Nek' se trose momci, valjace nam .Rizah je napisao/la:Villa potpisala Benta za 24 miliona eura. Možda to znači da će prodati Younga
Puno je to para za njih.
Treaba reći da je večeras Wolwes zgazio Doncaster sa 4-0.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nek' se trose momci, valjace nam .Rizah je napisao/la:Villa potpisala Benta za 24 miliona eura. Možda to znači da će prodati Younga
Puno je to para za njih.
potpisali su i makouna za 6 ja bi rekao da se GH trudi da od njih napravi dobar tim opet ne vjerujem da ce prodavati posebno ne nama 3 igraca kako je krenula prica warnock pa downing i naravno nas stari igrac young.Rizah je napisao/la:Villa potpisala Benta za 24 miliona eura. Možda to znači da će prodati Younga
Puno je to para za njih.
i ja bi to volio al kako je krenulo teskoILoveLFC je napisao/la:Daj Boze sutra kad ustanem da procitam " Suarez signs for Liverpool"
HAHAHAHA.Rizah je napisao/la:http://www.guardian.co.uk/football/gall ... 70&index=9
Jedino ovako bi mogli uspjeti
Moze se reci da ga je rafa unistio i jako mi je zao zbog toga da je igrao onoliko koliko je trebao da igra igrac njegovih kvaliteta sada bi bio u top 5 najboljih krila ovako sta je tu je, neka se pokaze u svom novom klubu pa neka predje u jos bolji i nek samo nastavi da rastura.Dirk je napisao/la:Serite vi dokle vam volja i opravdavajte Rafino unistavanje karijere odlicnom igracu , vejrujem da cete za 3 do 4 mjeseca pricati da nam je sada Babel tu ...da je imao priliku kao ostali vjerujem da bi danas imali opasno krilo,neka nama Jovanovica i "mladog" Maxia ostalo cemo sve lahko
Babelu sretno neka razvali tamo i zacepi svima usta , ustvari Rafi ne treba njemu su zacepljena od igraca Intera koji kazu da nisu radili sa gorim strucnjakom
ne vjerujem, al ako bude htio ici pozdravit cu ga ovom pjesmommalta071 je napisao/la:Sta vi mislite, al onako realno, ide li Torres na kraju godine?
Realno mislim da ce Torres otici iz liverpoola kada bude imao 32 godine u Atletico Madrid da zavrsi karijeru tamo.malta071 je napisao/la:Sta vi mislite, al onako realno, ide li Torres na kraju godine?
A znao sam da će se nešto slično dogoditi, nisam neki optimista, daj Bože da dođe bar Downing, ali ne vjerujem da će doći.ILoveLFC je napisao/la:Liverpool have been told that only an "obscene" offer will be enough to land Uruguay striker Luis Suarez from Ajax. The Reds are now likely to make Anderlecht's Romelu Lukaku their primary target.
The Reds hoped to use the proceeds from the proposed sale of Ryan Babel to Hoffenheim to fund a move for Suarez but midfielder Babel is ready to turn down the transfer in the hope of securing a loan move to former club Ajax.
Kako su glupi, pa bolje da damo Ajaxu Babela...a ne prodati pa te pare koristiti za transfer, ako Babel definitivno ode u Hoffenheim...NEMA SANSE DA DOVEDEMO SUAREZA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.