoriti. Sjetite se Delaca i prvog nastupa za Sarajevo u Zenici kad pusti loptu u gol misleci da ce otici u gol aut. :urnebes:
Momak jednu branio i ne valja. Nije ni Kovačević odmah dobro branio.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 jul 2021, 15:32

NisamInSajder je napisao/la:
17 jul 2021, 15:22
Mi nismo kvalitetom izbalansirana ekipa, ali Tuzla City nije ni kvalitetom ni kvantitetom izbalanisrana. Imaju opasne igrace u ofanzivi Brkic, Doffo, Krpic, Ubiparip (pod Musemicem nije opasan)..I protiv njih treba biti oprezan, dosta su opasni u napadu, ali u odbrani kriminalni, a opet kod nas nema ko zabiti gol ako se Bagaric ne registruje do tad. Golman ce im biti Fejzic, stoperi Celikovic i Mehidic vjerovatno, jedan defanzivni veznjak i prespor, drugi lijevi bek. Bekovi ce biti Nukic i Durakovic.

Samo drzati sto vise loptu u nasem posjedu i strpljivo pokusavati preko nase desne strane i kroz sredinu, pokusavati i van 16m jer vrlo lako moze upasti nesto u mrezu.
Tuzla je kvalitetom nikad jača, jedino su im stoperi problem.
Konačno su izalansirali ekipu.

Golman: Fejzić.
Bekovi: Nukić i Efendić
Stoperi: Čeliković i Mehidić kojem to nije prirodna pozicija.
Veza: Brkić, Karjašević i Doffo ispred, među najboljim u ligi sigurno. Tu je još Gavrić koji je solidan igrač.
Krila: Mišić i Džafić, odlični igrači, pogotov ovaj prvi.
Napad: Krpić, Ubiparip i Mehanović

Podigli su sve na jedan veći nivo što govore i ozbiljne pripreme prijateljske u Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj.
Igrači su non stop zajedno i vazda su po skupim hotelima i imaju strašne uslove u što sam se uvjerio.

Da je sreće da s njima igramo nekad poslije kad budemo jači za Lazića i Ševelja i kad dođe nam još neko eventualno.. mi ako odigramo kao protiv Milsamija, nama ne gine poraz i to sa 2 razlike najmanje.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 jul 2021, 15:34

Treba nam lijevi bek, krilo lijevo i ofanzivni vezni. Prije svega treba nam da registrujemo ove što su došli.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 17 jul 2021, 15:40

Pregazicemo Tuzlu kao plitak potok,citirajte me :kafa:
U to sam siguran kao sto sam bio siguran da cemo ispasti od Moldavaca.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 17 jul 2021, 15:41

BordoSarajevo je napisao/la:
17 jul 2021, 15:32
Mi nismo kvalitetom izbalansirana ekipa, ali Tuzla City nije ni kvalitetom ni kvantitetom izbalanisrana. Imaju opasne igrace u ofanzivi Brkic, Doffo, Krpic, Ubiparip (pod Musemicem nije opasan)..I protiv njih treba biti oprezan, dosta su opasni u napadu, ali u odbrani kriminalni, a opet kod nas nema ko zabiti gol ako se Bagaric ne registruje do tad. Golman ce im biti Fejzic, stoperi Celikovic i Mehidic vjerovatno, jedan defanzivni veznjak i prespor, drugi lijevi bek. Bekovi ce biti Nukic i Durakovic.

Samo drzati sto vise loptu u nasem posjedu i strpljivo pokusavati preko nase desne strane i kroz sredinu, pokusavati i van 16m jer vrlo lako moze upasti nesto u mrezu.

Veza: Brkić, Karjašević i Doffo ispred, među najboljim u ligi sigurno. Tu je još Gavrić koji je solidan igrač.

Podigli su sve na jedan veći nivo što govore i ozbiljne pripreme prijateljske u Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj.
Igrači su non stop zajedno i vazda su po skupim hotelima i imaju strašne uslove u što sam se uvjerio.

