AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 13 jul 2021, 16:15

Pa jel' stvarno očekuješ da neko iz Case potvrdi interesovanja za Vlašića, iako su tek u fazi pregovora? Kad se to ikad desilo, da se javno priča o mogućim transferima? :mrgreen:

Neću da kažem da je done deal jer se može nešto izjaloviti, ali očigledno da se nešto kuha jer svi ruski mediji prenose ovu vijest. Isti onaj ruski novinar koji je dosta upućen u njihov fudbal i koji je prvi objavio da Laxalt ide u Spartak, a tek za njim su i italijanski mediji počeli prenositi.
Inače me ne interesuju aktivnosti na socijalnim mrežama, ali ovo što je Nikola počeo pratiti Milan na instagramu, iako od klubova prati samo Hajduk i CSKA, je isto priličan nagovještaj da tu nešto ima.

Milan nema previše para za trošenje, ali navodna formula je 5m odmah+20m iduće sezone+bonusi, što bi bilo finansijski izvodivo za klub. Ne vidim ni da će CSKA odbiti dokle god će na kraju keširati tih tridesetak miliona koje mu stoje u klauzulu, a pogotovo jer i Vlašić želi da ide.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 jul 2021, 16:34

Ne bih se zalio za Vlasica, on je buducnost Hrvatske repke i sigurno u prvih 11 u narednom periodu.

I ja bih volio da napokon rijese Roma i Kessia, da jednostavno znas na cemu si. Po razumnoj plati bih volio da Rom ostane, ali on covjece nije mogao na EP grijati klupu, eto kakva mu je prosla sezona. Mada vjerujem da u klubu utekako rade na svemu, samo sto smo mi kao i uvijek neinformisani, a ti im je najveci plus.

Isto tako vjerujem da intezivno rade na rjesavanju Contia, Caldare i Samua, ali nekad ne mozes utrpati krampe drugima u prinudjen si cekati kraj ugovora.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 jul 2021, 12:48

Donnarumma je na svom Instagram profilu objavio:
“Izbori u životu su teški, ali kroz te izbore čovjek sazrijeva i bude iskusniji. Stigao sam u #ACMilan kao dijete i nosio sam njegov dres osam godina ponosno. Borili smo se, patili, plakali i pobjeđivali i gubili svi zajedno.
Sve to sa mojim saigračima, trenerima, svim zaposlenicima kluba, kao i navijačima koji su bili ključni dio nečega što je veoma blizu porodici mnogo godina. U crveno crnom dresu ostvario sam i mnogo ličnih ciljeva. Debi sa 16 godina u Seria A, poziv za reprezentaciju, itd., itd.
Prošli smo zajedno dosta sjajnih trenutaka koje nikada neću zaboraviti.
Sada je vrijeme da se rastanemo, a to je odluka koja nije nimalo lahka, tačnije jako je teško da vam to objasnim.
Zapravo je nemoguće objasniti, jer ovakva osjećanja nije moguće objasniti ili napisati u jednoj rečenici.
Ono što želim da kažem je da je nekad potrebno napraviti promjenu, suočiti se sa različitim izazovima, pokušati rasti, takmičiti se i postati što bolji.
Svi Rossoneri koje sam ikada upoznao, od prvog do posljednjeg dana, zauvijek će ostati u mom srcu kao važan dio, zapravo veliki dio onoga što me napravilo ovakvim kakav sam sada.
Želim Milanu što veći uspijeh od srca zbog osjećanja koja me vežu za ove boje, ovaj klub i ove navijače.
Osjećanja koja razdaljina i vrijeme ne mogu izbrisati.”
E jakog izazova i zelje za napredovanjem, otici u duplo slabiju ligu i daleko netrofejniji klub samo radi skoro duple plate. Od srca mu zelim da nikad ne osvoji LP, da propadne ko golman samo zbog neisjrenosti i pohlepe.
Isto kao i Neymar sto nikad nece napraviti i postati ono sto je mogao i trebao u ozbiljnijem klubu i ligi.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 jul 2021, 16:19

Ne treba ni čitati te proljeve od ljigavca, yebem ga ružna. Obično patetično fejk preseravanje i generička poruka, koje je vjerovatno neko drugi napisao u njegovo ime.

