Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jan 2011, 22:52

Rizah je napisao/la:Villa potpisala Benta za 24 miliona eura. Možda to znači da će prodati Younga ;-)
Puno je to para za njih.
Treaba reći da je večeras Wolwes zgazio Doncaster sa 4-0.
Nek' se trose momci, valjace nam . :lol:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jan 2011, 22:53

Rizah je napisao/la:Villa potpisala Benta za 24 miliona eura. Možda to znači da će prodati Younga ;-)
Puno je to para za njih.
Treaba reći da je večeras Wolwes zgazio Doncaster sa 4-0.
potpisali su i makouna za 6 ja bi rekao da se GH trudi da od njih napravi dobar tim opet ne vjerujem da ce prodavati posebno ne nama 3 igraca kako je krenula prica warnock pa downing i naravno nas stari igrac young.
You are someone else I am still right here

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 18 jan 2011, 22:59

ILoveLFC je napisao/la:Daj Boze sutra kad ustanem da procitam " Suarez signs for Liverpool" :mrgreen:
i ja bi to volio al kako je krenulo tesko :(
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

kechevsky
Kontakt:

Post Postao/la kechevsky » 18 jan 2011, 23:12

Babel nije zelio trenirati cuj to majke ti gdje si ti iscupao tu informaciju? Prvu sezonu kad je dosao proglasen je najboljim mladim igracem u ligi. Trazio je od rafe poslje treninga da ostane jos trenirati al mu ovaj nije dozvolio navodno da nebi bio preumoran za utakmice. Drago mi je da je otisao jer je zasluzio da igra a ne da samo sjedi na klupi. Zelim mu sve najbolje u daljnoj karijeri i nadam se da cu ga na evropskom prvenstvu gledati u pocetnom sastavu holandije :D :D :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jan 2011, 23:49

Ma Babel se pokusao izvuci, konta ako ode u Njemacku nece morati platiti 10k. E pa grdno se prevario. :P

@

Imam neki predosjecaj da cu ujutro kada ustanem procitati
" Suarez potpisao za Liverpool " :)

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 18 jan 2011, 23:57

There got to be something for Liverpool big number nine ...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jan 2011, 23:59

Rizah je napisao/la:http://www.guardian.co.uk/football/gall ... 70&index=9

Jedino ovako bi mogli uspjeti :-D
HAHAHAHA. :lol:
Dobra fora.

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 19 jan 2011, 00:17

slika
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 19 jan 2011, 00:50

Dirk je napisao/la:Serite vi dokle vam volja i opravdavajte Rafino unistavanje karijere odlicnom igracu , vejrujem da cete za 3 do 4 mjeseca pricati da nam je sada Babel tu ...da je imao priliku kao ostali vjerujem da bi danas imali opasno krilo,neka nama Jovanovica i "mladog" Maxia ostalo cemo sve lahko 8-)

Babelu sretno neka razvali tamo i zacepi svima usta , ustvari Rafi ne treba njemu su zacepljena od igraca Intera koji kazu da nisu radili sa gorim strucnjakom :lol:
Moze se reci da ga je rafa unistio i jako mi je zao zbog toga da je igrao onoliko koliko je trebao da igra igrac njegovih kvaliteta sada bi bio u top 5 najboljih krila ovako sta je tu je, neka se pokaze u svom novom klubu pa neka predje u jos bolji i nek samo nastavi da rastura.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 19 jan 2011, 01:00

Greska je bila prodati Babela ako ista zbog njegove mladosti jer ako mene pitate vise bi se isplatilo forsirat Babela (zasto to niko nije radio bas ne znam) nego se hvatat za glavu i gledat "probijanja" Maxija i Jovanovica...po meni pogresan potez i mislim da cemo Babela prizivat poslije ukoliko ne dodje Young ili pak Suarez oficijelno mozemo proglasit da smo jedina ekipa koja ce igrat sa 10 igraca (bez lijevog krila) :roll:
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 jan 2011, 01:35

Ja sam u zivotu sasvim dovoljno utakmica pogledao da mogu zakljuciti:

Ryan Babel nishta ne bi slabiji bio od Maxija na krilu, a siguran sam nishta slabiji ne bi bio od Ngoga u napadu. Rezultati i igre ove dvojice su svima dobro poznati

Babel sretno!
nema potpisa

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 19 jan 2011, 02:23

Sta vi mislite, al onako realno, ide li Torres na kraju godine?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 jan 2011, 02:29

malta071 je napisao/la:Sta vi mislite, al onako realno, ide li Torres na kraju godine?
ne vjerujem, al ako bude htio ici pozdravit cu ga ovom pjesmom

[youtube][/youtube]
nema potpisa

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 19 jan 2011, 03:54

malta071 je napisao/la:Sta vi mislite, al onako realno, ide li Torres na kraju godine?
Realno mislim da ce Torres otici iz liverpoola kada bude imao 32 godine u Atletico Madrid da zavrsi karijeru tamo.
Ovdje ce da bude legenda i napadac njegovog kalibra igra najbolje u godinama koje njemu slijede od 28-31 kao sto je slucaj sa drogbom i villom.

