Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

brazzo
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la brazzo » 17 jan 2011, 15:23

Fakat ne razumijem navijače u Italiji, Lazio tolike godine ''ni na nebu ni na zemlji'' i sada zaigraju odličnu sezonu a na stadionu skoro polovina prazih stolica :roll: Sigurno da ni najveći optimisti nisu očekivali da će Lazio igrati ovako dobro ali eto to izgleda da ni nema nekog uticaja na posjetu, tuga :|
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 jan 2011, 16:03

brazzo je napisao/la:Fakat ne razumijem navijače u Italiji, Lazio tolike godine ''ni na nebu ni na zemlji'' i sada zaigraju odličnu sezonu a na stadionu skoro polovina prazih stolica :roll: Sigurno da ni najveći optimisti nisu očekivali da će Lazio igrati ovako dobro ali eto to izgleda da ni nema nekog uticaja na posjetu, tuga :|
Bune se zbog uvodjenja identifikacije na stadionima. Zato su posete opale.
A Lazio je retko punio stadion, cak i kad je bio najjaci u svojoj istoriji.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 17 jan 2011, 18:48

Dana 24.januara 2011 u Milanu bice dodeljivane nagrade za proteklu sezonu 2009/10, a Oscara ce dobiti najbolji igraci,sudije trener ...

Inter ima najvise nominacija a interesantno je da nagrada za najboljeg stranog igraca mora pripasti Interu jer su samo Interovi igraci i nominovani za nju.

U konkurenciju je usao bivsi fudbaler Intera Mario Balotelli ,i naravno bivsi trener Intera Jose Mourinho.

Kategorije:

Najbolji Italijanski fudbaler : Antonio Cassano, Antonio Di Natale, Andrea Pirlo
Najbolji strani igrac:Samuel Etoo,Diego Milito,Wesley Sneijder :lol:
Najbolji mladi igrac:Mario Balotelli,Alexandre Pato,Javier Pastore
Najbolji golman: Morgan De Acentis,Julio Cesar,Salvatore Sirigu
Najbolji u defanzivac: Giorgio Chielini, Walter Samuel, Tiago Silva
Najbolji trener: Masimiliano Allegri, Luigi Del Neri i Jose Mourinho
Najbolji sudija:Nicola Rizzoli,Emidio Morganti, Paolo Tagliavento
Najbolji igrac se bira izmedju pobednika najboljeg italijanskog igraca i najboljeg stranog igraca.

Pored ovih nagrada bice dodeljene nagrade za najbolji tim godine i fer pleya.

Di Natale, Milito/Sneijder, Pastore, Julio Cesar, Samuel, Mourinho...i najbolji igrac Milito/Sneijder :D

mada sam ubjedjen da Jose nece dobiti ovu nagradu :D

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 18 jan 2011, 16:58

MaGiCa je napisao/la:
brazzo je napisao/la:Fakat ne razumijem navijače u Italiji, Lazio tolike godine ''ni na nebu ni na zemlji'' i sada zaigraju odličnu sezonu a na stadionu skoro polovina prazih stolica :roll: Sigurno da ni najveći optimisti nisu očekivali da će Lazio igrati ovako dobro ali eto to izgleda da ni nema nekog uticaja na posjetu, tuga :|
velki im stadioni pa i kada bude 50000 ljudi stadion izgleda poluprazan :idea:
lahko je npr liverpolu,chelseau,totenhamu faliti se da su im stadioni uvjek ispunjeni do poslijednjeg mjesta kada primaju izmedzu 30 i 45 hiljada :!:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jan 2011, 18:36

amell je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
velki im stadioni pa i kada bude 50000 ljudi stadion izgleda poluprazan :idea:
lahko je npr liverpolu,chelseau,totenhamu faliti se da su im stadioni uvjek ispunjeni do poslijednjeg mjesta kada primaju izmedzu 30 i 45 hiljada :!:
Imali bi oni popunjen stadion i da su veci,pogledaj Manchester i Arsenal kolike kapacitete imaju pa su ispunjeni do poslenjeg mesta(pogotovo Old),jednostavno takav je mentalitet Engleza,fudbal ovo ono,nema prepreka da se nedodje.
Kod Italijana je dobro poznati ultra fazon,dakle cim nesta nije po volji,op 'ajmo proteste,sto u jednu ruku razumem ipak je ultra mnogo razliciti od casuala.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 jan 2011, 20:22

jbt jest lud ovaj Preziosi, pa on ce citavu napadacku liniju Genoe izmijeniti u januaru :D :lol:

Palladino je otiso u Parmu, Rudolfa su poslali u Bari, Tonija u Juventus, moguc je i odlazak Scullija

umjesto njih dosli su Hallenius, Floro Flores i Boselli :?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 jan 2011, 22:55

Sculi presao u lazio za 3,5 miliona... 8-) 8-)

Lazzari ce ozvaniciti prelazak u Milan,a u suprotnom pravcu idu Merkel ili Straser.

Cesena ce iznenadit inter sutra...neki feeling :roll: :roll:

Isto ko za bari kad sam imao, da ce leccea dobit prije par sedmica :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 18 jan 2011, 22:59

i Criscito je veoma blizu Milana danas procita da su Milani i Genoa sve dog. :roll:

ostaje da se vidi....

ali i ovo sa ss.ba javise Floro Flores u Juvetu a covjek zavrsi u Genoi .... :D

mislim da je to bolje za Juve ;)

fino bgm mafijas Sculli dodje u Lazio 8-)
Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 18 jan 2011, 23:01, ukupno mijenjano 3 puta.
-RIVALDO-

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 18 jan 2011, 23:00

jbo te filing :lol: kec sa hendikepom,uz svo duzno postovanje za Cesenu :lol: :mrgreen:

a ovaj Preziosi nije normalan,svaki prelazni rok dovede metar igraca i onda to nijedan trener ne moze odma uklopit...al budala otjero Gasperinia a doveo ovog Ballardinia koji je bzvze trener...

a mogo bi Sculli bit solidno pojacanje za Lazio,nije on los igrac...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 jan 2011, 23:08

Nije cesena losa ekipa...protiv rome su nesretno izgubili.Potopice vas jimenez.. :mrgreen:

Inter je veliki favorit al vidjecemo...

ma preziosi prati zamparinija...takmice se ko je vise kontroverzan :mrgreen: :lol:

Sculli je dobar igrac,dijete juventusa i sve reprezentativne selekcije prosao(izuzev A repke) ...cak je i u inter trebao ljetos i vrlo koristan moze biti...

Floccari,zarate,Rocchi...plus jak vezni red sa dosta ofanzivnih veznjaka...nezz bas koliko ce igrati i u laziu :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 18 jan 2011, 23:12

znas kako,nije uopste do njih,cijenim ih ko ekipu,protiv Rome su izgubili iz neregularnog gola,a uopste nisu lose odigrali.ali ako Inter odigra kao sto je igro do sad u ovoj 2011. mislim da nece bit problema ( i da je ko jaci mislim da ne bi bilo problema )... :lol:

ufff jesam se osilio,al jbg opet licimo na proslogodisnji Inter 8-)

Ma Rocchi ove godine ne igra skoro nikako,a i sumnjam da Sculli dolazi da igra u prvoj postavi,mislim da ce bit back up,a fino je kad na klupi imas takvog igraca...

P.S. Jimenez a ne Jimenes :lol: :lol: :lol: :P

editovo si al necu da brisem :mrgreen: :lol:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 jan 2011, 23:30

P.S. Jimenez a ne Jimenes :lol: :lol: :lol: :P

editovo si al necu da brisem :mrgreen: :lol:
ma znam..ispravio sam,mogo si i ti izbrisat vala da me ne brukas :mrgreen: ...nego nisam siguran odmah..a inace odlican igrac za mene..i nama je zabio gol.

istina,inter je znacajno popravio formu....al vidjecemo...nisam optimista za vas :lol: :P