Da je sreće da s njima igramo nekad poslije kad budemo jači za Lazića i Ševelja i kad dođe nam još neko eventualno.. mi ako odigramo kao protiv Milsamija, nama ne gine poraz i to sa 2 razlike najmanje.
Kako su izbalanisrali ekipu kada nemaju stopere. Znaci nemaju pravog stopera, a ne da nemaju kvalitet na toj poziciji, lijevi bek ce tek poceti igrati prvu ozbiljnu sezonu, do sada nista. Desni bekovi su i prije bili u Premijer ligi i realno nisu pravili neki veliki problem. Veza I ofanziva su im kvalitetni dosta, Brkica nema za nasu utakmicu, pa ce vjerovatno igrati mladi Cabric, Doffo i Karjasevic. Misic i Dzafic opasni, ali sa pravilnim izlascima na njih vrlo lako ih mozes nulirati. U napadu igra samo jedan, a ne trojica, a svi su dobro poznati i svi se mogu zaustaviti tako da svejedno ko bude, a bit ce Krpic vjerovatno. Uglavnom, opasna ekipa, ali se da itekako igrati sa njima. Pripreme i atmosfera su na njihovoj strani. Ne treba njih ni velicati, ni potcjenjivati, kao sto ni nase ne treba otpisivati. Uz Bagarica, igra ce se poboljsati najmanje za 20%, fali nam dosta dosta samopouzdanja.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jul 2021, 15:42

brig je napisao/la:
17 jul 2021, 12:45

Uopste nije
Svakako pripreme i nisu odradjene
U Evropi svakako i da smo prosli Moldavce odvalili bi nas Svedjani
Moglo se ovo i prije zavrsiti ali u dobar trenutak doveden,jos ako ga uspiju registrovati do 3-4 kola ma ekstra
Samo da vise Krleta ne gledam,bilo ko neka je dosao
Bagaric je odlican igrac,bolji i od Nedima Hadzica i od Irfana Hadzica i od Mesanovica i jos par imena sto je bilo kod nas ili se spominjalo
Bagarić nije stranac
Ispravi me ako grijesim ali Bagaric mislim da nema nase drzavljanstvo,vec Austrijsko i Hrvatsko
Bagarić je naš.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 17 jul 2021, 15:44

17 jul 2021, 15:32

Doffo nije vise njihov igrac koliko znam, Brkić vuče povredu vec dosta vremena, ali ako se oporavi definitivno dobar igrac, Gavric prosjek, nivo Palića. Džafić koliko sam upratio kako kad, nekad je dobar, nekad los, opcenito je solidan, Misic ne znam.
U napadu Krpic je dobar igrac, Ubiparip je propao strasno, Mehanovic nako, ma da svakako imaju bolju rezervu nego mi, ali nista da se previse izdvajaju
Nukica siluju na beku, Efendic OK. Meni taj Karjasevic bezveze igrac.
I prosle godine dosta jak tim imali, nista, slabo skroz, uspjeli smo ih sa yebenim Vinkom bez problema pobjediti, da bi za manje od 2 sedmice jedva osutali na gol mdk i slobode, toliko o tome :D
Ako pogodimo s ovim iz afrike ( kako sam cuo dosli su iz Gane ), + lijevo krilo i Buric, mi smo jaci od njih. I jos na to sve imamo duplo boljeg trenera ;)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 jul 2021, 15:50

Doffo ih nije napustio a Brkić se oporavio

Nama je sad možda najpotrebniji lijevi bek. Pidro pored što je katastrofalan, nakon onakvih zvižduka, mislim da neće smjeti izać na teren a kamoli da igra.
Tu imamo Imamomića al šta očekivati od njega kad je bio u Olimpiku klupa?
Islamovića nema, haman ga još povrede zezaju.

Staviti Salčina, isti je ako ne i gori od Pidre..
Jedino možda Šabanović lijevo a Oremuš desno.

Eh, sad mi kroz glavu prolazi i Sanel Trebinjac, Puzigaća, Tadejević, Protić, Belošević, Letić, Bekić, Halilović...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

gandi
Kontakt:

Post Postao/la gandi » 17 jul 2021, 16:06

PeakyBlinders je napisao/la:
17 jul 2021, 10:41
Ja ne vjerujem da ću večeras za kone navijat. Toliko mi se gade ovi Vicini brabonjci.
A realno, sve osim ubjedljive pobjede Borca ce biti čudo.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 17 jul 2021, 16:10

17 jul 2021, 15:50
Doffo ih nije napustio a Brkić se oporavio

Nama je sad možda najpotrebniji lijevi bek. Pidro pored što je katastrofalan, nakon onakvih zvižduka, mislim da neće smjeti izać na teren a kamoli da igra.
Tu imamo Imamomića al šta očekivati od njega kad je bio u Olimpiku klupa?
Islamovića nema, haman ga još povrede zezaju.

