Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Bune se zbog uvodjenja identifikacije na stadionima. Zato su posete opale.brazzo je napisao/la:Fakat ne razumijem navijače u Italiji, Lazio tolike godine ''ni na nebu ni na zemlji'' i sada zaigraju odličnu sezonu a na stadionu skoro polovina prazih stolicaSigurno da ni najveći optimisti nisu očekivali da će Lazio igrati ovako dobro ali eto to izgleda da ni nema nekog uticaja na posjetu, tuga
velki im stadioni pa i kada bude 50000 ljudi stadion izgleda poluprazanMaGiCa je napisao/la:Bune se zbog uvodjenja identifikacije na stadionima. Zato su posete opale.brazzo je napisao/la:Fakat ne razumijem navijače u Italiji, Lazio tolike godine ''ni na nebu ni na zemlji'' i sada zaigraju odličnu sezonu a na stadionu skoro polovina prazih stolicaSigurno da ni najveći optimisti nisu očekivali da će Lazio igrati ovako dobro ali eto to izgleda da ni nema nekog uticaja na posjetu, tuga
A Lazio je retko punio stadion, cak i kad je bio najjaci u svojoj istoriji.
Imali bi oni popunjen stadion i da su veci,pogledaj Manchester i Arsenal kolike kapacitete imaju pa su ispunjeni do poslenjeg mesta(pogotovo Old),jednostavno takav je mentalitet Engleza,fudbal ovo ono,nema prepreka da se nedodje.amell je napisao/la:velki im stadioni pa i kada bude 50000 ljudi stadion izgleda poluprazanMaGiCa je napisao/la:Bune se zbog uvodjenja identifikacije na stadionima. Zato su posete opale.brazzo je napisao/la:Fakat ne razumijem navijače u Italiji, Lazio tolike godine ''ni na nebu ni na zemlji'' i sada zaigraju odličnu sezonu a na stadionu skoro polovina prazih stolicaSigurno da ni najveći optimisti nisu očekivali da će Lazio igrati ovako dobro ali eto to izgleda da ni nema nekog uticaja na posjetu, tuga
A Lazio je retko punio stadion, cak i kad je bio najjaci u svojoj istoriji.
lahko je npr liverpolu,chelseau,totenhamu faliti se da su im stadioni uvjek ispunjeni do poslijednjeg mjesta kada primaju izmedzu 30 i 45 hiljada
ma znam..ispravio sam,mogo si i ti izbrisat vala da me ne brukasP.S. Jimenez a ne Jimenes![]()
![]()
![]()
editovo si al necu da brisem![]()
pa ja, to, jasno je da ce izgubiti, samo ne znam koliko mora nosati ovaj novi avatar, al bolje za nas imamo vremena da mu smislimo sto boljiInterista di cuore je napisao/la:mozes jasta nego uletit,da mu smislimo kakav dobar avatarznamo da ce izgubit opkladu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.