obrijanopile je napisao/la: ↑17 jul 2021, 09:02
donDondon je napisao/la: ↑17 jul 2021, 08:49
obrijanopile je napisao/la: ↑17 jul 2021, 08:43
A jesi li ti bio tu kada su namjestili kup, kada nam je rečeno imate sad titulu, a sljedeću nećete imati?
Dosta je pisanja po klubu I ponižavanje s tim namjesten kup. Imas dokaz za to? Samo nemoj mi šuplje djeca im pucala penale, nije im igrala najbolja ekipa itd.
Ovo što bojkotuju savez je pravi potez. Cuj savez ne dozvoljava udruzenje premijer ligasa, oni diktiraju marketing na utakmicama. U savezu sjede ljudi koji nemaju blage veze sa fudbalom, klasični uhljebovići i stranački podobni likovi.
Sto se tice bojkota, svaka cas upravi...
pretrazi preko interfneta ili pitaj kladionicare koji od tog zive,zasto je pala kvota u moldaviji i koliko je igraca uplacivalo protiv sebe,i nasi nisu mogli ni tu utakmicu dobiti.Revans Moldavci probali opet igrat al taj isti buker nije htio uzet uplate jer je prvu tekmu bas fasovao para .
ne sjede u savezu ljudi koji nemaju blage veze,nego sjede kod nas u upravi i na klupi.
ne budi ogranicen,kakvi ti dokazi trebaju poslije sto ste branili i hadziju i vinka i sabrinu i koga sve ne,sad cete na savez prebaciti,svi krivi samo smo mi cvjecke .
ne kazem da je savez cist al kreni ispred svoje avlije.
Kladionicari? Buker? Prijavi to odmah UEFI, molim te.
Navedi mi tri imena, koji su na nekim funkcijama, a da su imala neku fudbalsku ili sportsku karijeru.
De ti malo prelistaj moje postove pa mi nadji gdje sam ja to branio upravu, pa me generalizujes.
To sto ti pišeš je klasična šuplja, koju je pustila gamad da kaze kako smo mi bili za to da se liga ne igra jer kao ne bi smo mi mogli odbraniti. A ustvari to je bilo zbog Borca, jer oni sigurno ne bi igrali Evropu.
Mi smo za njih ne cvijeće nego biljuri..
Nemoj iznositi bljuvotine po klubu u cilju da dobiješ nesto sto bi želio.
Kup smo osvojili pošteno!!! Titulu smo izgubili jer smo pokradeni, a i zbog neizirivanja plata igračima, kao i većina klubova.Samo sto ce nekim klubovima to biti nadoknadjeno u ovoj sezoni.
sto bih priavljivao kad se ja prvi kladim na nase utakmice premierlige i prve lige,po kineskim ,svedskim i engleskim kladionicama.
A sto se tice ostalog ,ok upravu si,ne bih vise o tome raspravljao,evo neka bojkotuju savez a nek ovi nasi nesposobnjakovici i dalje vode klub i glume zrtve sistema dok hebib fula 70 zicera a krste penale
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21