Staviti Salčina, isti je ako ne i gori od Pidre..
Jedino možda Šabanović lijevo a Oremuš desno.

Eh, sad mi kroz glavu prolazi i Sanel Trebinjac, Puzigaća, Tadejević, Protić, Belošević, Letić, Bekić, Halilović...
FK Tuzla City

Dolasci: Sulejman Krpić, Elvis Mehanović, Nebojša Gavrić, Mustafa Šukilović, Eldin Mehmedović, Semir Efendić.

Odlasci: Dženis Beganović, Mirsad Ramić, Hrvoje Barišić, Edin Rustemović, Luka Lučić, Nermin Crnkić, Kobie Morris, Dejan Maksimović, Badara Badji, Azir Muminović, Augustin Doffo.
Ovdje procitao.
Evo sastava koji je trenutno samo mozemo sanjati, ali uz malo srece, dobrog rada, sta znas

.............Bagarić
Salčin............Mehanović......Fanimo
.........Sušić....Đokanović
?......Dupovac..Lazic...Ševelj
.............Buric
Nadamo se da je jedan od crnaca lijevi bek, reci cemo da drugi nece proci probu.
Mehanovica na neki fazon nafatamo, kao i Burica, reci cemo da cemo se lijevo krpiti sa Salcinom, ali kako sam cuo i lijevo krilo ce se ganjati :ljepota:

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 17 jul 2021, 16:21

slika
Dobro došli u Apsurdistan.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 17 jul 2021, 16:23

Moj Foux ovo cemo gledat naredne 4 godine.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 17 jul 2021, 16:25

MortemHz je napisao/la:
17 jul 2021, 15:42
brig je napisao/la:

Bagarić nije stranac
Bagarić je naš.
Super ako je 100% tacno
Onda ga vec u ponedeljak mozemo ocekivati bar na klupi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 jul 2021, 16:32

fera je napisao/la:
17 jul 2021, 13:26
AlfredNobel je napisao/la:
17 jul 2021, 12:43
fera je napisao/la:
17 jul 2021, 12:39

Dobro ti je lik rekao :mrgreen:
Nisam ni sumnjao da ćeš kontra mene. Pakašu.. :kafa:
Cujem legle dvije plate, ocekivao sam da ces biti u boljem raspolozenju :-)
Moze li Bagaric bar 5 golova za pola sezone postici?
Široki bas rijetko gledam, zanima kakav je u igri glavom jer ima visinu. Nama nekako jos od povrede Ahmetovica nedostaje taj tip jer Mersudin i kad nije davao golove dobijao je zracne duele i spustao lopte saigracima, otvarao prostor krilnim igracima... Jest da je to staromodan sistem igre ali na ovim nasim terenima je jako tesko graditi igru skoro da je obavezno da imas jednog igraca naprijed na kojeg mozes odigrati dugu loptu.
Jesam mašala, sve je udure. Vidiš da sam aktivniji od kako je kapnulo na račun. :kafa:

Moći će Bagarić odigrati tu ulogu kao što je Merso, tj. fajtati se gore s krkanima, spuštati lopte i razigravati. E sad koja je zamisao Sablića, to ćemo vidjeti. Prednost je što se znaju njih dvojica. Koliko sam ga zapamtio iz Širokog, znao je djelovati opasno. Da je neka klasa, nije, ali da nam može značiti, sigurno, pogotovo u ovoj situaciji kad smo u deficitu napadača.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 17 jul 2021, 16:41

Aduka87 je napisao/la:
17 jul 2021, 16:23
Moj Foux ovo cemo gledat naredne 4 godine.
Hajd i nekako ovo pregurat možemo samo da liga bude poštena samo to ali šanse su nikakve.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 17 jul 2021, 16:51

slika

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 17 jul 2021, 16:52

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
17 jul 2021, 16:51
slika
Otkad ti ne objavljujes insajderske, mi smo pali. :kafa:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Hajdeee, Vanja8 i 43 gosta.