Velika je to ljubav prema klubu, koji je od tebe stvorio igrača, kad svaki merkato ucjenjuješ, zahtjevaš ogromnu platu i dovođenje buraza koji je četiri godini crpio čak miliona eura kao treći golman, iako kvalitetom nije ni za Serie B.
Mogao je na kraju onako ljudski prihvatiti produženje ugovora na jednu godinu, što se nudilo, da Milan bar neku siću zaradi, ali je i to odbio.

Ma ustvari, ne očekujem više ni ljubav jer je fudbal već odavno postao samo čisti biznis, pa ne zamjerim ni samu želju za transferom, ali malo poštovanja i zahvalnosti nije bilo na odmet.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 14 jul 2021, 18:22

Muški tim malo na stranu

Imamo pojačanje :ljepota: :beba:
slika

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 14 jul 2021, 19:14

Sampdoria A
Cagliari H
Lazio H
Juventus A
Pocetak nove sezone 😃
Biti ce pakleno :bih:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 jul 2021, 20:10

imacete izgovor kad vas nabijemo u trecem kolu

pocetak sezone, teske noge itd

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 14 jul 2021, 20:18

Chinaglia je napisao/la:
14 jul 2021, 20:10

haj razligu odavde.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 jul 2021, 20:25

kako god ti kazes, sefe

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 14 jul 2021, 20:56

Chinaglia je napisao/la:

Jel Felipe Anderson igrač odluke :)
Il Club più titolato al mondo!

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 14 jul 2021, 21:28

Korea je jedini problem, kakvi Andersoni. Enivej, tu je Theo da karne Nazio opet, bez brige. :kafa:
Unico amore sei!
❤️🖤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 jul 2021, 22:42

muxa je napisao/la:
14 jul 2021, 20:56
Chinaglia je napisao/la:

Jel Felipe Anderson igrač odluke :)
vidjecemo kad zavrsi mercato

za sad vam se lose pise: j. correa - immobile - felipe anderson

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 14 jul 2021, 22:47

Sta nas boli briga. Lazio je ekipa sredine tablice 🙂
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 jul 2021, 07:37

Immobile je svoje odigrao, vidilo se to i prosle sezone da je u padu, a narocito sad na EP. Ona sezona prije je nesto sto ce i praunucima prepricavati i hvaliti se, najvise zahvaljujuci penalima.

075 ❤

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 15 jul 2021, 08:42

PSG će pokušati prodati Andera Herreru (13 miliona eura), Juliana Draxlera (20 miliona eura), Antonija Sarabiju (22 miliona eura), Leandra Paredesa (20 miliona eura), Thila Kherera (25 miliona eura) i Idrissu Gueyea (15 miliona eura).
Ovo ako je istina, ovdje se moze pazariti dobrih igraca, Maldini ima dobre veze s Leonardom. :thumbup:

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 15 jul 2021, 09:39

meskalin je napisao/la:
15 jul 2021, 08:42
PSG će pokušati prodati Andera Herreru (13 miliona eura), Juliana Draxlera (20 miliona eura), Antonija Sarabiju (22 miliona eura), Leandra Paredesa (20 miliona eura), Thila Kherera (25 miliona eura) i Idrissu Gueyea (15 miliona eura).
Ovo ako je istina, ovdje se moze pazariti dobrih igraca, Maldini ima dobre veze s Leonardom. :thumbup:
Jos smo im dali golmana dzaba😊
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 jul 2021, 13:36

Vala od svih tih igrača volio bih vidjeti samo Draxlera, a i on je mrtav igrač još od kako je došao u PSG, ali kontam da bi nam mogao valjati.

Kehrer bi isto bio interesantna opcija kao backup desni bek (pošto ne znam šta je sa Dalotom), ali naši ne bi dali ni 5 miliona za backup beka, kamo li 25 :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 15 jul 2021, 13:40

Pa gledaj, ni bek koji vrijedi 20+ miliona sigurno ne želi sjediti na klupi.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 jul 2021, 14:52

Od svih tih pomenutih, jedino bi Sarabia imao smisla jer je desno krilo, iako nije sad neki vrhunski igrač, ali svakako bolji od Samua.
Ionako je izbor desnih krila nikakav, ne bi me sad ustvari čudilo ni da on bude na užem spisku pojačanja.

Al' evo sad vidim da ima punih 29 godina, jbg nisam znao da je spucao već toliko godina u guzicu. To je svakako kamen spoticanja za Milan. :mrgreen:

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 jul 2021, 15:47

Tacno i ja sam mislio da je znatno mladji Sarabia, a zanimljiv je igrac, prodoran i zna preci protivnika.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.