Slucaj ako bude Fernando odlazio iz liverpoola moze biti samo neka nenormalna ponuda Man Citya od 50-60 miliona pa da ga klub zamoli radi finansiske situacije da predje i igra tamo, jedino tako.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 19 jan 2011, 10:31

Liverpool have been told that only an "obscene" offer will be enough to land Uruguay striker Luis Suarez from Ajax. The Reds are now likely to make Anderlecht's Romelu Lukaku their primary target.

The Reds hoped to use the proceeds from the proposed sale of Ryan Babel to Hoffenheim to fund a move for Suarez but midfielder Babel is ready to turn down the transfer in the hope of securing a loan move to former club Ajax.

Kako su glupi, pa bolje da damo Ajaxu Babela...a ne prodati pa te pare koristiti za transfer, ako Babel definitivno ode u Hoffenheim...NEMA SANSE DA DOVEDEMO SUAREZA !
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 jan 2011, 10:54

ILoveLFC je napisao/la:Liverpool have been told that only an "obscene" offer will be enough to land Uruguay striker Luis Suarez from Ajax. The Reds are now likely to make Anderlecht's Romelu Lukaku their primary target.

The Reds hoped to use the proceeds from the proposed sale of Ryan Babel to Hoffenheim to fund a move for Suarez but midfielder Babel is ready to turn down the transfer in the hope of securing a loan move to former club Ajax.

Kako su glupi, pa bolje da damo Ajaxu Babela...a ne prodati pa te pare koristiti za transfer, ako Babel definitivno ode u Hoffenheim...NEMA SANSE DA DOVEDEMO SUAREZA !
A znao sam da će se nešto slično dogoditi, nisam neki optimista, daj Bože da dođe bar Downing, ali ne vjerujem da će doći.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 jan 2011, 11:02

rekao sam vam ja to juce. al bilo bi dobro anderlechtu uvaliji jovanovica i 20 miliona za lukakua. mlad je a kod nas bi svaku utakmicu mogao igrati u prvoj postavi jer bolji je od ngoga koji je trenutno drugi napadac ekipe a bolji je i od svih nasih lijevih krila a lukaku moze po potrebi i to igrati.
ja bi vise njega nego suareza volio vidjeti al da se ne lazemo puno vjerovanto je ova prodaja babela vrhunac nase transfer politike u ovom prelaznom roku.
nisam komentarisao odlazak babela i necu dok ne postane sluzben jer nesto kontam mozda on i odbije njemce jer ako je vec momak nakon 3 sezone grijanja klupe i tribina na anfieldu izrazio zelju da se vrati u ajax onda mu to treba i omoguciti
You are someone else I am still right here

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 19 jan 2011, 11:41

Vozdra raja :D ja sam owde novi :) forum pratim odavno ,ali tek sam sam odlucio da se registrujem :lol:
http://static.guim.co.uk/sys-images/Foo ... is-013.jpg :D
YNWA
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 19 jan 2011, 11:43

Babel vidi priliku u Suarezovu transferu

Liverpoolov napadač Ryan Babel otkrio je kako bi mogao postati dio transfera Luisa Suareza iz Ajaxa u Liverpool.

Mnogi britanski mediji prenose kako Liverpool pregovara s Ajaxom o mogućem transferu Urugvajca Luisa Suareza na Anfield. Da osim dima ima i vatre potvrđuju i riječi napadača Redsa Ryana Babela koji je iz Amsterdama 2007. stigao u Liverpool.

"Suarezov transfer u Liverpool meni otvara vrata Ajaxa. Ako Liverpool i Ajax - eventualno u kobminaciji s Luisom - uspiju postići dogovor u vezi mene sigurno da ću doći", rekao je Nizozemac za De Telegraaf.

Jasan je i motiv Babelova mogućeg povratka u Ajax: "Radi igranja spreman sam prihvatiti manju plaću. Za igrača moje dobi važno je igrati iz tjedna u tjedan."

Babelov menadžer Winnie Haatrecht za Voetbal International izjavio je kako bi njegov štićenik najradije na posudbu: "Ryan bi dugoročni prijelaz prihvatio samo ako bi uvjeti bili savršeni u svakom smislu. Ako potpiše ugovor na tri i pol godine, možda će u srpnju dobiti novog trenera. Ryan bi volio proći polusezonu s trenerom kojem se sviđa, zbog čega bi radije otišao na posudbu." Vijest je od jučer. :(

Dobrodošao doktore. :D
FK Pjetlovi

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 19 jan 2011, 11:50

Zar ovaj Babel ne ide u Hoffenheim ?

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.