AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
gledam bombasticne naslove " veliko pojacanje na san siru "
pojacanje Giroud oooj Boze dragi…blago nama ako je ovaj panj pojacanje, pa mogli su komotno Mandzukica zadrzat bolji je 2x od njega ili u najgorem slucaju isti...al hajd vidjet cemo sta ce 35 godisnjak pokazati...

Nije Mandzukic trenutno ni blizu Giroudu po formi. Lik je u protekloj sezoni postigao 11 golova a odigrao 1200 minuta za Chelsea. Cak 6 u LP. Koliko je ono Mandzukic u Milanu golova dao ?memaga je napisao/la: ↑16 jul 2021, 16:15gledam bombasticne naslove " veliko pojacanje na san siru "pojacanje Giroud oooj Boze dragi…blago nama ako je ovaj panj pojacanje, pa mogli su komotno Mandzukica zadrzat bolji je 2x od njega ili u najgorem slucaju isti...al hajd vidjet cemo sta ce 35 godisnjak pokazati...
Pa taj Giroud ni u najboljim godinama nije za Milana, zivi bili pa vidjeli, ja bi prije neko djete iz juniora gurno neko njega doveo...kad smo vec kod statistike pogledaj mu statistiku u Chelsiju u 149 utakmica 39 golova ( mislim da je tako nesto ) za napadaca je to ocajnooo, a da ne govorim koliko Chelsea bolju sredinu i igrace od nas ima…ako prebaci 15 gol po sezoni obecavam javno sve cu Milaneze castiti ako se ikad skupimo...meepo je napisao/la: ↑16 jul 2021, 16:20Nije Mandzukic trenutno ni blizu Giroudu po formi. Lik je u protekloj sezoni postigao 11 golova a odigrao 1200 minuta za Chelsea. Cak 6 u LP. Koliko je ono Mandzukic u Milanu golova dao ?memaga je napisao/la: ↑16 jul 2021, 16:15gledam bombasticne naslove " veliko pojacanje na san siru "pojacanje Giroud oooj Boze dragi…blago nama ako je ovaj panj pojacanje, pa mogli su komotno Mandzukica zadrzat bolji je 2x od njega ili u najgorem slucaju isti...al hajd vidjet cemo sta ce 35 godisnjak pokazati...
Diazu navodno obećana 10-ka 
Možda oni njega vide u prvih 11 a traže nekog za klupe.
Ne znam, nebi imao ništa protiv ako dovedu vrhunsko desno krilo.

Možda oni njega vide u prvih 11 a traže nekog za klupe.
Ne znam, nebi imao ništa protiv ako dovedu vrhunsko desno krilo.
Il Club più titolato al mondo!
Ma kakav Diaz i prva postava, to je kao da u startu imaš igrača manje.
Ustvari može startati na krilu, ali u sredini ni pod razno.
Ustvari može startati na krilu, ali u sredini ni pod razno.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Za napadaca sa klupe ni ne ocekuje se 15+ golova.memaga je napisao/la: ↑16 jul 2021, 16:47Pa taj Giroud ni u najboljim godinama nije za Milana, zivi bili pa vidjeli, ja bi prije neko djete iz juniora gurno neko njega doveo...kad smo vec kod statistike pogledaj mu statistiku u Chelsiju u 149 utakmica 39 golova ( mislim da je tako nesto ) za napadaca je to ocajnooo, a da ne govorim koliko Chelsea bolju sredinu i igrace od nas ima…ako prebaci 15 gol po sezoni obecavam javno sve cu Milaneze castiti ako se ikad skupimo...meepo je napisao/la: ↑16 jul 2021, 16:20Nije Mandzukic trenutno ni blizu Giroudu po formi. Lik je u protekloj sezoni postigao 11 golova a odigrao 1200 minuta za Chelsea. Cak 6 u LP. Koliko je ono Mandzukic u Milanu golova dao ?memaga je napisao/la: ↑16 jul 2021, 16:15gledam bombasticne naslove " veliko pojacanje na san siru "pojacanje Giroud oooj Boze dragi…blago nama ako je ovaj panj pojacanje, pa mogli su komotno Mandzukica zadrzat bolji je 2x od njega ili u najgorem slucaju isti...al hajd vidjet cemo sta ce 35 godisnjak pokazati...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Od Girouda se očekuje da bude ispomoć a upravo to će i da bude. Za razliku od Mandžukića on je i igrao i zabijao. Uostalom u klub nam dolazi osvajač LP i njegovo iskustvo će dobro doći njegovim novim saigračima.
- OldFashioned
- Kontakt:
Diaz mi još uvijek nije materijal za startne postave.
On može ući protiv nekih bunkeraša kada nas ne ide da unese živost, neki solo prodor i slično, ali da bude stameni prvotimac, ne, barem ne još uvijek. Previše duela gubi, igra na finoću što je u seriji a osuđeno na propast u startu a odbrana mu baš nije jača strana.
