Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ted Mosby
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Ted Mosby » 18 jan 2011, 12:30

Nadal vodio Daniela 6:0 i 5:0 i ovaj predao. Čilić lagano prošao preko Younga, sljedeći protivnik mu je Kolumbijac Giraldo
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 18 jan 2011, 12:40

[youtube][/youtube]

:mrgreen:
nema potpisa

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 18 jan 2011, 13:11

Stakhovsky večeras protiv Kubota dobija,ipak Sergej ima najbolji return na ATP Touru. :lol: :shock:
You'll never walk alone.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 jan 2011, 13:36

volimliverpool je napisao/la:ipak Sergej ima najbolji return na ATP Touru
Ko je to napisao? Ako si aludirao na mene, evo ti post u kome sam ja spomen'o Stakhovskog:
Monolog je napisao/la:Od igrača koji ne spadaju u top 10(da ne kažem u top 20 ili više), najbolji return ima Ukrajinac Sergij Stakhovsky.
Dakle, ako se ti razumiješ u tenis bolje od Mice Dušanovića, onda ti skidam kapu. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 18 jan 2011, 15:42

Mister No je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:Hmm, prvi put u zivotu sam navijao za Nadala i to kada je igr'o protiv Davidenka u Dohi, zato da bi ga Veliki Rozer pomeo u finalu i smanjio na 14:9... No naravno, Davidenko, najnepredvidljiviji (nadam se da sam dobro napis'o) igrac na svijetu je dobio Nadala, a sada izgubio protiv nekog levata u prvom kolu :evil:

Rozer se lahko obracunao sa Lackom, ukupno je dozvolio manje gemova nego sto je to potrebno za jedan set... Ako osvoji AO bit ce veoma blizu da se vrati na prvo mjesto (dakle, dobit ce novih 100, a Nadal brani Wimblenon i RG i gomilu mastersa na sljaci)[/b
Roger će i nakon eventualnog osvajanja AO isti broj bodova zastajati za Rafom ( Fed brani prvo mjesto iz 2010 i 2.000 bodova a Rafa brani 1/4 finale i 360 bodova ).Eventualna bitka za 1 mjesto je moguća tamo negdje pred Wimbledon izuzev u slučaju nekih nepredviđenih događaja ( povrede i sl... )Roger tradicionalno slabije ulazi u ritam nakon AO, na američkoj turneji nema nekih rezultata u zadnjih nekoliko godina, sezonu na zemlji tempira za RG a Rafa ne bi trebao imati problema sa odbranom mastersa na zemlji, ne brani puno bodova sa američke turneje ( 360 bodova iz Miamia i IW ) tako da vjerovatna borba za prvo mjesto ATP slijedi polovinom godine.Naravno dosta toga će ovisiti i od Novaka i Murraya

Pa ako Rozer osvoji AO dobija novih 1000 bodova, ako ako ne osvoji gubi bodove ???
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 18 jan 2011, 16:52

Gledao sam sad malo Anu na ES, bio snimak posljednjeg seta, napravila je milion gresaka. Jbg, bila je povrijedjena i to ju je sigurno malo usporilo, ali morala je ovu danas pobijediti, sigurno je bolja igracica od nje. Ali jos uvijek se nije rijesila tih musica u glavi, koje je proganjaju od kad se bila spandjala s Verdascom :lol: :lol: :lol:

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 18 jan 2011, 19:10

EdinTM87 je napisao/la: Pa ako Rozer osvoji AO dobija novih 1000 bodova, ako ako ne osvoji gubi bodove ???
Ako Roger osvoji AO ne dobija nikakve bodove, može samo da ih gubi ako ne osvoji turnir.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 18 jan 2011, 19:24

Da li zna neko jel ikada u ovoj novijoj historiji tenisa rezultat bio 6-0 6-0 6-0 ?
Ja se sjecam da je Roger onog Argentinca Gaudia sto je osvojio RG pobjedio 6-0 6-0 al to je u dva seta :D
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 18 jan 2011, 23:06

Scimmia je napisao/la:Posljednji put 1993.

Roland Garros: S.Bruguera - T.Champion 6-0 6-0 6-0

A 6:0 6:0 od aktivnih igrača najviše ima Davydenko, dok od prve četvorice samo Nadal nikad nije dobio bez izgubljenog gema.
Monkey, jesi to ti il' se neko posr'o?

