RSD Velež - Evropa
Re: RSD Velež - Evropa
Vehabović i Brandao jedini rade naprijed, tako da nema smisla vaditi Edu.
Izvest Daria odma zbog kartona i ne zahebavat se pozadi.
Izvest Daria odma zbog kartona i ne zahebavat se pozadi.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Koliko nam fali spic dobar to nije normalno, uvijek se to vidi u ovakvim utakmicama kad nam se zatvore, treba nam 100 sansi da mozda 1 gol damo.
Steta bas za propustene sanse, moglo se vec slaviti lagano i pripremati za AEK.
Steta bas za propustene sanse, moglo se vec slaviti lagano i pripremati za AEK.
Forzza Velez
TOOOOOOOOOOOOO, bravo Nemanjaaaaaa
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- oldschool72
- Kontakt:
Bravo Rođeni. Spektakl idući četvrtak protiv AEKa, plus novih 350k eura u klupsku kasu.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
- Kontakt:
Joj da hoce pustit full kapacitet na Grbavici.. lijepe pare stizu, 350k eura od evrope + od karata..
- OldFashioned
- Kontakt:
Jako bitna pobjeda.
Ovo bi moglo malo i ubrzati gradnju stadiona pa da za 100 godina imamo pravu ljepoticu,
sada je trenutno bez šminke i IG filtera.
Ovo bi moglo malo i ubrzati gradnju stadiona pa da za 100 godina imamo pravu ljepoticu,
sada je trenutno bez šminke i IG filtera.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trenutno Velez je najjaca ekipa nase lige. Iskreno mislim oni ili Borac prvaci. Svim srcem sam uz veliki Velez. MUSVDG
- SarajevoForza
- Kontakt:
Čestitke momci na historijskom uspjehu, samo hrabro protiv grka i ponosno predstavite BiH kad već naše ublehe ne znaju.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
-
- Kontakt:
Jednoatavno nije realno koliko fali nasok ekipi jedan klasni napadac, koji ce biti u stanju da dadne gol. Neko igrac tipa Fajica ili Bilbije ili Ahmetovixa. GARANTUJEM da bi u ova dva meca poatigao minimalno 5 golova. Treba ga platiti masnije, ali isplatice se. Sa jednim takvim napadacem sanse za titulu bi bile mnogo mnogo vece.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Čestitke, bravo 

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Od kad ja govorim za georgijevica da je teski promasaj,podhitno sto prije prvenstva napadaca dovesti i jednog dobrog beka
Eto sad se 1milion km namaklo od evrope nema se izgovor nikakav
Eto sad se 1milion km namaklo od evrope nema se izgovor nikakav
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Uspjeh je tu, prošli smo, ali ako ćemo da gledamo očima napredka i da se vodimo parolom da budemo jos bolji, treba reći da nemamo napadača u smislu golgetera i treba isto tako reći da je Denis Zvonić opet igrao kriminalno.
Užasno je bilo Zvonića gledati kad se SAVIJE ispred protivničkog igrača i hoće da ga napadne, pa ispadne.
-
- Kontakt:
Svaka cast.
Utakmica odigrana skoro maestralno.
Za neku višu ocjenu, trebali su se iskoristiti brojni ziceri koje smo imali.
Kreiramo dosta prilika, igramo raznovrsno. Svaka druga utakmica, neko drugi ispliva kao najbolji.
Sinoć su me oduševili Brandao i Anđušić.
Brandao je u životnoj formi, rastrčan, razigran i pun samopouzdanja.
Anđušić je svojim ulaskom pokazao svu raskoš. Stamen, čvrst, iskusan..i na kraju vrhunska realizacija.
Feđa je vrhunski pripremio ekipu.
Radović je definitivno izgubio samopouzdanje i treba mu pružiti podršku, jer se radi o vrlo dobrom igraču.
Zvonić se tek oženio i treba razumiti njegovu sporost sinoć. Ipak, svojim ulaskom smo dobili sve bitke u zraku.
Širina rostera se već isplatila. Još čekamo na povratak Cvijanovića.
Za neku višu ocjenu, trebali su se iskoristiti brojni ziceri koje smo imali.
Kreiramo dosta prilika, igramo raznovrsno. Svaka druga utakmica, neko drugi ispliva kao najbolji.
Sinoć su me oduševili Brandao i Anđušić.
Brandao je u životnoj formi, rastrčan, razigran i pun samopouzdanja.
Anđušić je svojim ulaskom pokazao svu raskoš. Stamen, čvrst, iskusan..i na kraju vrhunska realizacija.
Feđa je vrhunski pripremio ekipu.
Radović je definitivno izgubio samopouzdanje i treba mu pružiti podršku, jer se radi o vrlo dobrom igraču.
Zvonić se tek oženio i treba razumiti njegovu sporost sinoć. Ipak, svojim ulaskom smo dobili sve bitke u zraku.
Širina rostera se već isplatila. Još čekamo na povratak Cvijanovića.
-
- Kontakt:
U 87 usao i promasaj
Nece se krcat ni tovarit pare igracima i menadzerima u dzepove. Bolje ovaj milion ulozit u infrastrukturu i osposobiti stadion za dogodine ako se plasiramo.
S ovom ekipom mi opet mozemo evropu izboriti, a to nam je sasvim dovoljno. Sljedece sezone, za 100 godina, razmisliti i izvagati jos dva tri igraca i pokusati napasti i tu titulu
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.