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 18 jan 2011, 23:38

ma hocu malo da te brukam,nek vide ljudi da nemas pojma o calciu :lol: :lol: :lol:

a Jimenez je kod Mancinia jedno vrijeme bio standardan,igro sasvim solidno,davo golove i onda se povrijedio i to je bio njegov kraj u Interu.meni uvijek bio drag igrac,pa tako i sad...

cuj nije optimista,pa jbmu misa mi ko preporodjeni a ti nisi optimista,ne valja ti to bgm...ccc.

nego sace jos malo i derbi d'Italia hocemol se kladit :lol: :lol: :lol:

necu ti Zelju na avatar obecavam :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 jan 2011, 23:44

hocemo,kladicemo se :mrgreen: :P :P imam vec avatar..neces vjerovat kakav je :mrgreen:

ma za inter kazem poluozbiljno,mislim da talijani, jednostavno ne mogu dopustiti da ponovo bude prvak..jer gdje bi to odvelo :roll: :mrgreen: sad ce sudije pocet da kroje ligu..vidjecete 8-) 8-)

a inter je najkvalitetnija ekipa..nema tu sta...

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 18 jan 2011, 23:50

jel onaj sto si magici htio ? al izgubices tako da i nije bitno,kad vas je Leo sa onakvim Milanom prosle sezone unistio,sta ce vam uradit tek sad ? :lol: :mrgreen:

a ne mogu nam nista ba,ako nastavimo u ovom ritmu velike su sanse osvajamo scudetto,jer jbg nakon triplete red je da postavimo jos jedan rekord ( niko do sad nije osvojio 6 uzastopnih )... :D 8-) iako ce Ibra sve ucinit da tako ne bude :mrgreen:

da nije rumeni bio od pocetka mi bi sad bili prvi na tabeli...al to je vec sbbkbb,tako da to i nije bitno. :mrgreen:

btw znam da smo mi osvojili 4,al i ta vasa se broji :mrgreen:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 jan 2011, 23:57

mogul i ja uletit kako u tu kladionicu :lol: :lol: joj smajlija izbili mu zube

da ti kazem sarajlija mene moj insekt nikad ne vara :D Cesena vec moze potpisati kapitulaciju, sjecam se startali su odlicno bili, al jbg. kako sezona odmice vracaju se u njihovu realnost, tj. borba za opstanak

i da Cesena vec 23.1 gostuje u Milanu kod Milana :D
Call the coroner!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 19 jan 2011, 00:12

mozes jasta nego uletit,da mu smislimo kakav dobar avatar :lol: znamo da ce izgubit opkladu :mrgreen:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 19 jan 2011, 00:19

Interista di cuore je napisao/la:mozes jasta nego uletit,da mu smislimo kakav dobar avatar :lol: znamo da ce izgubit opkladu :mrgreen:
pa ja, to, jasno je da ce izgubiti, samo ne znam koliko mora nosati ovaj novi avatar, al bolje za nas imamo vremena da mu smislimo sto bolji :D
Call the coroner!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 19 jan 2011, 14:54

Diego Simeone novi trener Catanie...

Samo dan nakon što se razišla sa Marcom Giampaolom, Catania je dobila novog trenera, a to je legendarni Argentinac, Diego Pablo Simeone.

Sinoć (utorak) Catania se sporazumno razišla sa Marcom Giampaolom, a ubrzo je imenovan i njegov nasljednik, Diego Simeone.

Argentinac je od aprila bez posla kada je napustio San Lorenzo. Danas će biti i službeno predstavljen kao novi trener talijanske ekipe kada će potpisati ugovor na godinu i pol.

"Catania može objaviti da je imenovala Diega Pabla Simeonea za trenera prve ekipe, koji će potpisati ugovor do juna 2012. godine", stoji na klupskoj stranici.

Ovo će za 40-godišnjeg stručnkaka biti prvi posao u inozemstvu.

nek mu je sa srecom,bio je dobar igrac...

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 19 jan 2011, 15:01

večeras jedna tekma u ligi Inter - Cesena i 2 u kupu i to Sampa - Udine i Roma - Lazio ako neko nađe dobar i pouzdan stream,neka ga postavi na ovu temu ili neka mi pošalje na pm,unaprijed hvala ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Uknaac i 2 gosta.