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 18 jan 2011, 23:33

Monolog je napisao/la:
volimliverpool je napisao/la:ipak Sergej ima najbolji return na ATP Touru
Ko je to napisao? Ako si aludirao na mene, evo ti post u kome sam ja spomen'o Stakhovskog:
Monolog je napisao/la:Od igrača koji ne spadaju u top 10(da ne kažem u top 20 ili više), najbolji return ima Ukrajinac Sergij Stakhovsky.
Dakle, ako se ti razumiješ u tenis bolje od Mice Dušanovića, onda ti skidam kapu. ;)
U top 20 si možda i u pravu,ali ima igrača koji su od 11. do 20. mjesta,a imaju bolji return od Stakhovskyog ;) .I izvini,mislio sam da si napisao na ATP Touru. ;)
You'll never walk alone.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 18 jan 2011, 23:35

Scimmia je napisao/la:Fantastični Ivan Bosanac večeras igra sa sinom hrvatske majke Dijane. Protiv senzacionalno dobrog Ivana Bosanca Div je osvojio 2 seta vise nego sto ce osvojiti treci nositelj.
Meč bi trebao početi ujutro oko 7 sati, Ljubičić oko 5
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 19 jan 2011, 08:38

Fish završio svoje učešće na AO, izbacio ga je Robredo.

Čudan su meč odigrali Verdasco i Tipsarević.

U prva dva seta potpuna kontrola meča od strane Tipsarevića i rezultat od 2:0 u setovima,, 6:2 6:4.Nando po običaju slabije igra na otvaranju i nakon prespavanih 2 seta počinje igrati u 3 setu koji dobija sa 6:4.U trećem setu se svašta izdešavalo , janko je 2 puta servirao za meč, imao 3 meč lopte no sve je to Nando spasio i ušlo seu TB.Tada Janko odlučuje da spava i ignoriše TB i narednih 6 gemova za pobjedu Verdasca 2:6 4:6 6:4 7:6 6:0

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jan 2011, 10:34

Strašan meč između Nanda i Janka...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 19 jan 2011, 12:00

Gledao sam sinoć meč između Verdaska i Tipsarevića od trenutka kad se Eurosport uključio u meč (krajem prvog seta) do početka petog seta kad je Španac napravio brejk i kad je Janko zatražio med. tajm aut, bilo mi je jasno da će peti set biti 6:0 i nisam gledao do kraja. Da se ne bih mučio da prepričavam ovaj sjajni meč iskopiraću članak sa sajta b92:

AO: Tipsarević izgubio dobijeno

Janko Tipsarević je vodio 2-0 u setovima, dva puta je servirao za meč, imao je i tri meč lopte, ali to nije bilo dovoljno da savlada Fernanda Verdaska.

Španac je u drugom kolu Australijan opena slavio sa 2:6, 4:6, 6:4, 7:6 (7-0), 6:0 i u trećoj rundi će se sastati sa Keijem Nišikorijem, koji je dobio Florijana Majera.

Posle propuštene treće meč lopte, Janko je potpuno stao, izgubio je 19 poena u nizu, čime je meč odlučen.

I set

Tipsarević je fantastično počeo meč – na samom startu napravio je brejk, a ubrzo je poveo i sa 4:0 iskoristivši obe brejk prilike. Pri tom rezultatu imao je dve šanse za trostruki brejk, nije ih realizovao, potom je pri rezultatu 5:2 propustio tri set lopte, ali je u svojim servis-gemovima bio suveren i stigao je do vođstva u setovima posle 32 minuta igre.

Janko je u prvom setu imao 17 ’vinera’ i 4 neiznuđene greške, a Verdaskov odnos je 13/12.
II set

Srpski teniser nastavio je u istom ritmu i u drugom setu, ali se Španac na startu izvukao iz neugodne situacije spasivši tri brejk lopte. Međutim, Tipsarević je izvrsno servirao, lako i ubedljivo je osvajao ’svoje’ gemove i vrebao priliku na servis rivala.

Dočekao ju je u sedmom gemu – prvu brejk loptu propustio je pomalo brzopletim napadom, drugu je Nando neutralisao asom, ali je Janko sjajnim riternom iz bekhenda došao do kljućnog brejka.

U preostala Tipsarevićeva dva servis-gema nije bilo neizvesnosti, pa je srpski teniser preciznim napadom forhendom iskoristio drugu set loptu za 2-0 u setovima.
III set

Kako je vreme odmicalo, Verdasko je igrao sve bolje, ali i čini se da je Tipsarević posle drugog seta zaigrao nešto defanzivnije.

