Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Dobro,hvala na prijedlogu,razmislit' ću. 

You'll never walk alone.
- Citizen-X
- Kontakt:
de postiraj onaj svoj "dobitni" listic od neki dan supcino natakarim te na spolovilo - da si neki relevantni tipus pa bi ti sutio al ovako kakav si degen malo ih je takvih - vanserijske proizvodnje neuspjeli abortus.Scimmia je napisao/la:Kakve dvije gluposti, majko mila. Ti si veliki neznalica. Ostavi se kladionice i uhvati se motike.volimliverpool je napisao/la: Berdych-Kohlschreiber 2 2.90
Monfils-Gil (3:0) NE 2.69
mrs s teme 1200 stranica ispisanih niko ruzne nikom nije rek'o u najvise 5 slucajeva dok se ti krelos aka Manki aka Šime nisi pojavio i poceo da seres i pametujes jbo li te onaj koji ti je kupio kompjuter takvom neabortiranom i isfrustiranom genetski i degenetski
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Ponos Torina
- Kontakt:
E Villareal-a sta je ovo ovako kako lose igraju
srecom jedan listic prodjoh neznam ni sam kako 69km
Sreca pa golovi prodjose na Sevilji
Moze li Atlanta prvo poluvrijeme 2 vase misljnje?

Sreca pa golovi prodjose na Sevilji
Moze li Atlanta prvo poluvrijeme 2 vase misljnje?

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- bosanac035
- Kontakt:
Yes sirScimmia je napisao/la:Pozdrav. Novi sam član, i volim se kladiti.
Za večeras moja tri tipa su
Dodig + 9.5
Berdych -5.5
Stakhovsky -3.5
To vam znači da Dodig neće izgubiti 10 gemova razlike, a da će Berdych i Stakhovsky dobiti više od 5 odnosno 3 gema.
Kvota 6.50

I Love this game !!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ocito smo dobili novog znalca ljudi, treba da se ponosimo. Covjek pogadja 1,05 kvote a nekada i 1,10.Scimmia je napisao/la:Kakve dvije gluposti, majko mila. Ti si veliki neznalica. Ostavi se kladionice i uhvati se motike.volimliverpool je napisao/la: Berdych-Kohlschreiber 2 2.90
Monfils-Gil (3:0) NE 2.69
- Ponos Torina
- Kontakt:
evo od mene par tenissa iako sam ih davno prestao igrati ali odigram nekad na markicu parova pa beze ispratim...
-5.5/Wawrinka S.-Dim 1.90 1
31.5/Federer R.-Simo 1.70 2
-4.5/Wickmayer Y.-Se 1.75 1
Sretno ko proba
-5.5/Wawrinka S.-Dim 1.90 1
31.5/Federer R.-Simo 1.70 2
-4.5/Wickmayer Y.-Se 1.75 1
Sretno ko proba