Na krilu je totalno neupotrebljiv, tako da se i dalje nadam da ćemo zagonjati jedno odlično desno krilo, (moja mokra želja je Doku
), i vrhunskog AMF-a koji je u ovoj Polijevoj famoznoj formaciji jako bitan faktor.
On može ući protiv nekih bunkeraša kada nas ne ide da unese živost, neki solo prodor i slično, ali da bude stameni prvotimac, ne, barem ne još uvijek. Previše duela gubi, igra na finoću što je u seriji a osuđeno na propast u startu a odbrana mu baš nije jača strana.
Na krilu je totalno neupotrebljiv, tako da se i dalje nadam da ćemo zagonjati jedno odlično desno krilo, (moja mokra želja je Doku

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Giroud je isključivo doveden da bude ispomoć Zlatnu. Jer su vidjeli u upravi koliko je jedan takav sidraš bio potreban prošle sezone kad Zlatana nije bilo.
Dakle malo uključiti mozak, ne bi bilo na odmet. Porediti Mandžukića koji je bio godinu dana bez fudbala i igrača koji je u takmičarskoj formi na najvišem nivou je neozbiljno.
Dalje, broj na dresu igrača ne znači ništa. Brahim može dobiti dvije desetke, a neko da na leđima ima broj 86, to ne znači ništa.
Maldini zasad jako dobro merkato hendla. Roster se dopunjava, klupa sve bolja. Izbor za rotaciju sve kvalitetniji.
Do kraja merkata, ocekujem desno krilo, zamjenu za Calabriu. Još jednog veznog te playmakera. A ne bi me čudilo da onaj mali Brazilac također dođe.
Dakle malo uključiti mozak, ne bi bilo na odmet. Porediti Mandžukića koji je bio godinu dana bez fudbala i igrača koji je u takmičarskoj formi na najvišem nivou je neozbiljno.
Dalje, broj na dresu igrača ne znači ništa. Brahim može dobiti dvije desetke, a neko da na leđima ima broj 86, to ne znači ništa.
Maldini zasad jako dobro merkato hendla. Roster se dopunjava, klupa sve bolja. Izbor za rotaciju sve kvalitetniji.
Do kraja merkata, ocekujem desno krilo, zamjenu za Calabriu. Još jednog veznog te playmakera. A ne bi me čudilo da onaj mali Brazilac također dođe.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
I Mandzukic je doveden kao ispomoc Zlatanu, pa ste svrsavali na njega dok nije flopno pa sad svi protiv njega, a iskreno mrsko mi vracati postove od prije...lik doveden sa ogromnom platom da sjedi i da bude ispomoc plus 35 god, plus u karijeri ama ni jednu sezonu nije odigrao kako treba uzas ( 119 utakmica oko 40 golova u Chelsiju, napadacka statistika uzas )...napad nam se zasniva na dva penzionera, koji su skloni povredama...
Moje misljenje ovo sto su do sada sa transferima uradiili Maldini i co.uzas, grcevita borba za l.p.
Volio bi da bude drugacije al tesko Bgm...
Moje misljenje ovo sto su do sada sa transferima uradiili Maldini i co.uzas, grcevita borba za l.p.
Volio bi da bude drugacije al tesko Bgm...
Čuj grčevita borba za LP
A šta si ti očekivao? Laganu šetnju kroz ligu? Ubjedjen sam da će ove godine biti teze izboriti LP nego lani iz više razloga.

Il Club più titolato al mondo!
- OldFashioned
- Kontakt:
A dobro, Memaga je mlađi momak, vidi se to po pisanju, neke stvari gleda sa površine.
Ove godine se očekuje još gušća borba za sami vrh, odnosno mjesta koja vode u EU takmičenja a pogotovo LP.
Kao što sam i ranije govorio, dok Eliott ne uzme napokon nekih para od ovih silnih koje je uložio kako bi vratio klub iz velikog minusa, nema prodaje a samim tim nema ni previše trošenja.
Osuđeni smo na ove pozajmice sa pravom otkupa gdje Paolo čisto na svoje ime uzima klubovima igrače na taj način.
Ove godine se očekuje još gušća borba za sami vrh, odnosno mjesta koja vode u EU takmičenja a pogotovo LP.
Kao što sam i ranije govorio, dok Eliott ne uzme napokon nekih para od ovih silnih koje je uložio kako bi vratio klub iz velikog minusa, nema prodaje a samim tim nema ni previše trošenja.
Osuđeni smo na ove pozajmice sa pravom otkupa gdje Paolo čisto na svoje ime uzima klubovima igrače na taj način.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Doduse osvajamo svake god.seriju a ili svage druge pa nam svejedno jednu godinu batalit...bojim se da cemo sa ovakvim tempom liverpoolovu sudbinu doziviti 30 god bez titule...