Situacija se sredinom trećeg seta potpuno obrnula – srpski teniser imao je problema na svoj servis, dok je Verdasko lagano dobijao ’svoje’ gemove. Pri rezultatu 4:3 Tipsarević je mudrim servisom u forhend spasao brejk loptu, ali to je bio samo uvod u dramu pri rezultatu 5:4.

Verdasko je dobrim napadima iz forhenda došao do dve vezane set lopte, ali je Janko odservirao dva asa. Potom je srpski teniser promašio smeč, ali to nije presudilo jer je Španac potom poslao forhend u mrežu.

Na četvrtoj set lopti ponovo je pogrešio Verdasko, potom je Janko greškom iz bekhenda propustio gem loptu, da bi španski teniser lepo izgrađenim poenom realizovao petu set loptu i smanjio na 2-1.
IV i V set

U četvrtom setu Tipsarević je dva puta servirao za meč, propustio je i tri meč lopte, ali je na kraju Verdasko slavio u taj brejku 7-0 i izjednačio na 2-2 u setovima.

Prvo je Tipsarević napravio brejk na početku seta, a zatim je na 3:1 imao i nove tri vezane brejk lopte. Međutim, Španac se izvukao iz neugodne situacije i potom uspeo da uhvati poslednji voz i napravi brejk u trenutku kada je Janko servirao za meč pri rezultatu 5:4. Potom je Tipsarević opet oduzeo servis rivalu i u narednom gemu stigao do 40:15. Prvu meč loptu Verdasko je spasao napadom, a na drugoj Janko nije najbolje reagovao na mreži i Španac ga je ’prošao’.

Na trećoj meč lopti Janku je sviran sumnjiv aut, ali nije mu ostalo više ’čelendža’ i Verdasko je ubrzo osvojio gem Tipsarevićevom duplom greškom.

To je potpuno demoralisalo srpskog tenisera, koji u taj brejku nije uzeo nijedan poen. Crna serija nastavila se u i u odlučujućem setu jer je Verdasko ukupno osvojio 19 poena u nizu i dobio je peti set bez izgubljenog gema.

Servis je u četvrtom setu potpuno izdao Tipsarevića, što je ključni razlog zbog kojeg nije uspeo da završi meč. Takođe, utisak je da se u pojedinim momentima previše povlačio iza osnovne linije, tj. da nije bio dovoljno agresivan.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 19 jan 2011, 13:05

Simon,Simon :D

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 19 jan 2011, 13:31

Scimmia je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Simon,Simon :D
A neke mi neznalice govorile da Simon pojma nema. A o returnu da ne pričam ;)
Cuj ne zna ccc
Pa ima protv Rogera 2 - 0 u mecevima,to je dovoljno :D

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 19 jan 2011, 14:29

King pobijedio Simona!Za mene očekivano teška pobjeda,ipak je Simon Rogeru tradicionalno nezgodan protivnik!

Meni je Janko opet sumnjiv,daj Bože da opet nije prodao meč kod rezultata 2:0 za njega. :roll:
You'll never walk alone.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 19 jan 2011, 14:58

NYKnicks Fan je napisao/la:
Scimmia je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Simon,Simon :D
A neke mi neznalice govorile da Simon pojma nema. A o returnu da ne pričam ;)
Cuj ne zna ccc
Pa ima protv Rogera 2 - 0 u mecevima,to je dovoljno :D
Veliki Rozer je dobio Simona i smanjio na 2:1 u medjusobnom omjeru. Nije se rodio taj igrac koji ce sa Ogromnim Rozerom imati pozitivan skor. Radujem se sljedecem mecu.

Rozer dominira !

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 19 jan 2011, 15:01

Dobar je Roger :D

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 19 jan 2011, 21:59

Večeras bi moglo biti zanimljivo u Rod Laver i Hisense areni,a i na drugim terenima,naravno.
Mislim da će Čilić i Giraldo igrati maratonski meč i da će Hrvat izaći kao pobjednik.Isto mišljenje imam i o meču Dolgopolova i Benjamina Bekera.
Mislim da će Del Potro pomesti Baghdatisa sa terena jer je ovaj igrao meč u 5 setova u prethodnom kolu i to će značajno uticati na njega.Isto mislim da će Garcia rastaviti Schwanka na proste faktore.

Što se tiče žena,meč koji mi upada u oči je duel Radwanske i Martić.To će biti zanimljivo jer je Radwanska u nekoj nezavidnoj formi protiv ambiciozne hrvatske predstavnice.Mislim da će Safarova pomesti sa terena Zakopalovu te Janković Peng jer je Peng igrala težak meč protiv Bondarenko u prethodnom kolu(iako sam igrao over gemova.)
You'll never walk alone.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.