La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Jest, Al za Kokea nije dovedena zamjena. Koke je Cholov miljenik i njegovo mjesto nikad nije bilo upitno, dok je na Saulom drugačija priča.
Atleticu fali bas taj iskorak da prestanu trpiti igrace koji stagniraju 2-3 sezone da bi bili nivo Reala i Barce.
Generalno, ovo bi mogla biti win-win situacija, ali u suštini, niko ne gubi previše.
Costa i Filipe Luis ti i ne idu uz tu tvrdnju da se igraci ne snađu pri povratku.
Atleticu fali bas taj iskorak da prestanu trpiti igrace koji stagniraju 2-3 sezone da bi bili nivo Reala i Barce.
Generalno, ovo bi mogla biti win-win situacija, ali u suštini, niko ne gubi previše.
Costa i Filipe Luis ti i ne idu uz tu tvrdnju da se igraci ne snađu pri povratku.
- Felixians4
- Kontakt:
Filipe Luis je brže-bolje se vratio, a Costa nije bio ni sjena sebe. Pa vi jeste nivo Bafce i Reala maltene i to kad su bili tip-top,a sve zaslugom Simeonea. De Paul i Saul nisu isti tipovi,Argnetinac je kreator i ofanzivniji, Niguez radniji tip koji je bez lopte imao strašnu vrijednost u najbitnijim mečevima.
Marcos Paulo ima odlične kritike nekih s twittera što cijenim,mogao bi biti bingo iako neću se usuditi projicirati kad nisam pogledao ni sekundu highlighta.
Marcos Paulo ima odlične kritike nekih s twittera što cijenim,mogao bi biti bingo iako neću se usuditi projicirati kad nisam pogledao ni sekundu highlighta.
Druze, ja sam simpatizer spanskog fudbala, pogotovo onog sa druge strane Madrida.
Činjenica je da Cholo mijenja sistem, gdje sve više forsira krila nauštrb veznjaka, vjerovatno da ubrza tranziciju, a iz toga proizilazi da je Saul u konkurenciji Koketa, Llorentea i De paula višak.
Takođe je činjenica da si igrački sa barcom i realom bara bara, a uvijek su kaskali.
Već dvije sezone je u sjeni ostalih veznjaka tako da će njegov gubitak biti podnosljiv, a u slučaju da dobiju dobitni trio naprijed onda su u plusu u odnosu na konkurenciju.
Oblak
Savic-Gimenez-Felipe
Tripier-lorente-koke-de paul-carrasco
Griezman-suarez/felix
Jaka prva postava, jaka klupa...
Činjenica je da Cholo mijenja sistem, gdje sve više forsira krila nauštrb veznjaka, vjerovatno da ubrza tranziciju, a iz toga proizilazi da je Saul u konkurenciji Koketa, Llorentea i De paula višak.
Takođe je činjenica da si igrački sa barcom i realom bara bara, a uvijek su kaskali.
Već dvije sezone je u sjeni ostalih veznjaka tako da će njegov gubitak biti podnosljiv, a u slučaju da dobiju dobitni trio naprijed onda su u plusu u odnosu na konkurenciju.
Oblak
Savic-Gimenez-Felipe
Tripier-lorente-koke-de paul-carrasco
Griezman-suarez/felix
Jaka prva postava, jaka klupa...
- Felixians4
- Kontakt:
Igrački nisu bara-bara s Barcom,nikada bili niti su.
Dobro,višak je,OK. Bio je i Suarez višak Barceloni.
Dobro,višak je,OK. Bio je i Suarez višak Barceloni.
Kako nisu bara bara ?
To oni kao neka sistemska ekipa?
Ljudi imaju jedan od 5 najjacih sastava Svijeta.Ne mozes u manjiti njihov kvalitet.Pa pogledas dubinu i kvalitet sve ti bude jasno.
Ja ne vidim prednost Barcelone osim kada je Messi u nekom yebackom modeu, to se potvrdi i u utakmici jer Barcelona prakticno ne dominira ni na Campu zadnjih x godina protiv njih vec bas suprotno, igracki su samarali Barcu u LP i La ligi.
Ne potcjenjujte igracki kvalitet prvaka , vrhunski tim.Cak mislim sa bi sa nekim fluidnijim trenerom bili jos bolji i atraktivniji jer to mogu biti.
To oni kao neka sistemska ekipa?
Ljudi imaju jedan od 5 najjacih sastava Svijeta.Ne mozes u manjiti njihov kvalitet.Pa pogledas dubinu i kvalitet sve ti bude jasno.
Ja ne vidim prednost Barcelone osim kada je Messi u nekom yebackom modeu, to se potvrdi i u utakmici jer Barcelona prakticno ne dominira ni na Campu zadnjih x godina protiv njih vec bas suprotno, igracki su samarali Barcu u LP i La ligi.
Ne potcjenjujte igracki kvalitet prvaka , vrhunski tim.Cak mislim sa bi sa nekim fluidnijim trenerom bili jos bolji i atraktivniji jer to mogu biti.
Kad su to samarali Barcelonu u ligi? Prva ligaska pobjeda Chola u deset godina tek prosle sezone. Ni tu nisu bili nista bolji, vec presudila greska ter Stegena.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Gdje sam to uporedio karijere i jednog i drugog 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- Shategabri
- Kontakt:
Al ovaj novinarčić navalio sa promocijom Pereza
Na kraju će mu Pero još platiti svo ovo reklamiranje
Na kraju će mu Pero još platiti svo ovo reklamiranje
Koševo Zapad
Ma nema potrebe da ti izdvajam dva izbacivanja iz LP , dovoljan parametar.Ne izbacuje te neko igrom slucaja 2x i uzima ti ligu 2x u par godina sa kako predstavljate dobro losijim igracima.