Hvala ti sto mislis da sam mladjahan veliki kompliment, ja samo gledam sa strane zagrizenog Milanovog navijaca kojeg svaki remi ili poraz boli, koji 10 godina nama razloga za slavljem, koji je popisan kada vidim da djubretus i sintrraj uzimaju titule...OldFashioned je napisao/la: ↑17 jul 2021, 11:10A dobro, Memaga je mlađi momak, vidi se to po pisanju, neke stvari gleda sa površine.
Nadam se da ti je sad malo jasnije...
Forza Milan....
- OldFashioned
- Kontakt:
Ne može se mrtav prditi. Predugo se nije ništa radilo da bi se sada nekim prečicama dolazilo do trofeja u fudbalskom svijetu gdje se apsolutno sve vrti samo oko $$.
- Beduin
- Kontakt:
Porediti dovodjenje takmicarski nespremnog Mandze na pola sezone, kad je na trzistu bilo tesko naci slobodnog i ne previse skupog igraca, i Girouda koji je u takmicajrskoj formi, bez ikakve pauze u fudbalu, osvajaca LP i jos "besplatno" je totalno neozbiljno.
Giroud nije neka igracina, ni ja nisam njegov fan niti ga smatram nekim vrsnim golgeterom, a ne znam ni da je u zadnjih 10 godina 2 puta premasio preko 10 golova u ligi (moguce da grijesim), ali ako sa klupe isporuci nekih 5-6 golova i par asistencija to bi bilo odlicno. Isto to se ocekivalo, nadalo i od Mandze, ali on bas nije dugo igrao fudbal i totalno nespreman nam je dosao, vidilo se to i na terenu, dok Giroud sigurno ce imati svoju minutazu, narocito ako Ibru krenu povrede kao prosle sezone. Ako dovedemo dobro desno krilo i AMF (ili Diaz jos podigne svoju formu), Giroud bi mogao profitirati u sesnaestercu. Nadam se. Iako, opet kazem, i ja sam ocekivao mladjeg i potentnijeg napadaca sa klupe.
Giroud nije neka igracina, ni ja nisam njegov fan niti ga smatram nekim vrsnim golgeterom, a ne znam ni da je u zadnjih 10 godina 2 puta premasio preko 10 golova u ligi (moguce da grijesim), ali ako sa klupe isporuci nekih 5-6 golova i par asistencija to bi bilo odlicno. Isto to se ocekivalo, nadalo i od Mandze, ali on bas nije dugo igrao fudbal i totalno nespreman nam je dosao, vidilo se to i na terenu, dok Giroud sigurno ce imati svoju minutazu, narocito ako Ibru krenu povrede kao prosle sezone. Ako dovedemo dobro desno krilo i AMF (ili Diaz jos podigne svoju formu), Giroud bi mogao profitirati u sesnaestercu. Nadam se. Iako, opet kazem, i ja sam ocekivao mladjeg i potentnijeg napadaca sa klupe.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma nisam ja fan Mandze niposto al ovo je lakrdija postalo, pa dokle vise sa polovnjacima , jbt postali smo ko galata ili fener dovodimo igrace u poznim godinama...
Sa ovakvom transfer politikom daleko smo mi miljama od borbe za seriju a, ovo je po meni totalno neozbiljno...
Za neki ozbiljniji iskorak mi trebamo upgrade kapitalca , a neke igrace koji su na zalasku karijere, koji ce kvazi neke rupe popunjavati....
Mozda ja ocekujem mnogo od Milana ( npr.zlatne godine kad su svi igraci zeljeli u Milan, kad se svake godine neki kapitalac dovodio ) al bojim se da je sezona unaprijed izgubljena...
Sa ovakvom transfer politikom daleko smo mi miljama od borbe za seriju a, ovo je po meni totalno neozbiljno...
Za neki ozbiljniji iskorak mi trebamo upgrade kapitalca , a neke igrace koji su na zalasku karijere, koji ce kvazi neke rupe popunjavati....
Mozda ja ocekujem mnogo od Milana ( npr.zlatne godine kad su svi igraci zeljeli u Milan, kad se svake godine neki kapitalac dovodio ) al bojim se da je sezona unaprijed izgubljena...
Sta ocekujes ? Da klub iskešira 200 miliona za jedan transfer rok ? To se neće desiti. Mozda Elliot ima para , ali im nije u cilju da ih troše na Milan. Neće Maldini iz svog dzepa vaditi. Elliot je dosao, sredio financijsku situaciju, klub je koliko toliko stao na noge i sad guraju taj "self-sustained" model dok ne nadju nekog ko je ozbiljan da kupi Milan.memaga je napisao/la: ↑17 jul 2021, 13:01Ma nisam ja fan Mandze niposto al ovo je lakrdija postalo, pa dokle vise sa polovnjacima , jbt postali smo ko galata ili fener dovodimo igrace u poznim godinama...
- OldFashioned
- Kontakt:
Džaba se trudiš, meepo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.