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Sutra po meni Buntić ide manje od 3,5. Mislim da neće toliko puno igrati jer se i Duvnjak vratio, teško će on dati 4 gola. Inter bi trebao razvaliti Cesenu, dok bi Lille trebao pobijediti Nancya. Na Čilića je kvota 1,4 a protivnik je Giraldo
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kumm je napisao/la:1. Man. City- Leicester 1 1.40
2. Sevilla- Villareal ddg 1.20
3. Aue- Paderborn ddg 1.20
4. Estudiantes- Nymburk 1 1.30
5. Ventspils- Benfica 1 1.20
kv. 3.14
Sretno!
Komentari su dobrodosli!
Prosao!!!!
I'll make him an offer he can't refuse!
Hvala! Moram pregledat ponudu prvo, al ovako na prvu mislim da su Inter i Ajax sigurni, jos mozda 2 kosarke i 2 tenisa i eto fine kvote! Postacu nesto sutra!Scimmia je napisao/la:Svaka čast Done. Daj nam nešto brzo i za sutra.Kumm je napisao/la:Kumm je napisao/la:1. Man. City- Leicester 1 1.40
2. Sevilla- Villareal ddg 1.20
3. Aue- Paderborn ddg 1.20
4. Estudiantes- Nymburk 1 1.30
5. Ventspils- Benfica 1 1.20
kv. 3.14
Sretno!
Komentari su dobrodosli!
Prosao!!!!
I'll make him an offer he can't refuse!
ccc pogodim prelaz x/1 apromasim tns .....Interista je napisao/la:evo nesto rizicnije:
Grimsby-Kettering x/1 4.2 (pokusajte i vi povezati ovaj prelaz sa nekoliko parova)![]()
Sevilla-Villareal 1 2.25![]()
Tns-Bangor 1 1.7![]()
Man.city-Leicester 1 1.45![]()
kvota:22.29 ulog:1.5 dobitak:34.91
- legenda reala
- Kontakt:
ma nema prolaza ,nema šanse ,za G.Gala zajebe me trener ubaci ga pred kraj ,da je bar kvota 1 ostala ,a Myrhol večeras pobudalio nije mi jasno kako je on dao 7 golova ,Peterson opet večeras preko ,ali naše glupe kladionice ga nemaju u ponudilegenda reala je napisao/la:joj loše ponude za rukometaše danas
ali ipak ću nešta odigrati
G.Gal (2.5)-više
O.Carlen(3.5)-više
N.Ekberg (5.5)-manje
T.Tluczinski(5.5)-manje
B.Myrhol(4.5)-manje
kako ovo nema Islanđana u ponudi ni jednog
Sutra neznam hoću li igrati išta na igrače ,ali u četvrtak ću razraditi
OTNYS YNWA
Možda je sutra vrijeme da se odigra manje na golove Vujin teško da će Hrvatskoj odbrani dati sedam golova
Lindberg bi se mogo opet odigrati više ,jer kao i Peterson igra cijelo vrijeme ,nema kvalitetne zamjene
Kod Francuza Abalo bi mogo prebaciti ,sutra utakmica sa puno kontri
Kod Njemaca Glandorf ili Genshaimer više ,Hens manje teško da i on šta može Francuskoj odbrani
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Citizen-X
- Kontakt:
vise manje golovi po igracu vam je cisto kockanje par nepar - nema smisla to igrat ljudi - pogotovo na jednom ad-hoc takmicenju kao sto je svjetsko prvenstvo - dok recimo na stalnim takmicenjima tipa NBA pa tipovanje poena igraca i ima opet ali nekog slabog smisla.
tako da ja licno ne bih nikad sutao golove po rukometasu nemas pojma je l ga trener odmara za drugi jaci mec je l ga nesto boli - rukomet je specifican do velikih naprezanja dolazi u ledjima ramenima zglobovima pri sutevima da faktor primljenih udaraca ne objasnjavam...
tako da ja licno ne bih nikad sutao golove po rukometasu nemas pojma je l ga trener odmara za drugi jaci mec je l ga nesto boli - rukomet je specifican do velikih naprezanja dolazi u ledjima ramenima zglobovima pri sutevima da faktor primljenih udaraca ne objasnjavam...
jaruga...duhovi :
roma-lacio 2
betis-barsa 1

roma-lacio 2
betis-barsa 1

FORZA MARŠAL !!!
Pa u nba je to cista mrtva sreca i zavisi od hiljadu i jednog faktora, a statistika i to ko ce ga cuvati ne igra nikakvu ulogu.
Meni je zanimljivo kladiti se na to al sa manjim ulogom, al opet kad pogledam unazad i vidim sta mi se sve desavalo dolazis do jasnog zakljucka da kad ti je sudjeno da dobijes slobodno igraj barcelona-zeljo dvicu, na taj fol neshto
Meni je zanimljivo kladiti se na to al sa manjim ulogom, al opet kad pogledam unazad i vidim sta mi se sve desavalo dolazis do jasnog zakljucka da kad ti je sudjeno da dobijes slobodno igraj barcelona-zeljo dvicu, na taj fol neshto

nema potpisa
- Citizen-X
- Kontakt:
prop'o sam ko kauc - pogodi zbog koga - usranog blekburna daje go ulog bio megalomanski...hodža je napisao/la:jaruga...duhovi :
roma-lacio 2
betis-barsa 1
- Citizen-X
- Kontakt:
nije druga je valuta u pitanju NTNK (nabijemtenakurac)Scimmia je napisao/la:Marka?Citizen-X je napisao/la:ulog bio megalomanski...hodža je napisao/la:jaruga...duhovi :
roma-lacio 2
betis-barsa 1
jbg jaruga... i mene su sje.bali pravo
ja ću sutra ova dva u dubl pa šta bude jbg...da se malo relaksiram

ja ću sutra ova dva u dubl pa šta bude jbg...da se malo relaksiram

FORZA MARŠAL !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:Pa u nba je to cista mrtva sreca i zavisi od hiljadu i jednog faktora, a statistika i to ko ce ga cuvati ne igra nikakvu ulogu.
ma nije kladionica za tebe

što to kažeš kad je suđeno i dobićeš ,ja odigram listić i odma znam prolazim li
nekad kad odigram budem siguran da ću proći i prođem ,jednostavno se to nešta osjeti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
pa jel retard mora odma u prvom ebenom gemu izgubit servis
pusti me boze bar da se nadam

pusti me boze bar da se nadam
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.