Ako je tebi MATS bolji golman od Oblaka , meni nije.
Ako ti je zadnja linija Barcelone jaca ,meni nije.
Ako ti je sredina Barce jaca , meni nije.
Meni je jedino napad Barcelone raznovrsniji , razlog Messi.
Kompaktnost , team spirit.Nema potrebe komentarisati.
Postavlja se pitanje da li ima iko u historiji kluba da Pero ima bar neutralno mišljenje o njemu 
- Shategabri
- Kontakt:
Jok, Pero je onaj drot što dođe i šamara sve redom
Ono mes que un club je on shvatio doslovno i primjenjuje za razliku od ovih u Barsi
Koševo Zapad
Opleo po svimaAktualni predsjednik 'kraljevskog' kluba okomio se i na Luisa Figa koji je u ESPN-ov dokumentarac U "Los Galacticos" priznao da nikada nije htio potpisati za Real.
Figo je u avionu na putu do Madrida plakao jer je vjerovao da će Lorenzo Sanz ponovo biti izabran za predsjednika kluba. Tada novoizabrani predsjednik u njegov je ugovor ugradio klauzulu prema kojoj bi Figo, da nije potpisao za Real, morao njemu osobno isplatiti 35 milijuna eura.
Nikada nisu bili u dobrim odnosima, a nakon što ga je 2006. godine prodao u Inter proglasio ga je krivim za kraj jedne ere Galacticosa.
- Figo je taj koji je sje*ao ekipu. Najbolji je bio Zidane, nema dileme. Figo je bio ku*vin sin, baš kao i Raul. Njih dvojica su bili najgori za momčad - omalovažavao ih je Perez.
Slijedeci vjerovatno Pepe i Ramos.
Stay tuned
Perez iznio Ozilov 'prljavi veš': Unajmio bi avion i otišao u Milan zbog seksa sa djevojkomlet3 je napisao/la: ↑16 jul 2021, 15:44Opleo po svimaAktualni predsjednik 'kraljevskog' kluba okomio se i na Luisa Figa koji je u ESPN-ov dokumentarac U "Los Galacticos" priznao da nikada nije htio potpisati za Real.
Figo je u avionu na putu do Madrida plakao jer je vjerovao da će Lorenzo Sanz ponovo biti izabran za predsjednika kluba. Tada novoizabrani predsjednik u njegov je ugovor ugradio klauzulu prema kojoj bi Figo, da nije potpisao za Real, morao njemu osobno isplatiti 35 milijuna eura.
Nikada nisu bili u dobrim odnosima, a nakon što ga je 2006. godine prodao u Inter proglasio ga je krivim za kraj jedne ere Galacticosa.
- Figo je taj koji je sje*ao ekipu. Najbolji je bio Zidane, nema dileme. Figo je bio ku*vin sin, baš kao i Raul. Njih dvojica su bili najgori za momčad - omalovažavao ih je Perez.kakav divan i iskren covjek
![]()
Slijedeci vjerovatno Pepe i Ramos.
Stay tuned![]()
https://sportsport.ba/magazin/florentin ... eal/403749
Izgleda samo Zinedina gotivi
Fudbalu je falio jedan ovakav lik kao Pero, mislim otkrili smo, otkrili smo nešto što bi skoro svak od nas prigovorio ovim fudbalerima.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Perez se ponovo pokazao kao gospodin, lider i vizionar.
Izgleda da se morao boriti sa Portugalskom frakcijom mahalaša. Također se čini da su Iker i Raul teške mahaluše bile.
Fudbaleri su glupi likovi, i valja menadzerisati ovu jatu debila, a milione na njih trošiš. Zanimljivo da je o Zidaneu jos u onaj vakat imao dobro misljenje.
Nadam se da će nekad napraviti film o njemu, za mene, najveća fudbalska ličnost.
Izgleda da se morao boriti sa Portugalskom frakcijom mahalaša. Također se čini da su Iker i Raul teške mahaluše bile.
Fudbaleri su glupi likovi, i valja menadzerisati ovu jatu debila, a milione na njih trošiš. Zanimljivo da je o Zidaneu jos u onaj vakat imao dobro misljenje.
Nadam se da će nekad napraviti film o njemu, za mene, najveća fudbalska ličnost.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ne tvrdim ja nista samo sam reagovao na ovo da nas samaraju u ligi, sto ne moze biti tacno na sto levela.JoeBleck je napisao/la: ↑16 jul 2021, 12:08Ma nema potrebe da ti izdvajam dva izbacivanja iz LP , dovoljan parametar.Ne izbacuje te neko igrom slucaja 2x i uzima ti ligu 2x u par godina sa kako predstavljate dobro losijim igracima.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Zidane i Benzema. Eventualno Modrić i Kroos. Ne seru nikad za ugovore, teški profesionalci.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
...i Draža Mihajlović je onda bio lider, vizionar i ličnostDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 jul 2021, 17:02Perez se ponovo pokazao kao gospodin, lider i vizionar.
Džeri Drejk
Relevantne su sezone kada je Atletico bio ispred Barcei relevantne su utakmice koje je Atletico dobio, sve ostalo nije stvarni pokazatelj.messilla je napisao/la: ↑16 jul 2021, 17:31Ne tvrdim ja nista samo sam reagovao na ovo da nas samaraju u ligi, sto ne moze biti tacno na sto levela.JoeBleck je napisao/la: ↑16 jul 2021, 12:08Ma nema potrebe da ti izdvajam dva izbacivanja iz LP , dovoljan parametar.Ne izbacuje te neko igrom slucaja 2x i uzima ti ligu 2x u par godina sa kako predstavljate dobro losijim igracima.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.