FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Neutral » 13 maj 2009, 00:03

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 13 maj 2009, 00:17

Rz88 je napisao/la:http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... e-weg.html

Čitajte i uživajte :mrgreen:
Ako je ovo istina DIVIM IM SE :D Samo treba zadrzati Riberya !!! Gledao utakmnicu malo u kladionici 20 minuta prvog poluvremena, jako losa igra ... Al evo vidim ipak su pobijedili, sigurno su drugo poluvrijeme odigrali dosta bolje ... Borimo se sa Wolfsburgom za titulu :D Valjda dolaze bolji dani ...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 maj 2009, 00:20

Ja sam gledao tekmu na netu a na tv koji mi je kraj monitora Vukove. Dosta loše smo počeli i opet kažem sudija nam je dosta pomogao što nije svirao penale. Sreća prati hrabre, moramo dobiti Hoffeinheim akoBogda i hoćemo, pobjeda nam je strašno potreba. Hannover uz vas smo, idemo pinto, balitsch i raja mislim i hanke, forsell ne znam, zaboravih.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 13 maj 2009, 00:41

Rz88 je napisao/la:Ja sam gledao tekmu na netu a na tv koji mi je kraj monitora Vukove. Dosta loše smo počeli i opet kažem sudija nam je dosta pomogao što nije svirao penale. Sreća prati hrabre, moramo dobiti Hoffeinheim akoBogda i hoćemo, pobjeda nam je strašno potreba. Hannover uz vas smo, idemo pinto, balitsch i raja mislim i hanke, forsell ne znam, zaboravih.
Dobicemo Hoffenheim aBd, Vukovi imaju tezak raspored ... Mene je najvise strah zadnjeg kola protiv Stuttgarta koji odlicno igra kuci, nadam se da cemo uzeti titulu, ma da smo ovu sezonu odigrali katastrofanlo i nismo zasluzili ali to je fudbal.A jos nemogu da vjerujem ovo za DIEGA, ako je ovo istina sutra slavim :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 maj 2009, 00:49

Misliš danas hehe. Ma samo polako, uskoro će saopštiti sve, akoBogda vračamo se gdje nam je mjesto u sami vrh.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 maj 2009, 00:54

ako dodje diego bayern dobija ono sto godinama nema, jos od effenberga,baslera,jednog playmakera koji zna da podvali loptu, kada nikome ne ide da razigra ekipu,da jednostavno izmisli gol ili sansu.

rz 88,ako to bude istina stvarno si me obradovao kao sto neko odavno nije... mislim da wolfsburg ne moze ovo izdrzati kao one godine bayer ili schalke naprimjer.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 maj 2009, 00:58

hehe, ma nisam ja nikoga obradova, Bild nas je obradovao sviju. Samo se nadam da će nas akoBogda uskoro obavjesitit na zvaničnoj stranica FCB. Kada tamo piše onda je gotova stvar, ma kako god bilo neka mi dovedu 100 Messija i ROnalda ja hoću DESNOGA BEKA I GOLMANA. Neću da zaboravljam Bochum, Koln, Wolfsburg, Hertha, Monchengladbach, Leverkusen u kupu, Barca na Nou Campu kako su nas ubijali radi loše odbrane, imamo Lucia, Demichelsa i Laham još desni bek i golman i to je to. Ako dođe Diego onda su odlično počeli ako nije onda tuga već na početku.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 maj 2009, 09:28

ma kakav juventus diego je izrazio zelju da igra za bayern kao i njegov otac jos samo treba da se dogovore o visini transfera i to je to
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 13 maj 2009, 09:30

Evo dodatni demant za informaciju da je Diego presao u Juventus...

http://www.spox.com/de/sport/fussball/b ... rfekt.html
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 maj 2009, 09:35

Rummenige najavio da kada dovedu trenera(Van Gaal-a)da ce napasti i na Maria Gomeza :D
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 13 maj 2009, 09:46

bistrikboy je napisao/la:Rummenige najavio da kada dovedu trenera(Van Gaal-a)da ce napasti i na Maria Gomeza :D

e vala gomez im stvarnonije potreban...bolje bi im onda bilo da dovedu Dzeku...zadnja informacija glasi da je Milan ponudio Gourcuffaa za Tonija...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 maj 2009, 09:55

----------------------------ENKE-------------------------------------

CLERC--------------LUCIO--------DEBILCHEMIS------------LAHM

------------------------TYMOSCHUCK-------------------------------

HLEB---------------------------------------------------------RIBERY

----------------------------DIEGO-----------------------------------

-------------------KLOSE-----------GOMEZ(TONI)----------------

ovo bi bio tim za velike domete,na klupi bi imali Butta,Lella( :oops: ),V.buytena,Bommel,Ze roberto,ottl,Sosa,Svinja,Muller,Olic,Baumjohann :D
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 maj 2009, 11:02

zvanicno diego juventusov.....**** ga kasno smo se ukljucili u utrku....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 13 maj 2009, 11:28

bilo bi mi draze da bayern uzme titulu nego wolfsburg...nemojte me pogresno shvatiti dzeko i misimovic i ibisevic su odlicni igraci,prva klasa,ali me nervira kako su se sad i novinari i narod ufurali na njih pa sad pola bosne navija za hofenhajm i wolfsburg samo zbog njih,svaka stranica u novinama o njima,sad vise nije derby bayer - hsv ,vec wolfsburg - hofenhajm :roll: ,mislim da bayern ima najkvalitetniji tim u bundesligi ali treba posloziti kockice
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 13 maj 2009, 12:03

Ne znam kome da vjerujem vamo citam Diego je Juventusov igrac, a vamo ipak da je presao u Bayern ... Kome sad vjerovati, necu nikome dok nevidim na kraju ... Ako je to istina da Milan daje Gourcuffa za Tonia to treba odma prihvatiti !

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 13 maj 2009, 12:08

A sto se tice Gomeza nije on meni neki igrac, njega su mediji previse digli ... Ne kazem da je los ali nije nista posebno jos kad vidis da ga Stuttgart nedaje ispod 30 Miliona onda ti je sve jasno, pa Dzeko je za njega bog a mnogo je jeftini od njega ...

JuventusTorino
Kontakt:

Post Postao/la JuventusTorino » 13 maj 2009, 12:31

Diego pet godina u Juventusu

Menadžer Brazilca Diega potvrdio je da će ovaj igrač od sljedeće sezone nositi dres torinske stare dame.

Sve je gotovo! Diego je potpisao ugovor, a Juventus će sve službeno objaviti početkom sljedećeg mjeseca, jer je takva politika kluba, rekao je Giacomo Petralito-

Navodno će Werder na ovom transferu zaraditi 24,5 milijuna eura, a Brazilac će s Juventsom potpisati ugovor na pet godina.

http://www.sportin.ba
La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi

----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 maj 2009, 12:47

Ja cu ipak vjerovati njegovom ocu i manadžeru ;)

dise
Kontakt:

Post Postao/la dise » 13 maj 2009, 13:20

tavez napusta man. u. moguca destinacija bayern ili milan ...
Zadnja izmjena: dise, dana/u 13 maj 2009, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 maj 2009, 13:47

Ma kakav Gomez. Ako on vrijedi 30 milijuna, onda Džeko vrijedi više od njega. Velika frka se digla oko Diega i njegovog prelaska u Bayern, odnosno Juventus. Vidjet ćemo šta će na kraju biti. Nadam se najboljem, tj. da Diego pređe u Bayern.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.